W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 2.docx

DOCX document 23 KB Posted

Attached to
60mm/81mm High Fragmentation (HF-1) and Non-High Fragmentation (Non-HF-1) Shell Bodies
Solicitation number
W15QKN-24-R-0004
Issued by

About this file

This document contains answers to questions from offerors regarding solicitation number W15QKN-24-R-0004 for 60mm and 81mm high fragmentation and non-high fragmentation shell bodies. The U.S. Army seeks to procure these shell bodies to be packaged in vapor corrosion inhibitor bags and coated per the relevant drawings. Questions and answers confirm the packaging and coating requirements for the various shell body types. The delivery orders will be competed among multiple awardees by issuing contemplation letters for specific quantities, and contractors will have an opportunity to submit lower pricing in response.

View the file

Other files

File Type Posted
W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 5.docx DOCX document
W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 4.docx DOCX document
CCCP__CPOA_Review_Guide_Rev-A_Amd_1_UNCLASSIFIED.pdf PDF
W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 3.docx DOCX document
W15QKN24R0004 Amendment 0001.pdf PDF
W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 1.docx DOCX document
W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 1.docx DOCX document
Attachment 0001 Contract Quality Requirements Updated Oct 25 2023.docx DOCX document
Attachment 0012 Past Performance Assessment Questionairre.docx DOCX document
Attachment 0011 - SF_LLL.pdf PDF
Exhibit A - Contract Data Requirements List A001-A023.pdf PDF
Attachment 0006 DD 2345 Militarily Cirtical Technical Data Agreement.pdf PDF
Attachment 0005 FCDDAC1350 Technical Data Request Questionnaire.pdf PDF
Attachment 0001 Contract Quality Requirements.docx DOCX document
Attachment 0004 Non-Disclosure Agreement 60mm_81mm Shell Bodies.pdf PDF
Attachment 0009 Consolidated Drawing ECP and RFV List.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 0010 M821A4 Mass Sim Body QAP.docx DOCX document
Attachment 0008 FORM 3002 Clearance of Technical Information.pdf PDF
Attachment 0007 Certificate of Destruction.docx DOCX document
Attachment 0002 Price Matrix.xlsx XLSX spreadsheet
W15QKN24R0004.pdf PDF
Show all 21

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W15QKN24R0004 RFP Questions and Answers 2

23) RFP Section D Paragraph 2.a. does not mention that the 60mm Mortar Shell Bodies are sealed in a Vapor Inhibitor (VpCI) bags prior to placing them into a fiberboard container but the top level Painted Body Assembly drawings for each part does? Please confirm that the Painted Body Assemblies are placed in a VpCI bag after curing prior to packaging.

A: Correct. 60mm Mortars Shell Bodies are to be packaged IAW the drawing using the VpCI.

24) The table on Drawing 7548319 does not identify the 60mm M768A1, M720A2, M769, and M722/M722A1 as being packaged in accordance with it. Please confirm that they are packed in accordance with the stated drawing.

A: Correct, shell bodies should be packaged IAW Drawing 7548319 as stated in Section D, Paragraph 2.

25) The table on Drawing 7548319 does not identify the 81mm M821/M889A4/M889A2, M879A1 and M821A4 as being packaged in accordance with it. Please confirm that they are packed in accordance with the stated drawing.

A: Correct, shell bodies should be packaged IAW Drawing 7548319 as stated in Section D, Paragraph 2.

26) On Drawing 13008329 Projectile, 81MM, FRPC, M879A1 Painted Body Assembly: Is it acceptable to get the ID Primer and OD Topcoat paints in the six drilled holes? Or do the holes have to be completely painted?

A: Drilled Holes must be completely painted.

27) On Drawing 12993716 Projectile, 60MM, FRPC, M769 Painted Body Assembly: Is it acceptable to get the OD Topcoat paint in the four drilled holes? Or do the holes have to be completely painted?

A: Drilled Holes must be completely painted.

28) We cannot find MIL-P-48400 or the referenced Drawing 11751151 identified in the Contract Addendum Quality Assurance Requirements Paragraph 5(h) MSA in the Technical Data. Please supply the required documents.

A: The document has been revised and MIL-P-48400 and reference Drawing 11751151 have been removed. Attachment 0001 has been revised and reuploaded.

29) DTL12630554A dated 16 August 2019, on page 15 of the DTL plan shows two separate characteristics numbered 151 with another single characteristic numbered 152 and 153. While this appears to be a formatting error, this DTL plan is listed in the solicitation, and it will be part of the resulting contract. This may lead to issues during AIE and FAT submittals. Will the US Army consider correcting this or otherwise advise?

A: The characteristics referenced are separate characteristics and should be treated as such for this solicitation. Following contract award, an ECP can be placed on contract to properly correct this error in the contract.

30) We interpret that the curve pricing will be used to evaluate offerors as well as set NTEs, but that orders will be competed via contemplation letters for specific quantities. In response to the contemplation letters, contractors will have the opportunity to submit pricing lower than original pricing. Can the Government confirm this interpretation is accurate?

A: Yes, the delivery orders will be competed if there are multiple contracts awarded.

File details come from the government source that posted it. Updated .