3rd_and_final__set_of_QA_for_SIS700-16-Q-0006.pdf
PDF 161 KB Posted
- Solicitation number
- SIS700-16-Q-0006
- Issued by
-
Department of State US Embassy Tel Aviv
About this file
Answers to 3rd and final set of Q A
View the file
Other files
Show all 12
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment B A003 SIS700-16-Q-0006
Question #1: Subsection 23 of Section 1 of the solicitation states minimum requirements for proposed smart phone units. One of the requirements is for a GSM/HSDPA/LTE transmission protocols with the following bands: c. – 4G/LTE – Band 1,2,3,4,5,7,8 or 20
(or a combination thereof). Is the LTE requirement mandatory?
Answer #1: Since subsection 23 of Section 1 and attachment 1 of the solicitation in paragraph
7.c. states a combination thereof, the actual requirement for LTE is not mandatory as long as the units offered show a combination that meets all of the other requirements. Please note that the only optional elements of this requirement are the LTE and specific bands. The 4G element is mandatory.
Question #2: Since many of the interested parties were not working during the Passover holiday on the dates April 25 – April 29, would it be possible to extend the deadline for submitting proposals?
Answer #2: Yes, the deadline has been officially extended until Thursday, May 19, 2016, 14:00
PM through Amendment A003.
Question #3: Which blocks in the SF1449 need to be filled out?
Answer #3: In the SF1449, Block 17a needs to be filled with the name and address of the offeror, block 30b with the name and title of the signer, block 30c with the date of the signature and block 30a signed by the person marked in section 30b.
Question #4: What prices does subsection II(e) refer to as firm fixed Price and what about other services and equipment that can be ordered that are not part of this solicitation?
Answer #4: Section 1, Subsection II(e), refers to all the line items on the subsequent contract which will be awarded off of this solicitation as being firm fixed price. Any other supplies or services shall not be ordered off of any contract awarded from this solicitation.
Question #5: Can the Government replace the word insurance for the word warranty on all sections pertaining to insurance?
Answer #5: No. The wording as pertaining to insurance will remain as is in the solicitation.
Question #6: Can the requirement of Unlimited voice and SMS within the Palestinian authority be eliminated from the line item requirements and marked as a per minute separate line item?
Answer #6: No. The pricing line items in section III Pricing shall remain as stated in the solicitation.
Question #7: Do the line items A.1 and A.2 in section III Pricing; include the monthly lease of a smart phone?
Answer #7: No. Line items A.1 and A.2 and their subsequent option year line items only include the following services. For line item A.1
1. 5GB per month internet capabilities within Israel.
2. Unlimited voice minutes within Israel and the Palestinian authorities.
3. Unlimited SMS within Israel and the Palestinian authority.
For line item A.2
1. 5GB per month internet capabilities within Israel.
2. Unlimited voice minutes within Israel and the Palestinian authorities.
3. Unlimited SMS within Israel and the Palestinian authority
4. 50MB per day overseas Data where agreements between providers is established.
Blocking of overseas data where agreements do not exist or roaming services are not activated in advance of travel by the Embassy.
Question #8: Are the hands-free Car Kits as mentioned in Section 1 subsection 16.2 phone holders used for Bluetooth hands free use or actual car phones?
Answer #8: The Hands-Free Car kits as mentioned in section 1, subsection 16.2 of the solicitation are actual phones.
Question #9: How should the offeror address limitations in coverage as they pertain to the requirements stated in section 1, subsection 1.2 of the solicitation?
Answer #9: Section 1, subsection 1.2 of the solicitation states that the Contractor shall provide reliable, high quality coverage in all areas within Israel, the West Bank and Jerusalem. Any limitations to this requirement that the offeror has that are out of the offerors control need to be addressed in the offerors technical proposal.
Question #10: Can the requirement of a new phone stated in subsection 13.1 “Replacing
Broken or Lost Phones” be changed to refurbished phones instead of new ones?
Answer #10: No. Subsection 13.1 remains as is in the solicitation and the requirement is clearly defined as a new phone.
Question #11: Is subsection 24. ,“Upgrade of all handsets”, not relevant anymore since the Government will purchase all the required smart phones instead of leasing them?
Answer #11: Yes. Amendment A003 of the solicitation has removed this requirement from the solicitation.
Question #12: What is the meaning of Clause 52.232-19 Availability of Funds for the next fiscal year
(Apr 1984) from section II of the solicitation?
Answer #12: The US Government is funded on a fiscal year basis and each fiscal year ends on
September 30 each year. The Government's obligation for performance of this contract beyond that date is contingent upon the availability of appropriated funds from which payment for contract purposes can be made. The Embassy will however use present fiscal year funds to fund essential services past this period and until such time as new funds are appropriated. However if the US Government stops for whatever reason and funds are not appropriated then all unfunded services must stop.
Question #13: What information needs to be provides as in the proposal in order to meet the instructions stated in FAR 52.212-1, Instruction to Offerors – Commercial items?
Answer #13: Section 3, FAR 52.212-1, Instruction to Offerors – Commercial items in the solicitation states in detail what needs to be provided in the offerors proposal. Offerors need to refer to this section.
Question #14: What needs to be completed and submitted from 652,228-70, Defense Base Act –
Covered Contractor Employees (JUN 2006)?
Answer #14: The table shown in Section 5, certificate 652.228-70, Defense Base Act- Covered
Contractor Employees (JUN 2006), needs to be filled out as per the type and number of employees the offeror has.
File details come from the government source that posted it. Updated .