QA_from_Pre-Proposal_Conference_April_20_2016.pdf

PDF 232 KB Posted

Attached to
Embassy Tel Aviv Cellular Telecommunications Services Federal contract opportunity
Solicitation number
SIS700-16-Q-0006
Issued by
Department of State US Embassy Tel Aviv

About this file

Q A to questions posed during the pre-proposal conference.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Embassy Tel Aviv Cellular Telecommunications Services, newest first.
File Type Posted
Continuing_Pages_for_Amendment_A003_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
3rd_and_final__set_of_QA_for_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
SF30_Cover_Page_-_A003_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
SF30_Cover_Page_-_A002_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
2nd__set_of_QA_for_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
2015_US_Embassy_voice_and_SMS_oversease_Useage_Report.xls XLS spreadsheet
Minutes_from_Pre-Proposal_Conference_of_April_20_2016.pdf PDF
SF30 Cover Page A001_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
Continuing_Pages_for_Amendment_A001_SIS700-16-Q-0006.pdf PDF
Cover_Letter.pdf PDF
SIS700-16-Q-0006_.pdf PDF
SF1449 Cover Page.pdf PDF
Show all 12

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

ATTACHMENT C

ANSWERS TO QUESTIONS ASKED AT THE PRE-PROPOSAL CONFERENCE

SIS700-16-Q-0006

Question #1: Since Landline to Mobile service is a standard service on all cellular users in

Israel, why is it stated in section 1 – scope of Services, of the solicitation?

Answer #1: The listing found in section 1, subpart I – Scope of services which mentions the

Landline to Mobile service is stated in the solicitation so that all the mandatory services are included regardless as to whether they are acceptable services throughout the industry.

Question #2: Which countries are defined as those countries which have roaming agreements and can the offerors receive a report on Post personnel overseas roaming use from calendar year

2015?

Answer #2: Countries in which the contractor will have roaming agreements and for which will be part of the Plan B phone package in section 1 of the solicitation will be those countries that the offeror has reasonable roaming contracts with. All interested parties will receive a summary report from Calendar year 2016 on international roaming history that occurred on official

Embassy business. Due to the Passover holiday this report will be sent to all interested parties and posted in the FEDBIZOPS web site on Wednesday May 4, 2016.

Question #3: Will subscribers who use Plan A of section 1 in the solicitation have an overseas roaming requirement?

Answer #3: Plan A subscribers as shown in subsection A.1 of the solicitation will not have the requirement of overseas data roaming.

Question #4: Is there any overseas voice requirement in line items A.1 and A.2 of the solicitation (Plans A and B)?

Answer #4: There is no requirement for overseas voice on Plans A and B (subsections A.1 and

A.2)

Question #5: Are the quantities shown in section 1, subsection III Pricing accurate?

Answer #5: All the quantities shown in section 1, subsection, III Pricing are estimates only based on past usage, however the ensuing contract will be an Indefinite, Delivery, Indefinite

Quantity (IDIQ) contract which only guarantees a minimum amount of $10,000 per year.

Question #6: Can there be different levels of Insurance for purchased smart phones?

Answer #6: The solicitation requests one deductible amount for each option year for which the

Government will pay for any lost, destroyed or broken units. This cost is reflected in line item

A.5 of the Section 1, subsection III Pricing.

Question #7: Since normal Smart Phone packages do not come with leather belt clips or pouches but do include plastic protective cases, would it be possible to change the requirement in section 1.1 of the performance work statement of the clips to plastic cases?

Answer #7: Yes, See SF 30 Amendment 0001, continuation page block 14 for the amendments.

Question #8: What is meant by Hands-Free Car Kits as mentioned in section 1 subsection 16.2 of the Performance work Statement?

Answer #8: The Hands-Free Car Kits as mentioned in section 1 subsection 16.2 of the solicitation are the stationary car phones that are normally installed in official business vehicles as part as an official business agreements.

Question #9: Since it is difficult to propose four separate models of smart phones at one singular price, will it be possible to only propose two models as per section 1, subsection 23 of the

Performance work Statement?

Answer #9: Yes see continuation page for amendment on paragraph 23.

Question #10: In section 3, Paragraph A.2 (9) states that the offeror is required to provide a price list for accessories. Which accessories does the government want a price list for?

Answer #10: See continuation page block 14; for amendment of section 3, Paragraph A.2 (9).

File details come from the government source that posted it. Updated .