Armor_OSUT_3_Questions.pdf

PDF 59 KB Posted

Attached to
Armor OSUT 3 Federal contract opportunity
Solicitation number
W911SF-19-R-0021
Issued by
Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Benning

About this file

ARMOR OSUT 3 Specific Questions

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Armor OSUT 3, newest first.
File Type Posted
W911SF19R00210004.pdf PDF
ARMOR_OSUT_1_-_5_Pre_Award_Addendum_1.pdf PDF
ARMOR_OSUT_1_-_5_General_Questions.pdf PDF
ARMOR_OSUT_Site_Visit_Attendees.pdf PDF
44026_Steindam_Oscar_11_Nad_83_Grading_Plan_Model_Amended_12_July_2019.pdf PDF
W911SF19R00210003.pdf PDF
Attachment_4_Performance_Assessment_Questionnaire.pdf PDF
Blank_Bid_Breakdown_Form.xlsx XLSX spreadsheet
44026_Pulaski_Oscar_9_Nad_83_Site_Plan_Model_(1).pdf PDF
44026_Pulaski_Oscar_9_Nad_83_Grading_Plan_Model_(1).pdf PDF
44026_Steindam_Oscar_11_Nad_83_Site_Plan_Model_(1).pdf PDF
44026_Baum_Oscar_12_Nad_83_Site_Plan_Model_(1).pdf PDF
W911SF-19-R-0021-0002,_ARMOR_OSUT_3,_wdr,_5Jul19.pdf PDF
44026_Steindam_Oscar_11_Nad_83_Grading_Plan_Model_(1).pdf PDF
W911SF-19-R-0021-0001,_ARMOR_OSUT_3,_wdr,_1Jul19.pdf PDF
44026_Fowler_Oscar_7_Nad_83_Grading_Plan_Model_(1).pdf PDF
44026_Fowler_Oscar_7_Nad_83_Site_Plan_Model_(1).pdf PDF
44026_McBrayer_Oscar_6_Nad_83_Site_Plan_Model_(1).pdf PDF
44026_Baum_Oscar_12_Nad_83_Grading_Plan_Model_(1).pdf PDF
0001.zip ZIP file
Statement_of_Work_-_OSCAR_06.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Simpson_Electrical.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Firing_Point_CTA_-_Single.pdf PDF
Malone_07_OSUT.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Oscar_12_Electricial.pdf PDF
SOW_Cover_Page_-_Oscar_11,_12,_9,_7,_6.pdf PDF
Malone_09_OSUT.pdf PDF
AR_OSUT_3_WD_GA20190118_dtd_12Apr19,_wdr,_26Jun19.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_11.pdf PDF
Malone_12_OSUT.pdf PDF
Malone_11_OSUT.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Oscar_3_Electrical.pdf PDF
Malone_06_OSUT.pdf PDF
W911SF-19-R-0021,_ARMOR_OSUT_3,_wdr,_27Jun19.pdf PDF
AR_OSUT__3_General_Requirements.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_09.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_02.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_07.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_03.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_12.pdf PDF
Show all 40

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Armor OSUT 3 Questions

1. 10.e on the Solicitation references a spreadsheet with a separate cost breakdown to be submitted. Do you have a template for this breakdown we should use? If not, please provide direction on the cost breakdown you are seeking.

Answer: Proposal breakdown worksheet provided with this amendment.

2. Can one QC handle multiple roles?

Answer: One person can fulfill the duties of the QC/Superintendent/SSO for one range at a time.

3. Can we have only one SSO?

Answer: One person can fulfill the duties of the QC/Superintendent/SSO for one range at a time.

4. Please allow an additional week for RFI’s.

Answer: This is a time sensitive requirement so an additional week will not be granted.

5. Please extend the bid due date to 8/13/2019.

Answer: This is a time sensitive requirement so no extensions are being considered.

6. For Oscar 2 & 3, will we be furnished with civil plans for grading elevations, limits of disturbance, soil erosion and construction details?

Answer: Yes. See attached.

7. For Oscar 6, will we be furnished with topo/grading plans?

Answer: No grading plan will be provided for Oscar 6. Government does not see any grading work that needs to be completed on Oscar 6 for the firing line.

8. Oscar 2, 3, 6, 7, 9, 11, 12 ‐ Will we be furnished with locations and elevations on firing point and

½ CTA single?

The SOW read as such that there will be 16 pads and 16 CTAs per location. For example (16)

CTAs and Pads at Oscar 2, (16) CTAs and Pads at Oscar 3, (16) CTAs and Pads at Oscar 6, (16)

CTAs and Pads at Oscar 7, (16) CTAs and Pads at Oscar 9, (16) CTAs and Pads at Oscar 11, and

(16) CTAs and Pads at Oscar 12. This would total 112 total ctas and 112 total pads.

Answer: Location for firing position to be same as existing. Elevations for firing positions will need to be adjusted as needed to meet the TC‐25 requirements for being able to see the targets. CTA location and elevation will be determined based on firing positions.

9. Oscar 3, 12 and Simpson ‐ . The SOW states “Contractor must verify and/or determine that the existing power distribution system has sufficient current capacity for the additional loads.

Upgrade the existing power distribution system if needed. Provide and install new panelboard if required by the newly added receptacle loads.” Are we to assume that a modification will be issued IF the existing power distribution system does not have sufficient capacity for the additional loads?

The AMD1 makes reference to SIT, DSITs, emplacements etc. Please verify that the CTAs, concrete pads, electrical and civil SOW is the only requirement for these ranges and that the contractor is not responsible for providing new emplacements, SITs, DSITs, targeting systems etc.

Does civil need to cover erosion control for the electrical SOW.

Answer: Contractor is to assume that a modification will be issued if the existing power distribution system does not have sufficient capacity for the additional loads. Yes the CTAs, concrete pads, electrical and civil SOW is the only requirements for OSUT 3.

10. OSUT 3 Is the existing electrical at the individual firing points going to be removed?

Answer: Cut and cap any wiring present on site. Install all new wiring and 20 amp power services on Oscar 12, 9, 7, and 6 also on Simpson.

11. OSUT 3 Will the existing light poles that are near the individual firing points need to be relocated or will fill material be allowed to be put around the light poles?

Answer: This will need to be addressed on a case by case basis in the field. Light poles are owned by Flint Energies.

File details come from the government source that posted it.