SP330016B0016_A0001_TO_FBO.pdf
PDF 231 KB Posted
- Attached to
- Z2--Other Warehouse Buildings, REPAIR OR
- Solicitation number
- SP330016B0016
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Distribution
About this file
AMENDMENT 0001 - ANSWER VENDOR'S QUESTIONS
View the file
Other files
Show all 12
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 11)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
SP3300-16-B-0016
Amendment 0001
1. The purpose of Amendment 0001 is to answer vendor’s questions.
Question 1: Does an out of state contractor have to have a contractor’s license in California to do work in a US Government Installation.
Answer 1: Out of state contractors don't need a California contractor's license to work on this installation.
Question 2: West Side of warehouses is not shown in pictures are they included in the project?
Answer 2: Yes, the west sides of the warehouses are also included for exterior painting. The pictures were taken in the morning and the pictures on the west side are dark and hard to see.
Question 3: Could you please be more specific on which System and Products are to be used? Latex
Paint or Elastomeric Coatings?
Answer 3: Latex paint is to be used for the concrete walls of the warehouses.
Question 4: Photo 6 Warehouse 15 section 5 East Side shows a Bridge connecting structures is that
Bridge included in the project?
Answer 4: No, the bridge is not included in this project. It is connected to Warehouse 15 but not part of the warehouse.
Question 5: Have you tested caulk for Asbestos?
Answer 5: Yes, the window putty was tested in 1991 and some putty had 1 to 2% Chrysotile asbestos.
Some windows were replaced about 20 years ago. But I will need to check with our Industrial Hygienist about the other windows if there is putty around those windows. If there is putty around those windows, we won't touch the window putty.
Question 6: Have you tested the body of the warehouses for lead?
Answer 6: Yes, the paints for the body of the warehouses were tested for lead in 1996 and have up to 0.5 percent of lead. It was a tan paint. But these warehouses were repainted in 1999 with gray paint. The gray paint was specified to have less than 0.06 percent lead.
Question 7: Can one person serve as Superintendent, Competent Person (Quality Control), and Site
Safety Officer?
Answer 7: Yes, for this project, one person can serve as Superintendent, Competent Person (Quality
Control), and Site Safety Officer.
Question 8: Will the Contractor be required to provide a construction office trailer?
Answer 8: An office trailer is not required but the contractor may need a trailer to store paint and supplies.
Question 9: Will the Contractor be allowed to use the government’s restroom facilities, power, and water?
Answer 9: Yes, but the contractor cannot use the restrooms or janitor's sinks to wash their equipment.
SP3300-16-B-0016
Amendment 0001
Question 10: Will the Contractor be allowed to work four ten-hour days per week?
Answer 10: No, Mondays thru Fridays, 7:00 am to 3:30 pm, excluding federal holidays.
Question 11: Will the Contractor be allowed to water blast as part of the preparation of all surfaces for paint?
Answer 11: Power wash is allowed.
Question 12: Are there any requirements for “special” inspections? If so, what are they?
Answer 12: There will be no special inspections.
Question 13: Will the new paint colors closely resemble the existing paint colors?
Answer 13: Yes
Question 14: Will the Contractor be required to paint the canopy/walkway between Bldgs. 15 and 18?
Answer 14: No, the conveyer bridge between Bldgs 15 and 18 is not required to be painted under this project.
Question 15: Will the Contractor be required to paint new door numbers where currently existing?
Answer 15: Yes, Section 01 11 00, Statement of Work, paragraph 1.1.4, refers to repainting of existing cargo door numbers.
Question 16: Will the Contractor be required to paint the yellow striping on the concrete deck where currently existing?
Answer 16: No, painting of markings on the floors and loading dock concrete deck are not part of this project.
Question 17: Will the Contractor be provided with an onsite storage area?
Answer 17: Yes an onsite storage area will be provided. The storage area will have to be secured by the contractor.
2. All other terms and conditions remain unchanged.
END OF AMENDMENT 0001
| Amend 0001 SP330016B0016 for FBO |
| SP3300-15-R-5004 0003 page 1 |
Amend 0001 Page 2
| IDCode: |
| Page: 1 |
| Pages: 3 |
| Text4: AMENDMENT/MODIFICATION NO. |
| AmendNo: 0001 |
| ReqNo: |
| ProjNo: |
| IssCode: SP3300 |
| IssuedBy: DLA Distribution |
Acquisition Operations, J-7 J Avenue, Bldg 404 New Cumberland, PA 17070
| AdmCode: MPGADM |
| AdminBy: POC: Mogen Gilson |
717-770-4757 (P)
MOGEN.GILSON@DLA.MIL
| ContName: |
| ContStrt: |
| ContCnty: |
| ContSt: |
| ContZIP: |
| Code: |
| FacCode: |
| SolChgYs: Yes |
| SolChgNo: Off |
| SolAmdNo: SP3300-16-B-0016 |
| AmendDate: 08/02/16 |
| ModNo: |
| ModDate: |
| NoCopies: 1 |
| Amended: Yes |
| OffrExt: Off |
| OffrNoEx: No |
| ChgeOrd: Off |
| ChgeOrder: |
| Modify: Off |
| SuppAgre: Off |
| SuppAuth: |
| ModOthr: Off |
| OthrSpec: |
| NoReq: Off |
| Require: Off |
| Copies: |
| Descript: |
SEE CONTINUATION PAGE(S)
| SignName: |
| SignTitl: |
| ContDate: |
| CoName: |
| CoTitle: |
| CODate: |
| Text1: August 17, 2016 |
| Text2: |
| Text3: |
File details come from the government source that posted it. Updated .