Questions_on_RFP_120MM_LAP_(response).docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- Synopsis for 120MM HE/FRPC LAP Limited to NTIB
- Solicitation number
- W15QKN15R0019
View the file
Other files
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFP W15QKN-15-R-0019 Questions and Answers:
1) Section H-8, GFM, states that 116,054 M1020 ignition cartridges and 116,054 M234A1 propelling charges will be GFM. Shouldn’t the propelling charges be at least 564,216?
Answer: M234A1 qty is 116,054 x 4 = 464,216
2) Please verify that ultra-sonic welding is necessary for both HE and FRPC rounds.
Answer: Yes UT weld is required.
3) The FAAT shows delivery in November 2017 (Clin 0001AA), should this be November 2016?
Answer: Clin 0001AA (M931 FAT approval) is due Jan 2017. To accomplish this the units need to be built and delivered to YPG by Nov 2016 to allow time for USG testing and USG review of the FAT report. The date listed in Section B, Jan 2017 is for final Government approval of FAT. This date will be updated in Amendment 0002.
4) Can you please provide Most Probable Quantities for this Solicitation?
Answer: Base quantities and Option ranges as stated in Section B.
5) Clarification of dates listed in C.2.1 (page 25-26 of the Solicitation)
The dates listed in conjunction with the below listed document number/titles do not correspond with the TDPL and drawing/document provided with the TDP.
13047988 - COAI for Cartridges, 120MM: FRP, M931, w/Fuze Practice M781, M234A1 Propelling Charge, M1020 Ignition – Date in SOL reflects 21 May 2013 Date per the TDPL and Drawing reflects, Rev A - 29 April 2014
(a) Answer: TDPL contains the required document
13013265 - COAI for Cartridge, 120MM Mortar HE, M933A1 with M783 Point Detonating/Delay Fuze M933A1 – Date in SOL reflects 21 May 2013 Date per TDPL and COAI reflect Rev A, 15 May 2009
(b) Answer: TDPL contains the required document
12977142 - COAI for Cartridge, 120MM Mortar HE, M934A1, Packed in Fiber Container and Overpacked PA 154 Container – Date per SOL reflects 21 May 2013 Date per TDPL and COAI reflect Rev D, 15 May 2009 (c ) Answer: TDPL contains the required document
12983040 - M931Full Range Practice Cartridge w/M1020 IGN CTG Date per SOL 03 Mar 2013 Date per TDPL and Drawing Rev M reflects 14 March 2013
(d) Answer: TDPL contains the required document
13013454 – Cartridge 120MM HE M933A1 Date per SOL 03 Mar 2013 Date per TDPL and Drawing Rev G reflects 17 Sept 14
(e) Answer: TDPL contains the required document
12977141 – Cartridge 120MM HE M934A1 Date per SOL reflects 03 Mar 2013 Date per TDPL and Drawing Rev P reflects 17 Sept 14
(f) Answer: TDPL contains the required document
DTL12983040 – Detail Specification, Item Specification Cartridge, 120MM Mortar: Full Range Practice, M931 with Cartridge Ignition: M1020 SOL does not reflect w/Amendment 2 – date is correct
(g) Answer: TDPL contains the required document w/Amendment 2
MIL-STD-1168B – Ammunition Lot Numbering and Ammunition Data Card SOL reflects 10 Jun 1998 TDPLs for all three items reflects to Revision C dated 11 Mar 14
(h) Answer: TDPL contains the required document
MIL-STD-1916 DOD Preferred Method for Acceptance of Product SOL reflects 1 Apr 1996 TDPLs for all three items reflect 5 June 14, w/Change Notice 2
(i) Answer: TDPL contains the required document
MIL-STD-129P – DOD Standard Practice Military Marking for Shipment and Storage SOL reflects 19 Sep 2007 TDPLs for all three items reflect Revision R dated 18 Feb 2014
(j) Answer: TDPL contains the required document
MIL-STD-1171A – Acceptance and Description Sheets (for Propellants and Explosives) SOL does not reflect w/CN 3 M933A1 TDPL reflects w/Change Notice 3 M931 and M934A1 TDPLs do not reflect this spec.
(k) Answer: MIL-STD-1171A w/Change Notice 3 is applicable to all TDPL’s if required
Contract C Requirements (for all three TDPs) SOL does not reflect incorporation of these documents.
If applicable, request specific revisions/dates for any documents these are incorporating.
(l) Answer: No updated drawing rev’s are available yet for these changes.
6) Reference Section B of Solicitation (pages 6 and 7), CLIN 0001AA , M931 (FRPC), First Article Test and CLIN 0001AB, M931 (FRPC), +LAP
The first delivery requirement of 10,000 units under CLIN 0001AB is 4/28/2017, which is prior to the FAAT delivery date of 11/30/2017. Please clarify.
Answer: See answer #3 above, an amendment will be forthcoming.
7) What is the expected contract award date?
Answer: To be determined
8) Can you please confirm what payment terms will apply to this solicitation (52-232-16 Progress payment ...)
Answer: Any contract financing if applicable will be approved by the PCO and included in contract at post award
9) Can you please confirm the latest date for Questions & Answers.
Answer: An amendment is forthcoming and questions and answers must be submitted to the government no later than 10 days prior to solicitation closing.
10) If we have a graphic on a slide, does the font size have to be 18 within that graphic?
Answer: font sizes imbedded in graphics do not have to be 18 font.
File details come from the government source that posted it. Updated .