EMATT_Questions_and_Answers_Presolconference.pdf

PDF 180 KB Posted

Attached to
MK 39 Mod 2 Expendable Mobile Anti-Submarine Warfare (ASW) Training Target (EMATT) with True Echo Repeat (TER) configuration
Solicitation number
N66604-15-R-0030
Issued by

About this file

Pre-solicitation conference questions and responses

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

EMATT Pre-solicitation day conference – 12/11/2014

Question 1). What are the lot sizes?

Answer: The lot sizes are 250-300 size

Question 2). Does the navy own the PTP?

Answer: No, this is a build to spec

Question 3). Has the true echo repeat technology been proven?

Answer: The true echo repeat is in contract for now, and we are starting to receive deliveries.

The technology has been proven and demonstrated.

Question 4). Is the drawing package level 2?

Answer: We don’t own the Technical drawing package, we only own the performance specification.

Question 5). Is there a schedule for post award deliveries?

Answer: First delivery is required 10 months after award, with lots of 275 units every 3 months.

Question 6). Will the slides be posted?

Answer: Yes, the will be posted to FEDBIZOPS

Question 7). Is the present production and test apparatus owned by the government?

Answer: No.

Question 8). Is the towed array part of the current contract?

Answer: The current design consists of a towed array. A towed array is not specified in the performance specification.

Question 9). Is the TER EMATT present being built?

Answer: We’re on the contract for full production, with deliveries expected at the end of the summer.

Question 10). Who is presently building the TER EMATT?

Answer: The TER is an option under the incumbent contract.

Question 11). Is there a FAT requirement prior to production?

Answer: Yes.

File details come from the government source that posted it. Updated .