W912PA21Q0004_Questions - Anwers Nr. 2 thru 6_010821.pdf
PDF 225 KB Posted
- Solicitation number
- W912PA21Q0004
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W912PA21Q0004 – Questions and Anwers # 2 thru 6 – 8 January 2021
Question Answer
2. Regarding (17) QUOTATION PREPARATION INSTRUCTIONS:PART II – TECHNICAL: Subfactor (4):
Is it acceptable to the government if Flemish region L certificate (oil) and G1 or G2 (gas) Flemish region certificate for heating purposes is provided for the key-subcontractor only and not for the prime contractor?
Yes, the subcontractor certification can be submitted. The addendum to FAR 52.212-1 and FAR 52.212-2 shall be revised accordingly.
3. Regarding (17) QUOTATION PREPARATION INSTRUCTIONS: PART II – TECHNICAL: Subfactor (4): Is it acceptable to the government if Refrigeration certification for refrigeration purpose is provided for the key-subcontractor only and not for the prime contractor?
Yes, the subcontractor certification can be submitted. The addendum to FAR 52.212-1 and 52.212-2 shall be revised accordingly.
4. Regarding (17) QUOTATION PREPARATION INSTRUCTIONS: PART II – TECHNICAL: Subfactor (4): Is it acceptable to the government if Valid Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) certificate for personnel performing services under this contract is provided for the key-subcontractor only and not for the prime contractor?
Yes, the subcontractor certification can be submitted. The addendum to FAR 52.212-1 and 52.212-2 shall be revised accordingly.
5. Regarding (17) QUOTATION PREPARATION
INSTRUCTIONS: PART III – PAST PERFORMANCE:
Is it acceptable for the government that prime contractor demonstrates past performance of the key subcontractor?
No, the past performance must be demonstrated for the prime contractor.
6. Regarding (17) QUOTATION PREPARATION INSTRUCTIONS: PART II – TECHNICAL: Subfactor (1): Is it acceptable for the government if Contract Manager or Alternate Contract Manager are employees of the key subcontractor?
No, only the experience of the prime contractor’s manager and alternate manager can be submitted.
File details come from the government source that posted it. Updated .