Notice 1_RFI Responses_15Aug2024.pdf

PDF 130 KB Posted

Attached to
ONLINE ENGLISH TRAINING FOR NAVFAC FE, JAPAN
Solicitation number
N4008424Q0015
Issued by

About this file

This document is a Notice providing responses to questions received in response to a Request for Information (RFI) for a federal contract opportunity for Online English Training for the Naval Facilities Engineering Command (NAVFAC) in Japan.

The key details are: This is a new requirement, not an incumbent contract. The contract will be performance-based, with no specific number of hours required for tasks such as pre-class preparation, placement tests, and after-action reports. Instructors must meet certain certifications and expertise requirements, but proficiency in languages other than English is not specified. The only required proposal elements are the Price Schedule, Statement of Work, and Completed Representations & Certifications. The solicitation number is N4008424Q0015 and the contract will be issued by the Department of the Navy Naval Facilities Engineering Command.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE NAVY

NAVAL FACILITIES ENGINEERING SYSTEMS COMMAND FAR EAST

PSC 473 BOX 13

FPO AP 96349

N62742-23-D-1100 Planned TO X016

Notice No. 1 15 August 2024

CONTRACT N40084-24-Q-0015, ONLINE ENGLISH TRAINING FOR NAVFAC FE, JAPAN

NOTE: The following schedule is provided for INFORMATION ONLY. The RFP remains unchanged unless it is amended in writing on a Standard Form 30.

Request for Information Questions and Responses

1. Are there available funds for this opportunity?

ANSWER: All information required by regulations is available in SAM.gov.

2. Who is the incumbent? If there is an incumbent, could you please provide us with the Purchase Order number and the total value?

ANSWER: This is a new requirement.

3. Are there any post-award submittals that we should be aware of? If so, could you please provide the relevant information?

ANSWER: Please refer the section "TASKS/SERVICES" and "CERTIFICATIONS, LICENSE, PHYSICAL REQUIREMENTS OR OTHER EXPERTISE REQUIRED" in the PWS.

4. Maximum Budget: Could you please specify if there is a maximum budget allocated for this contract? Understanding the budget constraints will help us tailor our proposal to meet both the project's needs and financial guidelines.

ANSWER: All information required by regulations is available in SAM.gov.

5. Does the instructor require any special certifications?

ANSWER: Please refer the section "CERTIFICATIONS, LICENSE, PHYSICAL REQUIREMENTS OR OTHER EXPERTISE REQUIRED" in the PWS.

6. Was there any issues with the previous company that you would like to see improved on?

ANSWER: Please refer the response to the question No. 2 of this Notice 1 dated August 15,

7. Course is 100% online and live interaction between instructor and students?

ANSWER: Please refer the section "TASKS/SERVICES" in the PWS.

Notice No. 1

N62742-23-D-1100 Planned TO X016

8. PWS Section 5. CLIN, TERM AND OPTION PERIOD: Can you please clarify the expected number of hours for "pre-class preparation and coordination", "providing placement tests", and "after action reports"?

ANSWER: This is a performance-based contract. Please incorporate your effort for the tasks listed in the PWS in your quote.

9. PWS 5. CLIN, TERM AND OPTION PERIOD: Please confirm that the base period (CLIN 0001) includes two six-month sessions and all subsequent periods include only one six-month session.

ANSWER: Please refer Amendment 0001.

10. PWS Section 7. CERTIFICATIONS, LICENSE, PHYSICAL REQUIREMENTS OR OTHER EXPERTISE REQUIRED: Are instructors required to be proficient in any languages other than English?

ANSWER: Please refer the minimum requirements stated in the section "CERTIFICATIONS, LICENSE, PHYSICAL REQUIREMENTS OR OTHER EXPERTISE REQUIRED" of the

PWS.

11. RFQ Page 6 RFQ Submittal Requirements: Please confirm that the only proposal submission requirements are a. Price Schedule, b. Statement of Work, and c. Completed Representations & Certifications. Are these the only items required for the proposal?

ANSWER: Confirmed. In addition, please refer the section 4. FAR PROVISION 52.229-11 AND FAR CLAUSE 52.229-12 on page 3 of N4008424Q0015 Combined Synopsis/Solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .