N6833518R0290-0001.docx

DOCX document 35 KB Posted

Attached to
RADIO FREQUENCY VECTOR SIGNAL GENERATOR (RFVSG) Federal contract opportunity
Solicitation number
N68335-18-R-0290
Issued by
Department of the Navy Naval Air Systems Command Naval Air Warfare Center

About this file

Amendment 0001 to RFP N6833518R0290

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to RADIO FREQUENCY VECTOR SIGNAL GENERATOR (RFVSG), newest first.
File Type Posted
N6833518R0290-0002.docx DOCX document
DRAFT-CDRL_T001_TechMan_AMfmTestSource.doc DOC document
DI-MISC-81807_SoftwareFirmwareChangeRequest_for_A004.pdf PDF
Draft-CDRL_A002_Instrument_Calibration_Procedure.doc DOC document
DRAFT-CDRL_A004_Software-Frimware_ChangeRequest.doc DOC document
DI-QCIC-80798C_for_A001.pdf PDF
CDRLaddresslist-pb-20180208-1305.doc DOC document
DI-IPSC-81442A_SoftwareVersionDescription_for_A003.pdf PDF
DI-TMSS-80527C_TechMan_for_T001.pdf PDF
DI-RELI-80322_altICP_for_A002.pdf PDF
N6833518R0290.docx DOCX document
Show all 11

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N6833518R0290

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM

The following have been added by full text:

AMENDMENT 0001

The purpose of this amendment is to post the following contractor generated questions with corresponding Government answers:

1. Question: It is assumed that the value given for a parameter in the specification is the designed value that will be verified by testing, not a statistical mean value for a sample of units produced. Is this correct?

Answer: Correct, every value given in the specification is the design value that will be verified by testing each unit.

2. Question: 4.8 Temperature and Humidity – Is compliance with a specification for humidity other than for 10-30 degree Celsius acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the SOW. No other specification is acceptable. Humidity specifications are based upon the environment in which the instrument will be required to perform.

3. Question: 4.15.7 RF Output CW Amplitude Accuracy – Is compliance with an alternate specification for RF output CW amplitude accuracy acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the Statement of Work (SOW). No other specification is acceptable. The amplitude accuracy specification is based upon NAVAIR use requirements.

4. Question: 4.15.9 RF Output SWR – Is compliance with an alternate specification for RF output SWR acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the SOW. No other specification is acceptable. The output SWR specification is based on NAVAIR use requirements.

5. Question: 4.15.14 RF Output CW Residual AM – Is compliance with an alternate specification for RF output CW residual AM acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the SOW. No other specification is acceptable.

6. Question: 4.15.15 RF Output CW Residual FM – Is compliance with an alternate specification for RF output CW residual FM acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the SOW. No other specification is acceptable.

7. Question: 4.15.16 RF Output CW Residual ΦM – What is the starting frequency?

Answer: 300 Hz.

8. Question: 4.15.28 Incidental AM - What is the "peak" that is referred to in the requirement?

Answer: +/-peak/2 is the type of detector selected on the UUT which is a modulation analyzer.

9. Question: 4.15.39 Pulse Rise/Fall Times – Is compliance with an alternate specification for pulse rise/fall times acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification as stated in the SOW. No other specification is acceptable.

10. Question: 4.15.42 RF Output – Is compliance with an alternate specification for maximum reverse power for a carrier frequency acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the SOW. No other specification is acceptable. The reverse power specification is based upon NAVAIR use requirements.

11. Question: 4.15.44 External I/Q Modulation Inputs – Is compliance with an alternate specification for input damage level voltage acceptable?

Answer: The RFVSG shall be in compliance with the specification stated in the SOW. No other specification is acceptable. The input damage level specification is based upon NAVAIR use requirements.

All other terms and conditions remain unchanged.

The Government point of contact for this amendment is Ms. Alice Tornquist, 732-323-4316 or alice.tornquist@navy.mil.

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it.