SP330018B0003A0001_TO_FBO.pdf

PDF 331 KB Posted

Attached to
Z2--Other Warehouse Buildings, REPAIR OR
Solicitation number
SP330018B0003
Issued by

About this file

SP330018B0003- AMENDMENT 0001-ANSWERS TO VENDOR'S QUESTIONS

View the file

Other files

Show all 13

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

FACILITY CODE

9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 11)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15C. DATE SIGNED

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

PAGE OF PAGES

6. ISSUED BY CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)

CODE

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

SP3300-18-B-0003

Amendment 0001

Amendment 0001 is hereby incorporated into Invitation For Bid SP3300-18-B-0003.

Amendment 0001 is being issued to answer vendor’s questions and correct typo on Attachment 4

– Specifications (Attached to this amendment).

Question 1: I did notice mention of different warehouses in summary of work; Attachment 4

Page 8. .. They called them Warehouse #20 & #57, but all the retrofit work are in warehouse 13 & 14., and you are asking for pricing for Warehouse 13 &

14. Are we working in Warehouse #20 and # 57?

Answer 1: Attachment 4 Page 8 was typos from previous lighting project. It should say

Lighting Retrofit for Warehouses 13 and 14 and has been corrected and attached to this amendment.

Question 2: Do you have a foot candle level requirement that you are trying to achieve at the ground or at 3’?

Answer 2: These are warehouses, so it should be from the ground level. Minimum 15 foot candles, the same lighting level or better than existing fixtures.

Question 3: Could you please advise us on the mounting height of the fixtures and height of the shelves/racks that are illustrated in the drawings?

Answer 3: Existing fixtures are mounted at approximately 22 feet AFF, the height on top of the racks with materials is between 15 to 18 feet.

Question 4: What are the heights of the light fixtures in Warehouse 13?

Answer 4: 22 feet AFF

Question 5: What are the heights of the light fixtures in Warehouse 14?

Answer 5: 22 feet AFF

Question 6: Is the government going to move any furniture, equipment or obstacles in the

Warehouse, so the contractor can perform the project requirements listed in the scope of work?

Answer 6: Yes, contractor shall indicate on the schedule and to coordinate with COR and warehouse supervision 2-weeks prior to construction.

Question 7: At the site visit, three manufacturers of the light fixture were mentioned. What are the names of the manufacturers of the light fixtures which comply which the specifications in the RFP documents?

SP3300-18-B-0003

Amendment 0001

Answer 7: These are commercially available light fixtures manufactured by numerous companies. Any manufacturer product will be acceptable as long as it meets the minimum specifications in the SOW.

Question 8: Is any type hazardous materials report required?

Answer 8: Investigate existing lights ballasts for any PCB contents. Manifests required for disposal offsite.

All other terms and conditions remain unchanged.

End of Amendment 0001

SP330018B0003 A0001.Page 1
Amend 0001 SP330016B0016 for FBO
SP3300-15-R-5004 0003 page 1

Amendment 0001

IDCode:
Page: 1
Pages: 3
Text4: AMENDMENT/MODIFICATION NO.
AmendNo: 0001
ReqNo:
ProjNo:
IssCode: SP3300
IssuedBy: DLA Distribution

Acquisition Operations, J-7 Mifflin Avenue, Bldg 430 New Cumberland, PA 17070

AdmCode: MPGADM
AdminBy: POC: Mogen Gilson

717-770-4757 (P)

MOGEN.GILSON@DLA.MIL

ContName:
ContStrt:
ContCnty:
ContSt:
ContZIP:
Code:
FacCode:
SolChgYs: Yes
SolChgNo: Off
SolAmdNo: SP3300-18-B-0003
AmendDate: 06/04/18
ModNo:
ModDate:
NoCopies: 1
Amended: Yes
OffrExt: Off
OffrNoEx: No
ChgeOrd: Off
ChgeOrder:
Modify: Off
SuppAgre: Off
SuppAuth:
ModOthr: Off
OthrSpec:
NoReq: Off
Require: Off
Copies:
Descript:

SEE CONTINUATION PAGE(S)

SignName:
SignTitl:
ContDate:
CoName:
CoTitle:
CODate:
Text1: June 25, 2018
Text2:
Text3:

File details come from the government source that posted it.