View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

FACILITY CODE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED (SEE ITEM 11)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NUMBER IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15C. DATE SIGNED

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

PAGE OF PAGES

6. ISSUED BY CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)

CODE

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

Previous edition unusable

Please see page two for details of amendment.

DLA Distribution Acqusition Operations 430 Mifflin Avenue New Cumberland, PA 17070-5059 Local Admin:Deborah Johnson; Deborah.L.Johnson@dla.mil

SP3300-20-Q-5003

1 3

11/26/2019

SP3300-20-Q-5003

Amendment 0001

The purpose of this amendment is to answer vendor submitted questions:

A. The closing date of 16 December 2019 at 10am Eastern Local time for Request for Quotation (RFQ) SP3300-20-Q-5003 remains the same.

B. The questions and answers are hereby incorporated into the Request for Quotation (RFQ) SP3300-20-Q-5003 and may become part of any resultant contract.

Questions and Answers:

1. Can DLA provide a personnel left as needed for preventative maintenance, servicing of CCTV Cameras?

Answer: No, In accordance with the Attachment two the Performance Work Statement (PWS) Section 2.1 B states that the contractor shall furnish all tools necessary.

2. Can DLA provide communication radio(s) for ESS technician to use while performing testing, preventative maintenance or can cell phones be used for communication?

Answer: No, In accordance with the Attachment two the Performance Work Statement (PWS) Section 2.1 B states that the contractor shall furnish all toils necessary.

3. What is the Dongle # of the existing Lenel Server?

Answer: 122794

4. Can the government provide the number of corrective remedial maintenance calls for 2018 and or 2019?

Answer: 83

5. What software version of Lenel, OnGuard is currently running on the PACS Server?

Answer: 7.3.345.258

6. Can the government confirm if the Lenel, Software and User Support Agreement (SUSP) is currently up-to-date for the Lenel Server?

Answer: Yes, every year it is updated over the phone.

7. Will the government allow for a site visit by interested vendors to view the installed security equipment at DLA Distribution, Oklahoma City, OK?

Answer: Yes, Please contact the contract Specialist Deborah Johnson so she can coordinate it.

SP3300-20-Q-5003

Amendment 0001

8. Can the government clarify whether under the current FAR regulations and requirements in the solicitation if G&A, freight and any fee(profit) can applied to the raw cost of equipment and materials that are purchased under the Time and Materials (N00004054), Attachment 1?

Answer: No, for Time and Material CLINS we pay what the vendor pays no profit can be applied.

9. Are all security systems, Lenel, Pelco, MNS, Morse Keywatch all currently in good working order?

Answer: Yes, however the camera system is severely outdated

10. What software version is running on the Federal Signal MNS Server?

Answer: 12.12.0.23

11. What version of Pelco Software is running on the Pelco 9600 CPU?

Answer: Crest smart DVR model wd60purx-64lzmyo version 80.00a80

12. Will the government provide an inventory of relevant spare parts currently in its possession?

Answer: Yes, if they come for site visit they can see for themselves

13. Can the government provide the age of equipment covered under this requirement and when it was installed?

Answer: At least 10-12 years old

14. Does the government require a toll free 1-800 number to request service calls that would provide an audit trail of logged calls or would the government prefer a “Phone Tree” consisting of a direct phone number of the security integrators’ Operations Manager that would then route the call to the appropriate ESS technician?

Answer: During duty hours call local phone number, to vendor who mans the phone, they then dispatch tech. During non-duty hours there is a 800 number of the vendor who then dispatch tech within 4 hours

15. What company is currently performing the Corrective and Preventative Maintenance at DLA’s distribution facility in Oklahoma City and what is the contract number?

Answer: Convergent. Original contract – 16M1588; Current extension 19P1032

16. Can the government Clarify what the correct Period of Performance Dates on Attachment 1? The POP Dates do not agree with the solicitation POP dates.

Answer: The period of performance dates are December 28, 2019 through December 28, 2020 base year and two one- year option periods.

File details come from the government source that posted it. Updated .