SP330016B0016_AMENDMENT_0002_to_FBO.pdf

PDF 236 KB Posted

Attached to
Z2--Other Warehouse Buildings, REPAIR OR
Solicitation number
SP330016B0016
Issued by

About this file

AMENDMENT 0002

View the file

Other files

Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

FACILITY CODE

9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 11)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15C. DATE SIGNED

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

PAGE OF PAGES

6. ISSUED BY CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)

CODE

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

SP3300-16-B-0016

Amendment 0002

1. The purpose of Amendment 0002 is to answer vendor’s questions and revise Section 01 00 00, Statement of Work, paragraph 4.0, Project Schedule and Time Constraints.

2. Question 1: Please confirm that the proper rate of pay for Painters based on page 42 (PAIN0016-001, 01/01/2015) is as follows:

Rate: $36.45

Fringes: 21.48

Total Rate of Pay plus Fringes = $ 57.93

Answer 1: Please refer to construction wage determination for pay rates.

Question 2: Besides Certified Payroll reports being required, will there be any other form of payroll audit which will be conducted to verify without question that the proper rate of pay is actually being paid to

ALL workers by the Contractor and any of its Subcontractors? Some Contractors have a reputation for trying to evade paying Davis Bacon Wages.

Answer 2: Periodic wage interviews will be performed by the COR during the contract.

Question 3: Regarding surface preparation for the concrete walls, is hi-pressure water blasting required and if not will it be allowed?

Answer 3: Power washing is required at some locations and is allowed.

Question 4: Will rolling scaffolding be allowed on the roof canopy?

Answer 4: No, scaffolding on the canopies is a fall hazard. Contractor will have to use a boom lift.

Question 5: Spot Prime or full prime for concrete surfaces “questionable”. Is this a prime plus 2 coat system or spot prime and 2 coat system? 3.11.2 Division 3: Exterior Concrete Paint Table

Answer 5: Spot prime and 2 coat system

Question 6: Will hard hats be required?

Answer 6: Yes, hard hats will be required for painting activities.

Question 7: Will the windows need to be washed?

Answer 7: Yes, windows need to be washed when the walls and trims are power washed.

Question 8: Will employee vehicles need commercial insurance coverage or can they be insured by individual policies up to the required amounts?

Answer 8: Employees need to have their own individual vehicle insurance policies.

Question 9: What is the current paint product that was used?

Answer 9: Latex paint was used the last time the warehouses were painted in 1999.

Question 10: Please confirm if a separate Quality Control Manager, Site Superintendent and Site Safety

Officer will be required or if the positions can be performed by one or two persons.

Answer 10: Answer: One person can perform the duties of the Quality Control Manager, Site

Superintendent and Site Safety Officer for this painting project.

Question 11: Is there a required % of overstock paint inventory to be turned over to the the depot at completion.

Answer 11: A required % of paint inventory does not need to be turned over to the depot at the completion of the painting work.

Question 12: Regarding prepping and power washing of non-lead containing paint surfaces how is the water runoff to be handled?

Answer 12: The standard storm water pollution prevention controls are to be used with waddles around storm drain inlets.

Question 13: Regarding the power lines who is to handle the protection of the lines (wrapping with insulation blanket) the contractor or the depot?

Answer 13: The depot will be responsible for protection of the power lines with insulation blanket.

Question 14: Will there be one contact to coordinate traffic control or will coordination be handled by someone different for each building? Will temp fencing be required in any areas or is delineation acceptable? Will a full time traffic control employee be required?

Answer 14: The contractor will provide to the COR for approval and coordination all traffic controls needed for the painting of each warehouse. Temporary fencing will not be required, and delineation/traffic cones is acceptable. A full time traffic control employee is not required.

Question 15: Will there be any site specific training?

Answer 15: No site specific training is required.

Question 16: Is there a min/max distance between wash stations and portable toilets? Will there need to be temp facilities at multiple locations concurrently? And will a separate men’s and women’s toilet be required?

Answer 16: Portable wash stations and portable toilets will not be required for this project. The exterior painting work will be coordinated so that depot employees will have access to restrooms from one side of the warehouse.

Question 17: Chain link roll up security gates are not specified to be painted. Are these to be removed during painting and then reinstalled or painted with the building? If they are not to be painted does the track need to be removed prior to painting as well?

Answer 17: Chain link security gates do not need to be removed during painting. They can be covered/masked during the painting of the walls. The tracks can also be covered/masked during painting of the walls.

Question 18: Please confirm the depot will be responsible for clearing all work areas.

Answer 18: Yes, the depot will be responsible for clearing all work areas where painting will be done.

3. Section 01 00 00, Statement of Work, paragraph 4.0, Project Schedule and Time Constraints is revised as follows:

4.0 Project Schedule and Time Constraints

All work shall be completed within 300 calendar days after contract award/NTP of the task order.

Exterior painting of Warehouse 14 shall start after the roof is replaced, which is estimated to be completed by May 8, 2017. New roof gutters, downspouts and roof flashing do not need to be painted for

Warehouse 14. The time stated for completion includes final clean-up of the premises. All work shall be accomplished during normal work hours, Monday through Friday, 0700 to 1530.

4. All other terms and conditions remain unchanged.

END OF AMENDMENT 0002

SP330016B0016 A0002 TO FBO
Amend 0001 SP330016B0016 for FBO
SP3300-15-R-5004 0003 page 1

Amend 0002 Page 2

IDCode:
Page: 1
Pages: 4
Text4: AMENDMENT/MODIFICATION NO.
AmendNo: 0002
ReqNo:
ProjNo:
IssCode: SP3300
IssuedBy: DLA Distribution

Acquisition Operations, J-7 J Avenue, Bldg 404 New Cumberland, PA 17070

AdmCode: MPGADM
AdminBy: POC: Mogen Gilson

717-770-4757 (P)

MOGEN.GILSON@DLA.MIL

ContName:
ContStrt:
ContCnty:
ContSt:
ContZIP:
Code:
FacCode:
SolChgYs: Yes
SolChgNo: Off
SolAmdNo: SP3300-16-B-0016
AmendDate: 08/02/16
ModNo:
ModDate:
NoCopies: 1
Amended: Yes
OffrExt: Off
OffrNoEx: No
ChgeOrd: Off
ChgeOrder:
Modify: Off
SuppAgre: Off
SuppAuth:
ModOthr: Off
OthrSpec:
NoReq: Off
Require: Off
Copies:
Descript:

SEE CONTINUATION PAGE(S)

SignName:
SignTitl:
ContDate:
CoName:
CoTitle:
CODate:
Text1: August 22, 2016
Text2:
Text3:

File details come from the government source that posted it. Updated .