Questions_and_Answers__1,_Access_Control_19R0015.pdf

PDF 79 KB Posted

Attached to
Access Control system installation & Maintenance
Solicitation number
W9124L-19-R-0015
Issued by

About this file

Question and Answers #1

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W9124L‐19‐R‐0015

Question 1) Is the Genetec product an absolute requirement or can an industry equivalent suffice?

Answer 1) Industry Equivalent suffices.

Question 2) Does the main entrance require Video Door Station Access, Key Card Access and Key Pad Access capabilities?

Answer 2) Yes

Question 3) Please clarify the capabilities required on the rear exit, Is the requirement for Key Pad and Key Card access only?

Answer 3) No, it should be the same as main entrance.

Question 4) does the wiring for the system need to be run complete in conduit or can it be open run above the ceiling?

Answer 4) It can be open run above the ceiling.

Question 5) the sow lists a workstation and a 7" master at multiple locations. Will it be acceptable to set up 1 workstation for badge printing and enrollment for the complete system and separate viewable 7" masters at the 2 answer locations? The 7" master will be able to view and grant access to the doors?

Answer 5) Yes.

Question 6) section 2.1 states 2400lb maglock for dual door entry. Does this mean 1200lb for each leaf of the door or 2400lb for each leaf of the door?

Answer 6) two front glass doors each leaf needs 1ea 1200lb maglock with only one exit release button

Question 7) section 2.1 states 600lb maglock and electric latch retraction device 36in panic for the single door. Is this correct to have 2 locking devices on this door or should it be one or the other?

Answer 7 ) one 600lb mag lock with exit release button

Question 8) it was stated in the walkthrough that there will be 2 master location instead of 4 as stated in the sow. Please clarify on quantity?

Answer 8) Only 2 Master Locations are required.

File details come from the government source that posted it.