Questions_and_Answers_Set_1.doc
DOC document 23 KB Posted
- Attached to
- Truck Inspection Station
- Solicitation number
- W912GY18R0015
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| QUESTIONS_AND_ANSWERS_SET_10.doc | DOC document | |
| QUESTIONS_AND_ANSWERS_TRUCK_INSPECTION_FACILITY_SET_9.doc | DOC document | |
| Grading-2018-05-09(2_trucks).pdf | ||
| W912GY18R00150002.pdf | ||
| QUESTIONS_AND_ANSWERS_SET_8_REVISED.doc | DOC document | |
| Grading-2018-05-07(2_trucks).pdf | ||
| Questions_and_Answers_Set_8.pdf | ||
| W912GY18R00150001.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Set_7.doc | DOC document | |
| Site_Visit_Sign_Sheet.pdf | ||
| Questions_and_Answers_3-6.doc | DOC document | |
| Questions_and_Answers_Set_2.doc | DOC document | |
| Drawings_Pass_&_ID_-_2017-10-05_(2_trucks).pdf | ||
| W912GY18R0015.pdf |
Show all 14
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers Set 1
1. Is rod X-bracing allowed in the sidewalls or are portal frames required.
ANSWER: Portal frames required.
2. What is the required gauge for roof sheeting?
ANSWER: 26 gauge
3. What type of roof panel is required?
ANSWER: R- panels
4-. Will the roadway remain gravel between the curb and gutter?
ANSWER: Yes.
5. What are the eave conditions for the facility? Are parapets around the roof line like other existing facilities on the property or does the government desire gutters or eave trim?
ANSWER: Gutters with eave trim
6. What is the source of power and will this be the responsibility of the contractor to bring power to the facility?
ANSWER: Contractor needs to supply own power.
7. Please identify the roof pitch? Would a flat roof be considered 1:12 with a peak?
ANSWER: Yes.
8. Please clarify the oval shaped median drawn on the facility structure in the center? Is this a center divider? What is the method to construct and with what materials?
ANSWER: Concrete curb
9. Please clarify that the roadway, ingress and egress, as well as within the facility is gravel fill with curb and gutter only?
ANSWER: Yes.
File details come from the government source that posted it.