QUESTION_from_Industry.pdf
PDF 85 KB Posted
- Solicitation number
- W911RX-17-B-0005
About this file
Questions from Industry and the answers
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. QUESTION: CONTRACTOR QUESTION: In section 5.1.5 it states "2 boilers shall be
2650 MBH" is this a typo? Should it read 2 at 650 MBH each?
ANSWER: 2,650 MBH
2. QUESTION: CONTRACTOR QUESTION: In section 5.1.5 is the MBH required to be the input or the output of each boiler?
ANSWER: Input
3. QUESTION: CONTRACTOR QUESTION: Are the new boilers and tank to be independent of each other? Or should they be bridged together?
ANSWER: Together
4. CONTRACTOR QUESTION: Must ALL of the existing flue pipe to be demo out or just what is in the mechanical room? Does the flue that is in the chimney need to be removed?
ANSWER: If the pipe is the same size than no. The pipe in the chimney does not have to be removed.
5. CONTRACTOR QUESTION: Can we make new roof penetrations for the new
>> boiler flues?
ANSWER: If you can use the same roof penetrations of existing flues. No new cuts into the existing roof will be made.
6. CONTRACTOR QUESTION: Section 5.1.7 it calls out a 1-1/2 hp 40 gpm pump.
>> Question is do we know at what feet of head the pump needs?
ANSWER: Answer Pending.
7. CONTRACTOR QUESTION: We need to verify the BTU requirement from the RFP. The existing boilers are
600,000 BTU each. The RFP calls for the new boilers to be 2,650,000 each.
ANSWER: That is correct, 2,650,000 each.
8. CONTRACTOR QUESTION: The existing Flue Piping for the 2 existing PVI boilers is piped into the chimney stack. Will the requirement be to demolish the Flue Piping in the chimney stack or can we cut and cap at the wall?
ANSWER: Use the existing Flue Pipe in the Chimney Stack, no new penetrations in the roof.
9. CONTRACTOR QUESTION: The RFP requires a 1.5 HP 40 GPM Iron Centrifugal Pump. Are we replacing the existing domestic water pump or are we adding another one?
ANSWER: Replacing with two new domestic Centrifugal pumps.
10. Will there be a requirement to provide temporary domestic hot water while the boiler change out is taking place?
ANSWER: YES
File details come from the government source that posted it. Updated .