W912LQ13T00080001QA.pdf

PDF 49 KB Posted

Attached to
Portable latrines hand washing stations, showers and washers and dryers
Solicitation number
W912LQ-13-T-0008
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

File Type Posted
13T0008Conference.pdf PDF
W912LQ13T0008SLIDES.pdf PDF
W912LQ13T00080001PWS.pdf PDF
W912LQ13T0008PWS.pdf PDF
W912LQ13T0008Wages.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W912LQ-13-T-0008

Questions and Answers

Question 1: Will a pre-bid conference be held for this requirement?

Government’s Response: Yes. Per amendment 0001, a pre-bid conference will be held on April 11, 2013 at 1:30 at

Building 317, 10 th and Rives Street, Fort Pickett, Blackstone, VA 23824.

Question 2: Is this contract exclusive to use by Virginia National Guard units? If so, how does this impact item

1.6.3 in the Performance Work Statement (PWS) which indicates other Federal Agencies may use this contract?

Government’s Response: While the Virginia National Guard will be the primary user of the contract, the terms of allow for other federal agencies training on Fort Pickett to utilize the contract, with pre-approval by the Virginia

National Guard COR and Contracting Office, if they choose. However, other federal agencies may utilize other contracting vehicles/mechanisms in order to obtain their requirements.

Question 3: How will units within the VA Army National Guard know about the scope of field sanitation service offered by the contractor?

Government’s Response: The Maneuver Training Center (MTC) provides information to all units training on Fort

Pickett. Field sanitation services are included in the informational provided by MTC.

Question 4: How will units outside the VA Army National Guard know about the scope of field sanitation service offered by the contractor?

Government’s Response: The Maneuver Training Center (MTC) provides information to all units training on Fort

Pickett. Field sanitation services are included in the informational provided by MTC.

Question 5: Is there an option to extend the period of performance beyond 2 years?

Government’s Response: Per amendment 0001, the period of performance is revised to one year. While the option to extend services clause is still included in the solicitation and will allow services to be extended if necessary, the option periods for this solicitation have been removed.

Question 6: Please clarify or eliminate “and refills” from the text in paragraphs 3.3.3.3, 3.3.4.3 and 3.3.5.3 as disposal of waste water does not require refills.

Government’s Response: These paragraphs of the PWS are stating disposal of waste water may be required and refills may be required, but will be priced as separate line items. The word “and” in this context does not mean the ordering of one is dependent on the other. It simply means, either of these services may be ordered as separate line items when needed (see line items 024 and 025).

File details come from the government source that posted it. Updated .