W911SA24Q3019 Amendment 2.pdf
PDF 398 KB Posted
- Solicitation number
- W911SA-24-Q-3019
About this file
This document provides details for a federal contract solicitation for temporary tent support services. The Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort McCoy will issue solicitation W911SA-24-Q-3019 on February 9, 2024 seeking quotes for temporary tent support services at various locations in California from May 1, 2024 to April 30, 2025, with two option years. Quotes are due by the date and time listed on the solicitation and must include a signed SF-1449 form, information from the supplemental section, a completed price schedule attachment, and any signed amendments to be considered for award. Questions regarding the solicitation are due by February 25, 2024. Interested vendors should monitor www.sam.gov for issuance and amendments of the solicitation rather than requesting hard copies.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W911SA24Q3019 Attachment 1. Estimated Workload Data.docx | DOCX document | |
| W911SA24Q3019 Attachment 4. AT OPSEC.pdf | ||
| W911SA24Q3019 Solicitation.pdf | ||
| W911SA24Q3019 Attachment 2. Price Schedule CUI.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W911SA24Q3019 Amendment 1.pdf | ||
| W911SA24Q3019 Attachment 3. Proposed Places of Performance.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
SEE SCHEDULE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of amendment tw o (2) is to respond to vendor questions. All other terms and conditions of the solicitation remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 5
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 29-Feb-2024
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W911SA24Q3019
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
09-Feb-2024
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
28-Feb-2024
CODE
MICC - FT MCCOY
BLDG 1108 SOUTH R ST
FORT MCCOY WI 54656-5153
W911SA 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W911SA24Q3019
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
RESPONSE TO VENDOR QUESTIONS
Question 1:
The request mentioned 3 sizes, “Large”, “Medium”, and “Warehouse.” Do you know what size for each location from the maps that I pasted below?
1.6.5. Place of Performance: The work to be performed under this contract will be performed in the vicinity of or at government facilities to include but not limited to:
1.6.5.1. Fort Hunter Liggett, CA; Camp Parks, CA; roads, routes, highways in between aforementioned sites; and potentially at locations within a 200-mile radius of aforementioned sites.
Also, see attachment 1 for estimated workload.
What size for each of these?
Fort Hunter Liggett, CA Proposed Place of Performance:
• BLDG 3012 Fort Hunter Liggett (TAA13)
• 10SFE6268881958 (TAA 1 – Schoonover Airfield)
• 10SFE6898878528 (TAA 2)
• 10SFE6899676619 (TAA 3)
• 10SFE5980582395 (TAA 8)
• 10SFE7059674726 (TAA 4)
• 10SFE6625071137 (TAA 6)
What size for each of these?
California Ports, Tentative Place of Performance:
• Port Of Oakland, CA 94607
• Port of Alameda, CA 94501
• Training Areas near 707 W Hornet Ave, Alameda, CA 94501 What size for each of these?
• Camp Parks Reserve Forces Training Area (RFTA)
• Dublin, CA 94568 (TAA9) Answer 1: The Contractor shall estimate to potentially provide any of the size tents at any of the listed locations.
The Government will potentially have these requirements at any of these locations for the following three years.
The Government conducts training and changes size and location from year to year. See estimated workload data for number of tents expected per year.
Question 2: Is the Warehouse Tent required to have floors?
Answer 2: PWS 5.3. Tent Package Requirements states “wall-to-wall 4” raised flooring that provides a flat surface free of trip hazards to support personnel.” Warehouse flooring shall support a 5,000-pound forklift.
Question 3: Is the Warehouse Tent required to have ECU units as well?
Answer 3: No
Question 4: Please confirm the warehouse tent size shall be 20’ x 20’ which is 400 sq feet or is it to be minimum 4000 sq feet?
Answer 4: Warehouse tent shall be a minimum 4,000 sq feet.
Question 5: Is there an area or RV park that we can park an RV for the onsite support staff to stay in?
Answer 5: Contractor is responsible for providing lodging for support staff or coordinating with the Fort Hunter Liggett for land space utilization.
Question 6: Is there a requirement for soil testing for staking the tents?
Answer 6: No
Question 7: The ground will need to be graded and the grass cut down. Could you please confirm whether this task will be handled by the military, or if it is an aspect, we should include in our proposal?
Answer 7: The Government will be responsible for clearing brush.
Question 8: Does maintenance require someone on site throughout the rental period or would it be as needed?
Answer 8: PWS 5.5. states: Repair. The Contractor shall respond within 8 hours of a maintenance request and resolve any maintenance request within 24 hours of notification or replace with comparable equipment. At no additional cost to the Government, the Contractor shall after all severe weather events with high winds or hail, inspect all provided tents and restore to original serviceability requirements.
Question 9: Does the warehouse tent require 15’ eave clearance or is the 15’ ceilings referring to the interior peak?
Answer 9: The warehouse tent requires 15 ft eave clearance on all sides.
Question 10: What type of material handling equipment will be utilized in the warehouse/office tent?
Answer 10: The Government will be operating 5,000 forklifts in the warehouse/office tents.
Question 11: What is the weight load requirement for the warehouse/office tent?
Answer 11: Warehouse flooring shall support minimum 5,000 pounds.
Question 12: It appears the submission includes the signed SF 1449, supplemental information, completed price schedule attachment and signed amendments. Can the Government confirm what the submission requirements for “Completed information from the Supplemental Information section of the solicitation” consists of?
Answer 12: This can be found in the supplemental information section of the solicitation; numbers 9-11.
Question 13: At location TAA Jackle (Ward) in California, the proposed area for the tent build is cover in heavy vegetation. Will this be cleared prior to the installation?
Answer 13: The Government will be responsible for clearing brush.
Question 14: Is the intent in the Warehouse structures to operate heavy machinery in them?
Answer 14: The Government will be operating 5,000 forklifts in the warehouse/office tents.
Question 15: On the solicitation, Part 5 “Specific Tasks” section 5.3.1 the “Warehouse” size reads as “20ft x 20ft or 4,000 minimum sq. ft. Please clarify the intended size requirement for the structure.
Answer 15: Warehouse tent shall be a minimum 4,000 sq feet.
Question 16: The solicitation calls for potential structures at Camp Park, Port of Oakland, and Port of Alameda.
Major Robinson could not provide an update as to if these were confirmed. Can we please get confirmation if they are confirmed or not?
Answer 16: At a minimum, Port location could potentially have one warehouse tent. Camp Parks can support all three sizes of tents.
Question 17: Are we responsible for providing heavy equipment for installation or will they provide it?
Answer 17: Contractor is responsible for delivery, set-up, tear-down and must provide all equipment and operators.
Question 18: Can we get an electronic copy of the map and grid coordinates provided at the site visit? Document titled: CSTX/GM 24-01 TAAs Answer 18: Reference attachment provided in the solicitation for potential tent locations. Exact locations will be provided per task order.
Question 19: Using the document provided at the site visit, CSTX/GM 24-01 TAAs, is it possible to get the distance form TAA - A Cam Hunter Ligget, to TAA - C, E, G and J? The proposed tent site locations.
Answer 19: The minimum planning factor for drive time is 30 minutes between each location.
Question 20: Will the Government provide DEF for generators if required or will this be the responsibility of the contractor?
Answer 20: PWS 5.3. Tent Package Requirements states the Contractor shall provide tents that meet minimum size requirements identified in supporting CLINs and key equipment features listed below: Power generator systems capable of powering all other contracted provided equipment in support of this task and powering 110-volt power quad-drop outlet packages. The Government will provide DEF.
Question 21: Sleeping tents are required to provide "110-volt power quad-drop outlets packages". How many of these outlet packages are required for each tent size? Is there a requirement of the number of outlet per person / tent?
Answer 21: Quad-drop outlets shall be provided every 10 ft.
Question 22: Are "110-volt power quad-drop outlets packages" required for the Warehouse tents? If so, how many?
Answer 22: Quad-drop outlets shall be provided every 10 ft around the perimeter.
Question 23: 5.3.1. Tent Size Requirements - The “Warehouse” tents shall be 20fot x 20ft or 4,000 minimum sq ft.
20x20 only a 400sqft tent. Is there a specific Warehouse tent size the Government requires or is this at the discretion of the Contractor?
Answer 23: Warehouse tent shall be a minimum 4,000 sq feet.
Question 24: Regarding the Warehouse tent, does the flooring need to withstand a forklift or heavy equipment being driven on?
Answer 24: The Government will be operating 5,000 forklifts in the warehouse/office tents.
Question 25: Are there any known tent locations where more than one tent will be required and if so, how many tents at a particular will be required?
Answer 25: The Contractor shall estimate to potentially provide any of the size tents at any of the listed locations.
The Government will potentially have these requirements at any of these locations for the following three years.
The Government conducts training and changes size and location from year to year. See estimated workload data for number of tents expected per year.
Question 26: Can the Warehouse tent have vinyl bay doors versus hardened doors?
Answer 26: Doors must be hardened and lockable.
Question 27: Are these tent size substitutions acceptable - Large 100'x120' replace with 20x60M (12,740SF), Medium 90'x60' replace with 20Mx25M (5,330SF) or 20Mx30M (6,370), Small 30'x45' replace with 40'x40' (1,600SF) or 20Mx10M (2,080SF) Answer 27: Sizes are acceptable as long as minimum sq ft are met. Warehouse tent must be a minimum 4,000 sq ft.
Question 28: Will contracted personnel be authorized to stay on-site but separate from customers IOT reduce response time for maintenance issues?
Answer 28: Contractor employees cannot stay on the same training areas as Government personnel. Contractor is responsible for providing lodging for support staff or coordinating with the Fort Hunter Liggett for land space utilization.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .