SAQMMA16Q0199__-_Amendment_A001_-_5_pages.pdf
PDF 684 KB Posted
- Solicitation number
- SAQMMA16Q0199
About this file
SAQMMA16Q0199 - Amendment A001 - Answers to Questions
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
CONTINUATION PAGE
for
SAQMMA16Q0199 - Questions for PEPFAR Exhibit Booth Design
The Government (S/GAC) Answers are below:
CLARIFICATION: The final exhibit design due date to S/GAC is June 24, 2016. The delivery date August 1, 2016 as indicated in the Request for Quote is the final delivery date of all of the other documentations and reports as identified in the Statement of Work. The finalization of these documents and reports will be completed in collaboration with the Program office (S/GAC).
Question 1: Is this a follow-on requirement? If so, could you please provide the incumbent contract number for this opportunity? If not, is this a new requirement?
Answer 1: This is not a follow-on requirement. There is no incumbent for this requirement. Yes, this is a new requirement
Question 2: Is this a custom-built exhibit, or will it be constructed of a modular system provided by a contractor in Durban?
Answer 2: The exhibit booth will be custom built in Durban, South Africa.
Question 3: Attachment A, “Samples of Booth Design,” referenced in the RFQ documents does not seem to be included. Will you please provide?
Answer 3: There is no attachment A. The contractor shall provide samples of past work that highlights experience of similar design projects to be labeled as Attachment A.
Question 4: A graphic designer is mentioned in the RFQ; are you looking for exhibit design to be part of the scope of work, or are you looking for a designer to develop the content / story telling graphics?
Answer 4: The Government is looking for a designer to work with the S/GAC team to help bring the exhibit booth and storyline alive. The Government has the content that will be shared upon contract award. The Government is looking for a design team to develop a creative, dynamic, interactive and eye-catching booth.
Question 5: Will the Government be providing the “powerful images and videos” stated in Section 3 “Scope of Work” in the “Statement of Work” document?
Answer 5: Yes. S/GAC will work with the builder in Durban, South Africa to identify and include images and videos into the booth.
Question 6: What is the desired life of the exhibit structure? How many years will it be used?
Answer 6: S/GAC intends to build an evergreen booth that can be displayed within the State Department and other U.S. Government buildings after the conference. The life of the exhibit structure has not yet been determined, however this is not relevant, see the response to question 7.
Question 7: Where will the exhibit be stored after the conference? Should pricing include transportation from the event to the storage facility?
Answer 7: No. S/GAC will work with the builder to ship/store the exhibit. The Government is not requesting the contractor to provide any Bill of Materials (BOM).
Question 8: Will the storytelling / scripting aspect of the exhibit be part of the scope of work of the RFQ, or will the Government develop / provide?
Answer 8: The government will provide these elements. Please refer to the response to question 5 above.
Question 9: Will the attendee engagement strategy be part of the scope of work, or will the Government develop this?
Answer 9: The government will develop this element.
Question 10: Is there a local Durban, South Africa fabrication vendor that has already selected for this project, or is selecting a vendor part of the RFQ?
Answer 10: Yes, a local vendor has been identified.
Question 11: Will the Government be providing the technology, (iPads, etc.) and content development for said technology? Or, are both of these elements part of the scope of work?
Answer 11: Yes, the government will provide these elements.
Question 12: The SOW indicates the “booth structure will be built in Durban by a vendor in country.” Has the vendor already been established? Or will contractor be required to source vendors within country?
Answer 12: Please refer to the response to question 10 above.
Question 13: Will contractor be required to secure 3 competitive bids?
Answer 13: No. Please refer to question 10 above.
Question 14: Will electronic requirement specifications be provided or will contractor provide recommendations based on SOW requirements?
Answer 14: The contractor shall provide recommendations and specifications for electronics within the booth in the overall design. However, electronics will be sourced locally.
Question 15: Would DOS consider a U.S. vendor selection for delivery to Durban, South Africa?
Answer 15: The State Department will consider a U.S. vendor for design of the exhibit but the exhibit booth will be custom built in Durban.
Question 16: Has an exhibit build budget been established?
Answer 16: Yes.
Question 17: The SOW give specific booth dimensions. Is there a height restriction?
Answer 17: The ceiling height is 7 meters. However, the booth can be built from the ground up to 5 meters and rigging up to 7 meters.
Question 18: How many participants are anticipated to visit during AIDS 2016?
Answer 18: Approximately 15,000 attendees are expected to attend AIDS 2016.
Question 19: Please confirm that DOS has all photo and video content and will provide in appropriate size for production.
Answer 19: The State Department will be responsible for securing all photo and video content.
Question 20: Is there an incumbent who has done this type of project for DOS in the past?
Answer 20: Please refer to the response to question 1 above.
Question 21: The SOW indicates the “booth will be built in Durban by a vendor in country.” Has the vendor been identified or will the contractor be required to source vendors within the country?
Answer 21: Please refer to the responses for questions 10 and 13 above.
Question 22: Please confirm this is a labor contract only. Contractor is not required to purchase booth structure or electronics as outlined in the SOW.
Answer 22: Correct. This is a labor contract only. However, please refer to the response to question 14 above for more clarification.
Question 23: Will the vendor fabricating the booth provide electronics specifications as outlined in the SOW, or is there a pre-conceived plan?
Answer 23: Please refer to the response to question 14 above.
Question 24: Given the short timeframe between design completion and pre-show installation, is DoS considering a modular system as an acceptable solution?
Answer 24: Please refer to the response to question 2 above.
File details come from the government source that posted it. Updated .