Questions_and_Answers_3-6.doc

DOC document 28 KB Posted

Attached to
Truck Inspection Station
Solicitation number
W912GY18R0015
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
QUESTIONS_AND_ANSWERS_SET_10.doc DOC document
QUESTIONS_AND_ANSWERS_TRUCK_INSPECTION_FACILITY_SET_9.doc DOC document
Grading-2018-05-09(2_trucks).pdf PDF
W912GY18R00150002.pdf PDF
QUESTIONS_AND_ANSWERS_SET_8_REVISED.doc DOC document
Grading-2018-05-07(2_trucks).pdf PDF
Questions_and_Answers_Set_8.pdf PDF
W912GY18R00150001.pdf PDF
Questions_and_Answers_Set_7.doc DOC document
Site_Visit_Sign_Sheet.pdf PDF
Questions_and_Answers_Set_2.doc DOC document
Questions_and_Answers_Set_1.doc DOC document
Drawings_Pass_&_ID_-_2017-10-05_(2_trucks).pdf PDF
W912GY18R0015.pdf PDF
Show all 14

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Sets 3-6

1. Performance work statement line item 1.3.8 states" Provide and install all wiring, conduits, fixtures and fittings for duplex outlets at each post location shown on attached drawings". No outlets are shown on the drawings. Can we assume that the nine columns that support the new canopy are "posts" referred to and will have a duplex outlet on them?

ANSWER: Yes.

2. Will electrical subcontractor be required to provide engineering and design drawings?

ANSWER: Yes.

3. Performance work statement line item 1.3.8 states" Provide and install all wiring, conduits, fixtures and fittings for duplex outlets at each post location shown on attached drawings". No outlets are shown on the drawings. Can we assume that the nine columns that support the new canopy are "posts" referred to and will have a duplex outlet on them?

ANSWER: Yes.

4. On sheet 2 of 4 of the project #106-16-04481 drawings on the north side of the new inspection canopy an in ground telephone box and an in ground power are shown. Will these boxes be where the telephone and power for the relocated guard shack be feed from? If not provide the correct location for the electrical and telephone feeds.

ANSWER: Yes.

5. During the onsite review of the existing guard shack I observed that a 4" conduit comes up along the west side the shack. This conduit terminates into a gutter on the exterior of the build and has what appears to be a fiber optic cable that then travels free air into a black box marked with Corning. There is no mention of this in the performance work statement.

Will there be any scope of work requirements for this item?

ANSWER: They will move as part of the shack. The government will provide any new fiber or data cable.

6. Performance work statement 1.3.11 "Provide and install all signage and electrolier lighting shown per attached drawings". 1. Will the signage require electricity? 2. No specifications for the electrolier fixtures and pole bases have been provided. Please confirm that (2) electrolier fixtures will be required as it appears that the electrolier fixture to northwest corner is existing.

ANSWER: 1. No. 2. Yes.

7. Per PWS 1.3.6 Relocate existing guard shack. Question will we be required to demo the existing concrete pad for the guard shack?

ANSWER: No

8. Per PWS 1.3.6 Relocate existing guard shack. Question: After the guard shack is relocated, will all the utilities be require to be installed in utilities boxes or vaults?

ANSWER: Utility Boxes

9. The specs call for a 40lb per square inch snowload. Please clarify.

ANSWER: Snow load should comply with local building code for Lassen County, 40 pounds per square foot.

10. The existing light pole near the gate to chewing gum rd. is either in line with the proposed roll curb or just to the inside of it. Do you want us to go around the light pole with the curb ?

ANSWER: Yes.

11. Sheet 4 of 4 of the drawings shows the size of the guard shack as

10'2"x12'2". The actual size of existing guard shack is 10'x10' +- 2". Is this just a mistake?

ANSWER: Yes.

12. Sheet 3 of 4 of the drawings shows optional rolled curb, release curb, and transition curb. It is clear where the rolled curb is. Where are the release and transition curbs located?

ANSWER: There are none.

13.

The length of the Jersey Barriers is not noted, they scale out to approx. 12’, is this correct?

ANSWER: Yes.

14.

Jersey barriers are sold either New or Used. To quote Apples to Apples is New preferred?

ANSWER: New 15.

On a Project this Size it is not unusual for the Government to want Separate Personnel for Superintendent, Quality Control Management, Site Safety Officer. Is this the case?

ANSWER: Superintendent must be separate.

16.

Last, If the winning contractor has an on going project at SIAD will they be allowed to have key personnel as in item three above work on more than one project?

ANSWER: Yes.

File details come from the government source that posted it.