COTs_Questions_and_Answers_21_January_2016.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
Tactical Tomahawk Weapon Control System - COTs
Solicitation number
N63394-15-R-0017
Issued by

About this file

Updated Q As.

View the file

Other files

Show all 16

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

1. Will partial parts listing be provided to be filled, or will each order be for one entire kit.

Answer: We should remind the offerors that the only guaranteed amount is the minimum dollar amount. No quantities are guaranteed. It is possible the Government may purchase ZERO quantity on some CLINs.

2. Regarding performance, what is the standard requirement for Turn Around Time (TAT) related to each order. Are we talking days, weeks, months? Page 242 Delivery Answer: The estimated ARO is listed in the worksheet that shows the expected delivery time for each line item.

3. What does ADC as it relates to Delivery Date stand for? Page 242 Delivery Information Answer: ADC - After Date of Contract - this is referring to date of Delivery Order issuance.

4. With a five year FFP ordering agreement in place the SOW allows for downward pricing adjustments, but not increases. What recourse is there for economical inflationary adjustments or for material that has become obsolete? Page 270 para 1.1.2 Answer: There is no economical adjustments and the offeror is to submit proposal based on the duration of the contract and inflation. Should the materials become obsolete, the Government may choose to not issue orders against the CLINs including such obsolete materials.

5. Some drawing numbers are not consistent between the drawing and Attachment (1).

Answer: Drawing 7110703 should be "Rev -". We provided the correct drawing, the worksheet has a typo, I've corrected the attached worksheet.

Drawing 7110711 should be "Rev B". We provided the wrong drawing, I've attached the correct drawing to provide all the offerors.

Drawing 8475186 should be "Rev A". We provided the correct drawing, the worksheet has a typo, I've corrected the attached worksheet.

Drawing 8501768 should be "Rev C". We provided the correct drawing, the worksheet has a typo, I've corrected the attached worksheet.

6. The unit of issue is different from the original Sources Sought parts spreadsheet compared to the spreadsheet included in the solicitation. The first group of parts listed below had stated unit of issue per foot. The current list includes the same parts with a unit of measure, per inch.

Answer: Use the unit of issue referenced in the solicitation.

7. Index # 11, PN: 7110931- The Cage code references the US Navy. Can the OEM's Cage code and/or drawing be provided?

Answer: Drawing 7110931 is provided in Amendment 0004.

8. Index # 19, PN 0200149-1- This product was EOL 6 years ago. RC Electronics can reverse engineer. Are drawings available?

Answer: This item has been removed from the solicitation.

9. Index # 72, PN 64-01134- Per OEM, they require the drawings from the customer in order to quote. Are the drawings available for this?

Answer: This item is obsolete and a new manufacturer has been identified. MAJR Products (cage code 0PL74) part number 3027-00031-57. The worksheet has been updated to reflect this update.

10. Index # 94, PN 75339-1- The Cage code states Jonathan however it is not a Jonathan part. Are drawings or manufacturers part numbers available so we can best identify this part?

Answer: This item has been removed from the solicitation.

11. Index # 387, PN TC105- The unit of measure is Each, Typical Order Quantity is 750. We would like to confirm that this is calling out for each Roll rather than each piece (marker) in order to price accordingly. These can come in rolls of 1000.

Answer: Index # 387 is part number THT-27-427-1. The unit of issue is 1 each label not a roll of 1000.

12. Is it acceptable to add the TTWCS COTS BRAND NAME OR EQUAL EVALUATION response as a separate tab on the RCE2 Attachment_1_COTS Materials file?

Answer: It is NOT acceptable to provide the BRAND NAME OR EQUAL response in a separate tab on attachment 1. Offerors must follow the instructions in Section L of the solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .