W911SA24Q3024 Amendment 1.pdf
PDF 382 KB Posted
- Solicitation number
- W911SA-24-Q-3024
About this file
This document provides details for solicitation W911SA-24-Q-3024 seeking temporary tent support services. The solicitation will be issued on February 9, 2024 through the System for Award Management website and seeks tent support services for Joint Base McGuire-Dix-Lakehurst in New Jersey from May 1, 2024 through April 30, 2025 with four optional one-year extensions and an additional optional six-month extension. Quotes are due by the date and time listed in the solicitation and must include a signed SF 1449 form, completed information from the supplemental section, a completed price schedule attachment, and signed amendments if applicable to be considered for award. Questions regarding the solicitation are due by February 25, 2024. Interested vendors should monitor the SAM website for the issuance and any amendments and should not expect direct notification. The soliciting agency is the Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command at Fort McCoy.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W911SA24Q3024 Attachment 2. Price Schedule CUI.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W911SA24Q3024 Attachment 4. AT OPSEC.pdf | ||
| W911SA24Q3024 Solicitation.pdf | ||
| W911SA24Q3024 Attachment 3. Possible Locations.pdf | ||
| W911SA24Q3024 Attachment 1. Estimated Workload Data .docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
SEE SCHEDULE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of amendment one (1) is to respond to vendor questions. All other terms and conditions of the solicitation remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 29-Feb-2024
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W911SA24Q3024
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
09-Feb-2024
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
29-Feb-2024
CODE
MICC - FT MCCOY
BLDG 1108 SOUTH R ST
FORT MCCOY WI 54656-5153
W911SA 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W911SA24Q3024
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
RESPONSE TO VENDOR QUESTIONS
Question 1: Does the actual thickness of the pieces of flooring need to be 4"? Or can 2.75" thick DuraTrac flooring be raised to 4"?
Answer 1: Flooring shall be 4 inches. 2.75 inches raised to 4 inches is acceptable.
Question 2: Regarding the warehouse tents, do they also require flooring? If so, does it also need to be 4" high, and what are the weight requirements?
Answer 2: Warehouse flooring shall support a 5,000-pound forklift. No height requirement for warehouse flooring.
Question 3: Any flooring requirements other than 4 inches in height? Can the floor lay with the lay of land assuming no significant elevation change?
Answer 3: PWS 5.3. Tent Package Requirements states “wall-to-wall 4” raised flooring that provides a flat surface free of trip hazards to support personnel.”
Question 4: Does flooring require ramps for entrance?
Answer 4: Warehouse tent requires forklift access.
Question 5: Most all of our assignments on bases have been clear span structure, would you accept a push pole tent in the appropriate size?
Answer 5: Yes, as long as the minimum size requirements and all other specifications are met.
Question 6: Do tent walls need to be insulated?
Answer 6: No.
Question 7: Assuming tent tops and wall need to be made of berry compliant material?
Answer 7: Yes.
Question 8: For the warehouse tent, is the 15-foot average height for the center of the tent or sides?
Answer 8: The warehouse tent requires 15 ft eave clearance on all sides.
Question 9: If awarded, when will we know exact location and specific dates?
Answer 9: Exact locations and dates will be provided NLT seven days prior to period of performance after issuance of a task order from ID/IQ contract.
Question 10: We understand the minimum package, but what is the maximum package?
Answer 10: Attachment 1-Estimated Workload will show estimated need for the anticipated months of required services.
Question 11: During the site visit, we viewed a maintenance tent which is required to be on 5-meter legs and will need two garage doors. Will the Government confirm if there needs to be a floor in this tent?
Answer 11: Warehouse flooring shall support 5,000-pound forklifts.
Question 12: Who is responsible for the utilities at the three locations? What is the expectation for coordination with the company responsible?
W911SA24Q3024
Answer 12: The Contractor shall provide all power generation equipment and ensure generators are diesel powered.
The Government will be responsible for refueling contractor provided generators.
Question 13: Has the Government allotted time for post-award surveys of each location?
Answer 13: The Contractor will be allowed site surveys within 5 days post contract award.
Question 14: Each tent requires 110 outlets, however the number of circuits needed for each tent was not detailed.
Can the Government provide this information?
Answer 14: Quad-drop outlets shall be provided every 10 ft in tents. Contractor shall provide all necessary power generation equipment, such as generators and circuits.
Question 15: For resource planning (and subsequent cost impact), will the Government provide more information around installation dates/timeframes?
Answer 15: Exact locations and dates will be provided NLT seven days prior to period of performance after issuance of a task order from ID/IQ contract.
Question 16: It appears the submission includes the signed SF 1449, supplemental information, completed price schedule attachment and signed amendments. Can the Government confirm what the submission requirements for “Completed information from the Supplemental Information section of the solicitation” consists of?
Answer 16: This can be found in the supplemental section of the solicitation; numbers 9-11.
Question 17: Can the Warehouse tent have vinyl bay doors versus hardened doors?
Answer 17: Warehouse tents shall have hardened doors.
Question 18: Are these tent size substitutions acceptable - Large 100'x120' replace with 20x60M (12,740SF), Medium 90'x60' replace with 20Mx25M (5,330SF) or 20Mx30M (6,370), Small 30'x45' replace with 40'x40' (1,600SF) or 20Mx10M (2,080SF) Answer 18: Sizes are acceptable as long as minimum sq ft are met. Warehouse tent must be a minimum 4,000 sq ft.
Question 19: Will contracted personnel be authorized to stay on-site but separate from customers IOT reduce response time for maintenance issues?
Answer 19: Contractor employees cannot stay on the same training areas as Government personnel. Contractor is responsible for providing lodging for support staff or coordinating with the installation for land utilization.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .