Amendment_0002.pdf

PDF 21 KB Posted

Attached to
Instrument Set, Reconnaissance & Surveying (ISRS)
Solicitation number
W5J9CQ-16-R-0006
Issued by

About this file

Attached is Amendment 0002 that addresses questions we received from industry.

View the file

Other files

File Type Posted
Attachment_A B_(0002).pdf PDF
Amendment_1.pdf PDF
A21-Attachment_A B_W5J9CQ-16-R-0006.pdf PDF
A21-Solicitation_Final_W5J9CQ-16-R-0006.pdf PDF
Solicitation.pdf PDF
Attachment_A B.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to provide the follow ing information:

Responses to industry questions regarding solicitation W5J9CQ-16-R-0006 (See continuation page)

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 03-May-2016

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W5J9CQ-16-R-0006

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

19-Apr-2016

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

03-May-2016

CODE

W6RN USA GEOSPATIAL CTR

CONTRACTING DIVISION

7701 TELEGRAPH RD BLDG 2592

ALEXANDRIA VA 22315-3864

W5J9CQ 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W5J9CQ-16-R-0006

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

QUESTIONS AND RESPONSES

1. Question: Are there any planned alternative components that are already in the pipeline for the future ISRS system that have been discussed with the incumbent system provider? (Reference: RFP, Attachment A, ISRS System List)

Answer: No

2. Reference / Rationale: Amendment 1, Questions 1, 2, and 3. The Instructions to Offerors (Section L) of the RFP, Item 3, states that “…each Volume shall be appropriately numbered and identified by the complete company name, date…” By redacting that from the header it could be considered non-compliant.

Question: If we do a global search on each Volume and redact the company name, including the Cover Page, main content, header and the footer, will that met the Government’s need and ensure we are compliant?

Answer: Yes

3. Question: Can the Government confirm that the only evaluation that will be performed on the Technical Volume is on deviations from the list of component products in Attachments A & B that make up the ISRS System and Technology Refresh Kit and that nothing else in the Technical Volume will be evaluated? (Reference: RFP, Section M, Factor 1: Technical, Evaluation Approach: 2. Technical Factor.)

Answer: The government will review the entire Technical Volume to ensure that the products proposed are Brand Name or Equal to those stated in attachment A&B.

4. Question: Can the Government confirm that part number 0321-0030 is the correct model number for the Trimble Terramodel Construction Pack software; in discussions with Trimble they stated that we should be using part number 0321-0034, which is for the US Military. (Reference: Attachment A, ISRS System List, Trimble Terramodel Construction Pack)

Answer: The correct number for the Trimble Terramodel Construction Pack part number is 0321-0030 as stated in the original solicitation.

5. Question: Vendor states that this item is end of life (EOL) and being phased out. Does the Government have a replacement part number? (Reference: RFP Attachment A, Leica DISTO D810 Precision Laser Range Finder)

Answer: Vendors are being asked to propose the Leica DISTO D810 Precision Laser Range Finder or an alternative that meets the salient features. Currently this product is still available, the government will address end of life as they occur.

W5J9CQ-16-R-0006

6. Reference: Reference / Rationale: RFP Attachment A, Range Finder Operator Field Instructions, Range Finder DAGR Targeting Instructions Question: Are these items provided as GFE; they do not have a part number, and the vendor states that they do not provide the manuals

Answer: These instructions are Government property and will be provided upon award. Vendors are expected to print out and insert them with each system.

7. Reference: Reference / Rationale: RFP Attachment A, WinMagic SecureDoc Enterprise Edition (v6.1 or later). Vendor indicates that the part numbers and product names have changed.

Question: Can the Government confirm or correct the following replacement part numbers, 11-CL-6X SecureDoc Enterprise Client T and 21-1Y-C8 1yr Enterprise Client Support T respectively?

Answer: For ISRS, the following are the part numbers for the- SecureDoc Enterprise Client 13-WN-7XA and 1yr Enterprise Client Support 23-1Y-W5F.

8. Question: Can the Government provide a part number for the additional protective packaging required, or the source for that component? (Reference: RFP Attachment A, Leica DISTO D810)

Answer: This item does not have a standard item number nor it is provided by Leica. The covers intent is to protect the DISTO screen from cracking and as such the government is merely interested in any method that will ensure the screen is protected while at the same time maintaining the same footprint within the ISRS kit.

9. Reference: Reference / Rationale: RFP SF 1449. A one week extension will allow Industry additional time to familiarize themselves with the system and conduct component trade off analysis.

Question: Will the Government provide a one-week extension, with a submission date of May 17, 2016?

Answer: No extension. Proposals are due 10 May, 2pm.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .