Request For Information Q and A (W911SG24Q0023)_.pdf
PDF 21 KB Posted
- Attached to
- Joint Modernization Command Mobile Kitchen & Field Feeding Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W911SG-24-Q-0023
About this file
This document contains the questions and answers from a Request for Information for mobile kitchen and field feeding services solicitation number W911SG-24-Q-0023 issued by the Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Hood. The solicitation requires the contractor to provide all personnel, equipment, supplies, facilities, transportation, tools, materials, supervision, and other items and non-personal services necessary to provide a Mobile Kitchen Unit and Field Feeding Service team to prepare, cook, and serve Unitized Group Rations-As or Heat and Serves from a government-provided field feeding site at White Sands Missile Range in New Mexico. Questions addressed logistics for gray water removal, availability of government-furnished equipment and facilities, period of performance, pickup and delivery locations for rations, and contractor responsibilities.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Request for Information_Q and A_W911SG24Q0023_.pdf | ||
| Request For Information Q and A_W911SG-24-Q-0023.pdf | ||
| JMC Mobile Kitchen_Field Feeding Service Site Visit Brief__.pdf | ||
| JMC Mobile Kitchen_Field Feeding Service Site Visit Brief_.pdf | ||
| Solicitation_SF_1449_W911SG-24-Q-0023_.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Request For Information (RFI) Solicitation W911SG-24-Q-0023
1. Gray water service. Under general information 1-4 of the solicitation, it states that the contractor is responsible for the removal of gray water. However, during the Site visit, it was mentioned that for gray water service, we could tie into the swage lines behind the DFAC Building 210901 Is that correct?
Answer: Contractor can use the sewer, but it is still the Contractor’s responsibility.
2. The Government Field Feeding Site. Does it include the steam table and salad bars currently within the building? In the General Information section, 1-4 state tables are provided. Does this include the steam tables and salad bars?
Answer: No, as stated at the site visit refer to the Performance Work Statement (PWS). Tables refer to dining room tables.
3. Among the government-provided property, there is a freezer listed. During the site tour, the freezer was not maintaining the proper temperature. Will this be corrected before the projected start date, or will the government provide an alternate?
Answer: To be determined if units will be repaired in time.
4. Period of Performance is 8 February through 22 March 2024. How many days before the start date of 8 February will the contractor have access to the site for setup?
Answer: Contractor will have access on 5 February 2024.
5. Ice. Part 3, Government Furnished Property, Equipment, and Service, states that space is provided for ice storage. Does the Government provide ice, or is that the contractor's responsibility to purchase?
Answer: The Government will provide the ice.
6. During the site visit, it was stated that the rations were to be picked up from Fort
Bliss. What is the average drive time or distance from White Sands to the location on Fort Bliss to receive the rations?
Answer: Building 1109, Fort Bliss, TX 79916 is pick up address, time and distance depends on Contractor’s speed and route.
7. What is the address for picking up the government-furnished UGR-As?
Answer: Building 1109, Fort Bliss, TX 79916.
8. Is it needed by the contractor to provide any additional meal enhancements?
(milk, bread, fruit)
Answer: No, please refer to Performance Work Statement (PWS).
9. Will To-Go containers be needed for soldiers away from the DFAC?
Answer: Yes, refer to Performance Work Statement (PWS).
10. Does the vendor have to provide equipment and cook also?
Answer: Yes, please refer to the Performance Work Statement (PWS).
File details come from the government source that posted it. Updated .