Amendment_0001.pdf
PDF 108 KB Posted
- Attached to
- Industrial Hygiene (IH) and Ergonomic Program Support Services for DLA Distribution San Joaquin, CA (DDJC)
- Solicitation number
- SP3300-17-Q-0060
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Distribution
About this file
Amendment 0001 - Answers to Contractor Submitted Questions
View the file
Other files
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
SP3300-17-Q-0060
Amendment 0001
1. This amendment 0001 is hereby incorporated into solicitation SP3300-17-Q-0060 and shall become a part of any resultant contract.
A. The following are responses to contractor submitted questions:
1. The name of the incumbent firm or firms on this contract since 2011 to today; and the prior contract number.
Answer: Corky Hull Medical Associates Inc. is the incumbent firm under contract SP3300-12-C- 0031.
2. Are there similar or related Industrial Hygiene contracts in place since 2011, if so, who are the incumbents?
Answer: Yes, the current contract contains Industrial Hygiene. The current contractor is Corky Hull Medical Associates Inc.
3. Please provide the anticipated labor hours per classification for this solicitation.
Answer: This requirement is a Performance-Based Acquisition and includes a PWS; therefore, it is up the offeror to determine the number of full-time equivalents (FTE’s) required for this effort. As noted on Pages 6 and 7 of the Request for Quote (RFQ) – Management Capability, the offeror’s quote shall include a staffing plan.
4. Please provide the historical analytical laboratory expenses from the most recent contract(s).
Answer: Expenses are part of the Firm-Fixed Price and the actual costs for laboratory expenses (i.e., equipment, etc.) are not available for the most recent contract. Offerors shall determine all costs necessary as part of quotations.
5. What is meant by "contractor manpower reporting" as provided on the Schedule of Supplies/Services bid form? This description does not appear to be consistent with the SOW.
Answer: Per section 5.8 of the PWS, contractor shall report all labor hours into the Contractor Manpower Reporting Application. The Schedule of Supplies/Services includes a Firm Fixed-Price CLIN for the costs related to this requirement.
6. The SOW includes laboratory analysis. Please provide additional information including but not limited to: types of samples and analysis to be collected and analyzed, estimated quantities/month or year, desired Turnaround time(s).
Answer: Please, see attached detailed laboratory analysis table (Amendment 0001 – Attachment 1).
7. Please clarify or address how this solicitation is related to or compares with the current Medical and Industrial Hygiene Services contract as awarded from solicitation SP3300-12-R-0027, issued 7/5/12. Specifically, it the current solicitation a replacement of the 2012 Medical and Industrial Hygiene services contract, or in addition to?
Answer: This solicitation is only for the Industrial Hygiene Services and will be the follow-on contract previously awarded under solicitation SP3300-12-R-0027.
SP3300-17-Q-0060
Amendment 0001
8. Will there be a site visit?
Answer: No.
2. The closing date for submission of quotes has been changed to MAY 30, 2017 AT 3:30 PM LOCAL NEW
CUMBERLAND, PA TIME.
Amendment 0001 Attachments
List of Attachments:
Description Attachment 1 – Amendment 0001 Industrial Hygiene Laboratory Table
END OF AMENDMENT 0001
File details come from the government source that posted it. Updated .