Atch_011_Questions_and_Answers.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Attached to
- Animal Capture Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W9124817T0004
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 22
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment 011 – Questions and Answers
1. QUESTION: What is the price of the current contract?
ANSWER: There is not a current contract for this requirement.
2. QUESTION: The solicitation states 100% Women-Owned and the print says Total Small Business. Which is correct?
ANSWER: The correct set-aside status for this requirement is Total Small Business. Amendment 001 corrects this ambiguity.
3. QUESTION: According to Section C 1.5, the Government has a start date of April 17, 2017, but according to Section M 3.1 Factor 2, the Government states the performance start date will begin 30 days after notification of award. Can you please clarify which we should expect?
ANSWER: The dates in Section C, Paragraph 1.5 are estimates based on the original projected award date. Paragraph 1.5 will be updated to actual dates when a contract is awarded. The actual start date will begin 30 days after notification of award.
4. QUESTION: According to Section L Volume 1 Technical Factor one: Sub-Factor 1 refers to the employees’ experience whereas Sub-Factor 2 is referring to the Contractor’s Past Performance, correct?
ANSWER:
Technical Sub-Factor 1 is requesting the submission of verifiable evidence that at least 2 employees intended to be staffed in support of this requirement have completed a euthanasia certification course. The experience we are requesting is only in relation to PWS, Paragraphs 5.4.3.1 and 5.4.3.2.
Past Performance is not a Factor for evaluation. Technical Sub-Factor 2 is not requesting the submission of Past Performance. Past ‘Experience’ of the offeror’s business is being requested. The methods of evaluation are different between ‘experience’ and ‘performance’.
Please see Section M for the explanation of how each factor will be evaluated.
5. QUESTION: What is the Government's budget for this requirement?
ANSWER: This is a first time procurement
6. QUESTION: Will the Government provide vehicles to perform this task?
ANSWER: NO, SEE 4.4.1 OF THE PWS.
7. QUESTION: Will the Government provide cleaning supplies/equipment for washing vehicles and sterilizing kennels?
ANSWER: NO, SEE 4.4.4 OF THE PWS.
8. QUESTION: Can you provide a list of Government owned equipment that is currently available for use while performing services?
ANSWER: PER PWS, EQUIPMENT THAT IS PHYSICALLY LOCATED WITHIN THE SAIF AND RELEVANT TO THE PWS MAY BE USED BY THE CONTRACTOR. CONTRACTOR NEEDS TO VISIT SAIF AND ASSESS RELEVANT EQUIPMENT AVAILABLE. A HAND RECEIPT FOR THE GOVERNMENT OWNED EQUIPMENT THAT THE CONTRACTOR WISHES TO USE WILL BE REQUIRED. SEE 3.4 OF THE PWS.
9. QUESTION: Per SOW the contractor shall provide housing equipment for animals. What Government housing equipment is currently available for use?
ANSWER: PER PWS, EQUIPMENT THAT IS PHYSICALLY LOCATED WITHIN THE SAIF AND RELEVANT TO THE PWS MAY BE USED BY THE CONTRACTOR. CONTRACTOR NEEDS TO VISIT SAIF AND ASSESS RELEVANT EQUIPMENT AVAILABLE. A HAND RECEIPT FOR THE GOVERNMENT OWNED EQUIPMENT THAT THE CONTRACTOR WISHES TO USE WILL BE REQUIRED. SEE 3.4 OF THE PWS.
10. QUESTION: What 'housing equipment' is needed? Can you elaborate?
ANSWER: EQUIPMENT NEEDED FOR HOUSING MIGHT INCLUDE, BUT NOT BE LIMITED TO, KENNELS, FEED BOWLS, WATER BOWLS, MOPS, BROOMS, ETC.
11. QUESTION: Is the contractor responsible for purchasing food for animals while housed in the stray facility?
ANSWER: YES, SEE 4.3 OF THE PWS.
12. QUESTION: Who will be responsible for cleaning the stray facility on a daily basis?
ANSWER: THE CONTRACTOR, SEE 5.3.3 OF THE PWS.
13. QUESTION: Can you issue an amendment stating that two contractor employees need to be (euthanasia) certified by the contract start date? Or with 60-90 days after award? Or can this requirement be removed all together? Can the Government be responsible for this task?
ANSWER: NO, THE GOVERNMENT WILL NOT BE RESPONSIBLE FOR THIS TASK NOR WILL IT BE REMOVED OR AMENDED IN ANY WAY.
File details come from the government source that posted it. Updated .