Questions and Answers.docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- Maintenance of Laboratory Instruments in EPC
- Solicitation number
- W912HZ22N1160
About this file
This document contains a solicitation for laboratory instrument maintenance services for the U.S. Army Corps of Engineers Engineer Research and Development Center located in Vicksburg, Mississippi. Services are required for various gas chromatographs, mass spectrometers, liquid chromatographs, thermal desorption units, total organic carbon analyzers, and other laboratory equipment. The incumbent contractor is The Remi Group LLC under contract W912HZ16C0037. The period of performance is one year from date of award. Offerors must submit proposals by 11:00 AM Central on March 11th, 2022. Proposals will be evaluated based on experience maintaining similar equipment, key personnel qualifications, technical approach, and past performance. Price will also be considered but is less important than non-price factors. An award will be made to the offeror representing the best value to the government.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Combined Synopsis-Solicitation.docx | DOCX document | |
| Questions and Answers.docx | DOCX document | |
| Questions and Answers.docx | DOCX document | |
| Combined Synopsis-Solicitation.docx | DOCX document | |
| Combined Synopsis-Solicitation.docx | DOCX document | |
| Combined Synopsis-Solicitation.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question 1) Is there a possibility for an extension to the due date?
Answer 1) Due date has been extended to 21 March 2022.
Question 2) Can we bid on a partial list of equipment or does it need to be all? Will selection be for all equipment or certain pieces of equipment.
Answer 2) No partial lists. This is all or none.
Question 3) The contract period? From when to when?
Answer 3) 1 year period of performance from date of award.
Question 4) Is this multi-year contract? If yes, is fixed pricing for the multi-year or year one only?
Answer 4) Not multi-year
Question 5) Is there any value to providing Data/Analytic reporting on equipment utilization and lifecycle management optimize support coverage?
Answer 5) No
Question 6) We are hoping to find out if there is (was) an incumbent contractor performing these services, or if this is a brand new contract. If there is an incumbent, could you please provide the current / previous contract number?
Answer 6) Incumbent Contractor is The Remi Group LLC – W912HZ16C0037 Question 7) There are two items listed as both Q-Exactive and Orbitraps under the same line item. Can you let me know if they are Orbitraps or Q-Exactives, as these are two different instruments. Also, which sub model are they?
Answer 7) Its only 1 system. One Orbitrap line item refers to the Q-Exactive mass spectrometer (Serial # SN02917L0. The other refers to the Vanquish pump (Serial # 8306436).
Question 8) One of those Orbitraps has the word “pump” in parentheses. Is that because only the pump needs coverage or does the whole instrument?
Answer 8) The whole system needs coverage. The pump designation was to distinguish the LC from the MS.
Question 9) There is listed an ICS-11000. Should that be an ICS-1100 instead?
Answer 9) It should be an ICS-1100 instead.
Question 10) There is listed a Pinaacle 9007. There is not a Perkin Elmer Pinaacle 9007 model. Should this be 900? And, if so, can you tell me the sub model of that, as well?
Answer 10) The model is a 900Z.
File details come from the government source that posted it. Updated .