About this file

My office will do our best to repost answers to the questions that have been referred to the department for responses.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions & Answers Reference W81K00-16-T-0172

1. The SF1449 indicates that that proposal W81K00-16-T-0172 is due at 1000 on 30 June 2016, however, the submission instruction in Addendum to 52.212-1 II.B on page 30 of the solicitation states that quotes are due no later than 7 July 2016 at 1000. Can the Government confirm which is the correct due date for proposals?

Sorry for the confusion, the correct response date is 30 June 2016.

2. How are these services currently being performed? Under contract? In-house?

This is a follow-on contract. There are currently eight (8) incumbents.

3. If these requirements are currently being performed under a contract,

a. Who is the Contractor? Humana Military Healthcare Services

b. What is the contract number? W81K00-11-F-0140

c. When does the contract expire? 30 September 2016

d. What is the current contract value? $4,840,405.20 (Awarded amount)

4. Is there a requirement for technical volume?

No; technical acceptability is acknowledgement of the terms of the PWS by response to the solicitation.

5. Can the requirement from past performance come from teaming partners?

Yes; as long as it is revelent to requirement.

6. Is key personal performance acceptable for past performance requirements.

Yes; as long as it can be verified if need be.

7. Please confirm the work location of the 6 FTE’s assigned to CLIN/Item No 0001. Will they be working in CRDAMC or in the SRP/TMC #14? If in CRDAMC, will the 6 FTE’s have a “home base” dept./unit where they will work keeping in mind that they may be required to work in other departments as needed, to support the mission. If they will have a “home base” dept./unit, will the contract company be provided a list of the dept./unit’s where the six FTE’s will be assigned to assist us with recruitment activities?

This question has been submitted to the COR for clarification.

8. Clause 1.4.1 Duty Hours – Will the duty hours typically be the same with the occasional fluctuation to support the mission “OR” do you anticipate the schedules varying on a daily/weekly/monthly basis?

This question has been submitted to the COR for clarification.

9. Clause 1.10.4 and 1.10.5 refers to “additional providers”. Please advise what is meant by “additional providers”.

This question has been submitted to the Contracting Officer for clarification.

10. How often does the Credentialing Committee meet to grant privileges?

This question has been submitted to the COR for clarification.

11. Once the contract company submits a candidate credentialing packet, what is the approximate turnaround time for privileges to be granted?

This question has been submitted to the COR for clarification.

12. Referencing page 30, Addendum to 52.212-1, please confirm no technical response required as part of the submission.

Correct; the government considers technical acceptability positive response to the solicitation as agreement to the terms of the PWS.

13. Referencing page 30, B., please confirm that proposals are to be submitted via e-mail and that no mailed hardcopy submission is required. Please also confirm that the due date for proposal is 06/30/16 per box 8 of the SF1449.

Yes; the correct date for submission of responses is 6/30/2016 @1000hrs.

14. Will the Government consider one of the two past performance references to be from a subcontractor? If so, is a major subcontractor’s past performance reference rated the same as a prime contractor’s?

Yes; as long as the work can be verified and tied to the company submitting the offer in response to this solicitation.

15. Is there an incumbent contractor for these services? If so, can the Government please provide the company name, contract number, and contract award value for the base and all option periods?

See #3.

16. Are all positions currently filled? If not, how many are vacant?

All filled.

17. Is the Government conforming these Nurse Practitioner services to an SCA WD Occupational Code?

This question has been submitted to the Contracting Officer for clarification.

18. Is this a follow-on requirement?

Yes.

19. If this is a follow-on requirement who is the incumbent contractor and what is the contract number?

See #3.

20. How many FTEs were provided under the current contract?

Originally six (6) FTE's and the requirement increased later by two (2) total eight (8) FTE's.

21. Is the RFQ Compensation Plan considered the RFQ Technical Proposal requirement?

The Comp Plan is a requirement of submission and the technical acceptability is your submission which shows your agreement to the terms of the PWS.

22. If the answer to #a is no, please provide the Technical Proposal requirements and proposal submission requirements.

See above.

-All tabled questions will be answered no later than COB 28 June 2016.

File details come from the government source that posted it. Updated .