Q _ A N6852024R0002.docx

DOCX document 22 KB Posted

Attached to
Commander, Fleet Readiness Center Telecommunication Operations and Maintenance Support Services
Solicitation number
N6852024
Issued by

About this file

This document is a Question and Answer (Q&A) related to Solicitation N6852024R0002 for Telecommunication Operations and Maintenance Support Services for FRC East, Cherry Point, North Carolina.

The key details are:

  • The solicitation is an 8(a) competitive procurement for a firm fixed-price contract.
  • There is no Service Contract Labor Standard requirement or associated wage determination.
  • There is no level of effort or labor categories listed in the Performance Work Statement.
  • There are no page count limits for the technical response.
  • Proposals are due by 12:00 PM EST on June 3, 2024, and will be evaluated on a best value trade-off basis with technical being more important than price.
  • Offerors must be registered in the SAM database prior to submitting a proposal.

View the file

Other files

File Type Posted
Q _ A N6852024R0002.docx DOCX document
Exhibit A_CDRLs A001-A003.pdf PDF
Attachment 1 Telecom PWS.docx DOCX document
N6852024R0002.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question/Answer on RFQ N6852024R0002

Q: It appears the Government is classifying solicitation N6852024R0002 subject to the 52.222-41 Service Contract Labor Standard, would the Government please confirm? If yes, does the Government intend on distributing the applicable Wage Determination(s)?

A: In the RFQ under 52.212-5, 52.222-41 was not checked and does not apply to this requirement in accordance with FAR 22.1003-3(d).

Q: Could the Government please provide the current ongoing level of effort to include number of FTEs for each of the labor categories provided in RFP Section 4.2?

A: There is no level of effort and labor categories listed in the Section 4.2 of the PWS.

Q: Are there any page count limits for the technical response?

A: No

File details come from the government source that posted it. Updated .