Questions_and_Answers_N62387-15-T-8025_SFA.pdf

PDF 14 KB Posted

Attached to
T-AKE SHIP CLASS SPECTRAL FATIGUE ANALYSIS
Solicitation number
N62387-15-T-8025
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MILITARY SEALIFT COMMAND

N62387-15-T-8025

QUESTIONS AND ANSWERS

The following are answers to questions received from potential offerors. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.

1. What is the preferred CAD program to be used?

ANSWER: As per the "Preparation of Computer Aided Designed (CAD) Drawings" guide, GFI item 9, drawings must be in AutoCAD version 12.

2. What is the preferred FEA/Simulation program to be used?

ANSWER: Contractor shall follow ABS standards. MSC does not require a specific program to be used as long as the program fulfills the ABS requirements.

3. What is the budgeted dollars for the base and option periods?

ANSWER: I cannot disclose that information.

4. What is the anticipated number of task orders to be issued during the base period and each of the option periods?

ANSWER: It is anticipated that one task order will be issued during the base period with approximately 1-2 task orders possible during each option period.

5. Approximately how long after the IDIQ award date does the government plan to award Task Order 0001?

ANSWER: Task order 0001 is to begin immediately after award.

6. Are additional Task Orders anticipated to be classified?

ANSWER: No, additional task orders are not anticipated to be classified.

7. Would other U.S. Navy or U.S. Government agencies requiring services in-line with the scope of this IDIQ be able to utilize it to issue task orders?

ANSWER: No, this IDIQ would only be for MSC tasks.

8. On Page 13 under Section 11.6, it states "Subcontracting: The contractor is required to perform all tasks under this order with its employees. None of the tasks, in whole or in part, may be subcontracted." Does this mean that a prime contractor cannot go outside of their company for specialized experience that may not be possessed internally? Given that this RFP is a 100% SB set aside, it may impact the ability to get SB participation.

ANSWER: Section 11.6 has been removed from the Performance Work Statement (PWS) and FAR clause 52.219-14 has been added to the Solicitation (See Amendment 0001).

File details come from the government source that posted it. Updated .