N6339422R0007 VLS PDP Amendment 0003 20210113.pdf

PDF 565 KB Posted

Attached to
Vertical Launching System (VLS) Power Distribution Panel (PDP)
Solicitation number
N6339422R0007
Issued by

About this file

This document is an amendment to a solicitation for the Vertical Launching System (VLS) Power Distribution Panel (PDP). The amendment provides responses to industry questions to clarify requirements. Key products required include the 60Hz PDP, 400Hz PDP, PDP components kits, spares kits, and junction boxes. The amendment specifies part numbers for components within the kits and clarifies nomenclature for items such as the Single Module Junction Box. It also extends the response date to January 31, 2022 due to COVID-related delays. The solicitation is issued by the Naval Surface Warfare Center, Port Hueneme Division to manufacture, assemble, test and deliver the VLS PDP systems and aims to obtain the best value through evaluation of price and past performance.

View the file

Other files

Show all 15

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to respond to industry questions.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 13-Jan-2022

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X N6339422R0007

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

03-Dec-2021

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

13-Jan-2022

CODE

NSWC PHD 022

4363 MISSILE WAY

PORT HUENEME CA 93043

N63394 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

N6339422R0007

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been modified:

QUESTIONS AND ANSWERS

Amendment 0001 Q&A Question #1: For CLIN 1001 “60-Hz PDP and 400-Hz PDP set”, request Government confirm ‘set’ is QTY1 for each the 60-Hz PDP and 400-Hz PDP.

Answer: Yes, “set” is QTY 1 of 60-Hz and Qty 1 of 400-Hz PDP.

Question #2: For CLIN 1002 “PDP OBRP Components”, request Government provide part numbers & quantity within the set for the components. OBRP (Onboard Repair Part) Components not found in SOW, Section C.

Answer: See KIT components listing Question #3: For CLIN 1003 “PDP INCO Spares”, request Government provide part numbers & quantity within the set for spares. PDP Depot Spares not found in SOW, Section C.

Answer: See KIT components listing Question #4: For CLIN 1004 “PDP Depot Spares”, request Government provide part numbers for spares. PDP Depot Spares not found in SOW, Section C.

Answer: See KIT Components listing Question# 5: For CLIN 1005 SMJB, Single Module Junction Box, request Government confirm this is correct part.

Should this instead be Module Lighting Junction Box (MLJB)?

Answer: It is Single Module Junction Box (SMJB).

Question #6: For CLIN 1006 SMFOA, System Module Fiber Optic Assembly (SMFOA), request Government confirm this is correct part. Should this instead be with System Lighting Junction Box (SLJB)?

Answer: It is System Module Fiber Optic Assembly (SMFOA).

Question #7: For CLIN 1108 Option PDP LRU Set, request Government provide part numbers & quantity within the set for the components. PDP LRU Set not found in SOW, Section C.

Answer: See KIT components listing.

Question #8: For Section 3.11 Testing, Inspection and Acceptance, request Government confirm accuracy of references to ‘HEB’ and ‘HEB units’. Should these be replaced with PDPs and Junction Boxes?

Answer: Corrections are made.

Question #9: Request Government provide test equipment drawing 7772022PDP.

Answer: ATE drawing is not available.

Question #10: WE seem to be unable to find the breakdown of what’s in each kit listed on page 2, where can this be found? (IE what’s in VLS PDP set) Answer: Refer to the responses to Questions #2, #3 and #4.

Question #11: Request Government provide part number associated with the OBRP Components, INCO Spares, and Depot Spares.

Answer: Refer to the responses to Questions #2, #3 and #4.

Question #12: Are the deliverables (OBRP components, INCO Spares, Depot Spares, etc.) contain the same part numbers for all the related Item Numbers including FMS cases.

Answer: Yes, same components listing.

Question #13: Can the Government provide the part number to the System Module Fiber Optic Assembly

(SMFOA)?

Answer: SMFOA part number is 8407434-9.

Question #14: Request the Government provide the part numbers associated with the LRU Set.

Answer: Refer to the response to Question #7.

Question #15: On page 140-141 paragraph 5, Section M – Evaluation Factors for Award, 3.0 EVALUATION METHODOLOGY, FACTOR 2 – PAST PERFORMANCE (VOLUME II). Request Government provide additional clarity of how Factor 2 Past Performance will be evaluated and utilized in the trade off differences for price and past performance. Specifically, how will the tradeoff be evaluated when an offeror’s past performance is not available or so sparse that no meaningful past performance rating can be reasonably assigned and the offeror is not evaluated favorable or unfavorable on past performance.

Answer: A lack of past performance will not be evaluated favorably or unfavorably. A neutral rating can, nonetheless be compared with the past performance of other offerors to determine the best value. A neutral rating does not prevent the Government from recognizing the value of recent relevant past performance that other offerors have.

KIT COMPONENTS LISTING

PDP OBRP COMPONENTS

CIRCUIT BREAKER, AQB-A50 400HZ 5498229-2 1

SURGE SUPPRESSOR ASSEMBLY, POWER DISTRIBUTION PANEL 5223730-9 1

CIRCUIT BREAKER ASSEMBLY 60HZ POWER DISTRIBUTION PANEL 5223739-9 1

SURGE SUPPRESSOR ASSEMBLY 115 VOLTS 60HZ POWER DISTRIBUTION

PANEL

5224080-9 1

RELAY ASSEMBLY, 60HZ POWER DISTRIBUTION PANEL 5597950-9 1

RESISTOR ASSEMBLY, POWER DISTRIBUTION PANEL 5223818-9 1

PDP INCO SPARES

SURGE SUPPRESSOR ASSEMBLY, POWER DISTRIBUTION PANEL 5223730-9 1

CIRCUIT BREAKER, AQB-A50 400HZ 5498229-2 1

RELAY ASSEMBLY, 60HZ POWER DISTRIBUTION PANEL 5597950-9 1

SPLICE CAP 5498278-6 1

LAMPHOLDER, INCANDESCENT 5498156-4 2

LAMPHOLDER, NEON 5498213-2 2

PDP DEPOT SPARES

SURGE SUPPRESSOR ASSEMBLY, POWER DISTRIBUTION PANEL 5223730-9 1

CIRCUIT BREAKER, AQB-A50 400HZ 5498229-2 2

RELAY ASSEMBLY, 60HZ POWER DISTRIBUTION PANEL 5597950-9 1

SPLICE CAP 5498278-6 1

LAMPHOLDER, INCANDESCENT 5498156-4 2

LAMPHOLDER, NEON 5498213-2 2

PDP LRU

POWER DISTRIBUTION FRONT PANEL ASSY, 400--Hz 5498342-39 1

SUPPRESSOR ASSY, Surge 5223730-9 1

CIRCUIT BREAKER, AQB-A50, 400 HZ 5498229-2 8

FRONT PANEL ASSY, 60HZ POWER DISTRIBUTION PANEL 5223875-59 1

RELAY ASSY 5597950-9 1

CIRCUIT BREAKER MOUNT ASSY POWER DISTRIBUTION 5223736-9 1

PANEL, REAR POWER DISTRIBUTION PANEL/MOTOR CO 5498602-2 6

Question #16: Based on Amendment 1 release, we understand that the System Module Fiber Optic Assembly (SMFOA) is Drawing # PN 8407434-9. In the TDP received, we do not appear to have this SMFOA drawing set. Please provide TDP for 8407434-9.

Answer: The drawings will be provided via DoD SAFE.

Question #17: We do have a major item Govt-furnished TDP for 5498055-19, but it’s Module Lighting Junction Box (MLJB). Is the MLJB drawing number 5498055-19 any part of this solicitation?

Answer: No, MLJB 5498055-19 is not part of this solicitation.

Question #18: The Single Module Junction Box (SMJB) 5498056-29 is the identified nomenclature stated in solicitation, but in the actual GFI TDP received this Drawing # is referred to as System Lighting Junction Box (SLJB)). It appears that NSWC has changed name of this item from SLJB to SMJB, but using drawings from SLJB, is this correct?

Answer: The drawings will be provided via DoD SAFE.

Question #19: Please clarify: If the new nomenclature is SMJB, should it be Single or System?

Answer: SMJB is the Single Module Junction Box.

Question #20: There is a reference to SOW paragraph 12.4. The SOW does not include a paragraph 12.4.

Answer: It should be 3.10.4..

Question #21: There is reference to SOW paragraph 19 and SOW paragraph 12.5. The SOW does not include a paragraph 19 and 12.5.

Answer: It should be 3.21 and 3.10.5.

Question #22: For CLIN 1005 SMJB, Request Government provide part number for the Single Module Junction Box (SMJB).

Answer: SMJB part number is 8407429-9.

Question #23: Respectfully request extension until Feb 15, 2022. Due to COVID and its current associated market volatility, the Offeror is experiencing delays in receiving material pricing from its vendors. Lead-times for both receiving quotes and receipt of material are experiencing significant delays outside our control that affects our ability to provide a fully compliant and responsive proposal.

Answer: The solicitation is extended until 31 January 2022.

Amendment 0003 Q&A Question #24: For SPLICE CAP (part number 5498278-6) request Government confirm unit of measure.

Government drawing 5498278-6 indicates requirement for a part with description “WRAP, SPIRAL, PLASTIC.”

Required quanity in the soliciation for the PDP INCO and PDP SPARES kits is listed as 1.

Answer: Part number 5498278-6 is Wrap, Spiral, Plastic. This part is listed as AR in the parts list for the PDP assemblies. The vendors listed in the drawing sell this part in a 100-foot roll. The Government assume that one roll of 100-ft is the INCO/Spares desired quantity.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .