Amendment__7_-_W912HN-17-Q-0009_-_Question_&_Answers_18_Jan_17.pdf

PDF 8 KB Posted

Attached to
RECONSTRUCTION OF MONITORING PLATFORM
Solicitation number
W912HN-17-Q-0009
Issued by

About this file

Add Amendment 7 document

View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions & Answers W912HN-17-Q-0009 18 January 2017

Question 1: Can one individual fulfill both positions as QCM and Superintendent?

Question 2: Are there any requirements for SSHO? If so can they have any other roles?

Combined Answer: One individual can fulfill both positions as QCM and Superintendent. They can also act as SSHO as long as they meet the requirements stated in the EM 385-1-1 (See Section 00 73 00 – Supplementary Conditions).

File details come from the government source that posted it. Updated .