AMEND_0003_SPE600-16-R-0210.pdf

PDF 822 KB Posted

Attached to
DLA Energy Italy PC&S Fuel Requirement
Solicitation number
SPE60016R0210
Issued by

About this file

AMEND 0003

View the file

Other files

File Type Posted
Amd_0002_SPE600-16-R-0210.pdf PDF
Amd_0001_SPE600-16-R-0210.pdf PDF
OSP_-_SPE600-16-R-0210(Solic).pdf PDF
SPE600-16-R-0210(Solicitation).pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

NSN 7540-01-152-8070 30-105 STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

PREVIOUS EDITION UNUSABLE Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE PAGE 1 OF 3

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

6. ISSUED BY CODE

DLA ENERGY

SPE600 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)

CODE

8725 JOHN J. KINGMAN ROAD, SUITE 4950

FORT BELVOIR, VA 22060-6222

BUYERS/SYMBOL–James Forde

PHONE - (703) 767-8497 P.P. 1.8A

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (NO., street, city, county, State, and ZIP Code) X

9a. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

SPE600-16-R-0210-0002

9b. DATED (SEE ITEM 11)

24 February 2016 10a. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10b. DATED (SEE ITEM 13)

CODE FACILITY CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

[X] The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is [X] extended, is not [ ] extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods: (a) By completing Items 8 and 15, and returning _1_copy of the amendment;(b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b)

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor [ ] is not, [ X ] is required to sign this document and return _1_ copy to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Offerors must acknowledge receipt of this amendment by filling out block 8 above and signing and dating blocks 15A., 15B., and 15C.

below, and returning this document to DLA Energy.

The following items have been changed or updated (see details below and the continuation pages that follow)

2. Added Question and Answer (Q&A) amendment 0003.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME OF CONTRACTING OFFICER

15B. NAME OF CONTRACTOR/OFFEROR

BY

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE

SIGNED

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

24 March 2016

1. IAW 52.212-1 Instructions to Offerors—Commercial Items (Oct 2015), the closing date for receipt of offers under solicitation SPE600-16- R-0210 is hereby extend to 30 MARCH 2016 by 10:00 AM, Ft. Belvoir, VA Time. Please note that offers must be received by 30 MARCH 2016 by 10:00 AM, Ft. Belvoir, VA Time. Any offer received after 10:00 AM will be considered “Late” and may be determined unacceptable.

3. See continuation pages for full text.

1) Question: Is it possible to postpone to 04/04/2016 the offer due date?

Answer: Due to the time to award an extension will not be considered or granted.

2) Question: We want to know where we can find the terms of payments into the OSP.

Answer: Please see Amendment 0002 posted on FedBizOps ( FBO) to view the terms of payments

3) Question: Can you specify us the page number, please?

Answer: No page number is current available. Please see Amend 0002 to view a copy of the payment terms

4) Question: Is possible to have a general indication of the drop of deliveries of several items?

Answer: No, deliveries are activity driven requirements.

5) Question: If (ABC Company) supplies by Tank truck a minimum quantity of 1000 liters for each deliveries, is that a problem for you?

Answer: Yes it would be problematic since orders are requirement driven. Most quantities are expected to exceed 1000 liters

6) Question: We want know more information about Duty (ITALIAN TAXES).

Answer: The US Government is tax exempted

7) Question: Can you receive products directly in tax exemption, or you can only receive product with the procedure of grating tax exemption?

Answer: The tax exemption document is completed after award

8) Question: In relation to question 5, we refer to Section K (Representation, Certification & Other Statements) of the Offer Submission Package.

• In particular, provision 52.212-3 requires the Offeror to complete paragraphs (c) through

(p) of the provision. However, we note the following:

• paragraph (d): these representations are required to implement provisions of Executive Order 11246. While we are not familiar with such Executive Order, we note that the required representations seem to refer to local US labour laws. As such, we would assume they do not apply to this solicitation;

• paragraphs (f) and (g): upon further analysis, we have found confirmation in the solicitation that these paragraphs do not apply. No further clarifications required on this.

• paragraph (k): these representations only apply to equipment or services described in FAR 22.1003-4(c)(1) or FAR 22.1003-4(d)(1), respectively. While we are not familiar with these provisions and they are not mentioned in the solicitation, we would assume they are beyond the scope of this solicitation and as such not applicable.

Answer: Yes, you would be correct to assume that some fill-ins are not applicable to the solicitation.

9) Question: We would be grateful if you can confirm that our understanding of paragraphs (d) and (k), as described above, is correct.

Answer: The award of this solicitation will be a requirements contract for commercially available product, not for services

10) Question: Please clarify the correct base reference price for product LL : euro per liter 4,214140 as in amendment 0001 or 1,139567 as in solicitation page 45 ?

Answer: An amendment will be post correcting the Base Reference Price (BRP)

11) Question: You said that "The Offer Acceptance & Evaluation is still the same process".

Does it exactly mean that you will ask an initial offer and then, after the evaluation, you will ask a revised final offer? Or it's one shot procedure?

Answer: Please note per FAR 52.21-1 “The Government reserves the right to make an award on any item for a quantity less than the quantity offered, at the unit prices offered, unless the offeror specifies otherwise in the offer.”

12) Question: More information about the location about the “NATO SITE” (highlighted in red) about group line 0038 (aggregate group 4) – 0037 – 0051 (aggregate group 6)

Answer: What information exactly are you requesting about the sites, please elaborate and clarify your request so I can better assist.

13) Question: Check about estimated quantity of “DIESEL FUEL 10 PPM SU LF (SFD)” total group line we have 6.853.889 Gallons vs 8.683.889 Gallons in the contract.

Answer: As stated in my response to your prior email on 9 March 2016 the totals provided in the solicitation are the government's best estimate and not a definitive quantity.

File details come from the government source that posted it. Updated .