0001 SP3300-20-Q-0118.pdf

PDF 238 KB Posted

Attached to
0001 DDWG Gang Rip Saw SP330020Q0118
Solicitation number
SP330020Q0118
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
SP330020Q0118 Gang Rip Saw.pdf PDF
Attachment 1-DDWG SOW Gang Rip Saw.pdf PDF
Attachment 2 Schedule of Supplies.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SP3300-20-Q-0118

9B. DATED (SEE ITEM 11)

August 17, 2020

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE

(X)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State andZIP Code) 9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

is not extended.

(a)By completing items 8 and 15,and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy ofthe offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING ANDAPPROPIRATION DATA (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OFCONTRACTS/ORDERS. IT

MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACTORDER

NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes inpaying office, appropriation date, etc. ) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return 1 copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OFAMENDMENT/MODIFICATION ( Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

"SEE PAGE 2"

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLEOF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLEOFCONTRACTING OFFICER (Type or print)

15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO.

PAGE OF PAGES

1 2

5. PROJECT NO. (If applicble)

6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other thanItem 6) CODE

DLA DISTRIBUTION

ACQUISITION OPERATIONS (J7)

430 Mifflin Avenue Suite 3102A

NEW CUMBERLAND, PA 17070

POC: Tameka L. Drayton

PHONE: 717-770-6523

FAX: 717-770-5689

Tameka.Drayton@dla.mil

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 3. EFFECTIVE DATE

8-25-2020

1. CONTRACT ID CODE

mailto:Tameka.Drayton@dla.mil

SP3300-20-Q-0118

Amendment 0001

Amendment 0001 is issued to provide answers to vendor submitted questions and to extend the time for vendor quotes to be submitted.

The time for vendors to submit quotes is changed from 8-26-20 at 1:30 p.m. EST.

to 8-26-20 by 3:00 p.m. EST.

In reference to the Statement of Work under Salient Characteristics:

1. Question-208 volt is listed for the machine voltage is the voltage to 460 volt to lower the current draw.

Answer-Yes 460 volts are acceptable

2. Question-Feed Drive is shown at .30-235 FPM.

Answer- The actual speed range should be 30-235 FPM.

3. Question- Saw Sleeve is shown as arranged for 3-1/8” bore tooling.

Answer-This should read 3-1/2” bore tooling.

4. Question- Anti-Kickback Safety Device reads “single bottom oufeed”.

Answer- It should read “single upper outfeed”.

5. Question-The infeed 16’ idle roll conveyor with manually adjustable guide and PT- 135LP Power Table are not listed. Should they be included here?

Answer-Yes

6. Question-Several items shown were listed as options, should they be included now?

Answer-Yes

7. Description of Contractor’s Tasks:

Question-Task 1: This states that “No requirement for additional electrical work is required”, Answer- The incoming voltage should be- 460 volt so-as not to overload the system.

8. Question- How many dust collections are there?

Answer- The dust collection connections as the replacement saw will have 3 hookups as compared to 1 on the old saw.

9. How are you all handling the dust extraction?

Answer- The machine will be connected to an existing dust mitigation system.

10. How are you all supplying Air to the machine?

Answer-Air will be supplied via an existing airline in the facility.

11. Would you all like to automate the infeed section with a movable fence and loading system?

Answer- No, we want the machine as specified in the characteristics provided in the SOW without modifications.

12. What voltage do you all intend on wiring the machine into? 230 or 460 5. How many movable locking hubs would you like?

Answer-Voltage is to be 208v 3ph as specified on the SOW.

This solicitation is extended.

END OF AMENDMENT 0001

File details come from the government source that posted it. Updated .