Questions and Answers BEDFORD VA.pdf

PDF 12 KB Posted

Attached to
CUSTODIAL SERVICES IN BEDFORD, VA Federal contract opportunity
Solicitation number
W15QKN-20-Q-5038
Issued by
Department of the Army Materiel Command Contracting Command Picatinny Arsenal

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to CUSTODIAL SERVICES IN BEDFORD, VA, newest first.
File Type Posted
W15QKN-20-Q-5038-0001 (Released).pdf PDF
Attachmetn 0001 - Custodial Floor Plan (VA009).pdf PDF
W15QKN-20-Q-5038 Released.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

W15QKN-20-Q-5038

1. What is the name of the current contractor?

Answer: The previous contract number W15QKN-15-P-1232 has since expired. The previous contract was awarded to Imagann Cleaning Services Inc.

2. What is your anticipated award date for this contract?

Answer: Anticipated award date is 31 January 2020

3. What would be the anticipated start date?

Answer: Anticipated start date is 1 February 2020

4. Have funds been appropriated for this opportunity?

Answer: This requirement is Subject to the Availability of funds. Please refer to the solicitation for additional information.

5. What is the current total annual contract price for this contract?

Answer: The Government can only provide the total previous contract value, which is $43,895.36.

6. Are both locations open and in full operation 5 days per week? What is the approximate amount used monthly or annually and the approximate number of people in the building?

Answer: There are 2 people regularly in the Motor Pool building. There are 9-11 people regularly in the

Training Center. There are typically three sets of units that come in throughout the year.

a. Approximately two (2) weekends a month, estimated at (80-90 people) at the Training Center.

b. Approximately twice per year there is a 3-day weekend which has estimated 180-200 people at the Training Center.

c. Approximately three times per year there is a weekend with an estimated 52 people at the

Training Center.

Summary: The Training Center approximately has 31 weekends per-year with between 52 and

200 people (given a. - c. above).

7. Are all floors of locations being used 5 days per week?

Answer: Yes. However, if offices are locked than services need not be provided in those locked areas.

8. Are the hours 2080 annual or 1920 annual?

Answer: The hours are dependent upon the Contractor and how they manage their workforce; this is not dependent upon the Government. However, Contractors must comply with the PWS. Specifically refer to

PWS Section 1.5.3.

9. Are toiletries (paper towels, toilet tissue, hand soap) the responsibility of the Contractor?

Answer: Yes, they are the responsibility of the Contractor. The customer notes that the automatic soap dispensers typically do not work well, so providing hand-pump soap is typically used.

10. If items such as toiletries are to be purchased by the Contractor, can they be shipped to the site-location?

Answer: Yes. Supplies will be placed in Janitor closets or storage area or as directed by the RFOS/AFOS.

File details come from the government source that posted it. Updated .