RFP N40027-21-R-0007 Amendment 0001 Rolling Admission.pdf

PDF 172 KB Posted

Attached to
Rolling Admission to SERMC MAC-MO for Ship Repair
Solicitation number
N40027-21-R-0007
Issued by

About this file

This document provides an amendment to a request for proposal for rolling admission to a multiple award, multiple order contract for surface ship maintenance, repair and modernization services. The Southeast Regional Maintenance Center is soliciting sources capable of supporting cruiser, destroyer, landing helicopter deck, landing platform deck and dock landing ship class vessels homeported in or visiting Mayport, Florida. Interested offerors must demonstrate the capacity and capability to integrate and coordinate continuous or emergent maintenance availabilities for the specified ship classes. Offerors must also possess a Master Ship Repair Agreement or Agreement for Boat Repair, or equivalent organization and facilities. The amended request extends the question submission deadline to September 7, 2021 at 1:00 PM local time and the proposal due date to September 10, 2021 at 12:00 PM local time. The amendment also revises attachments related to pricing and technical capabilities. The applicable North American Industry Classification code is 336611 and awards will have a minimum value of $10,000 and maximum value of $50,000,000 each.

View the file

Other files

Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SOUTHEAST REGIONAL MAINTENANCE CENTER

MAC-MO ROLLING ADMISSION

RFP N40027-21-R-0007

AMENDMENT 0001

The purpose of this amendment is to:

1. Provide Conformed RFP with updated SF33 and SECTION L

2. Incorporate Revised Attachment J-2 Labor Material Price Sheet

3. Incorporate Revised S1 Technical Capabilities

4. Incorporate Bidders Questions and Answers

1. RFP N40027-21-R-0007 was amended to rectify the following details:

a. Correct information from original rolling admission in SF33 cover page

b. Revise SECTION L to reflect:

i. revise requests or questions received by date to 1300, SERMC local time, 7 SEP 2021.

ii. revise proposal due date in Paragraph 2.0 to no later than 1200, SERMC local time on 10 SEP 2021,

iii. add signed SECTION K to VOLUME I – Price Proposal in paragraphs 2.0 and 5.0

2. J-2 was revised to correlate with SECTION B.

3. S-1 was revised for Lot 2.

4. BIDDERS’ QUESTIONS AND ANSWERS

a. Question 1: The pre-solicitation notice stated “The Government expects posting the RFP on or about 15 August 2021 with a forty-five day response time”

The due date on page 72 of the RFP is 1000, SERMC local time on 9/3/2021 however, the Beta SAM announcement says the due date is 1200, SERMC local time on 9/5/2021. Will the Government please clarify when the due date is and will it be 45 days from RFP release on 8/27/2021 as stated in the pre-solicitation notice?

Answer 1: The pre-solicitation notice was published on 24 Jun 2021. The Government will extend the proposal submission date to 1200, SERMC local time on 10 Sep 2021

Question 2: The due date for Question on page 72 of the RFP is 1300, SERMC local time on 8/16/2021, since the RFP was released on 8/27/2021 would the Government please clarify the due date for questions?

Answer 2: The Government will extend the Bidders’ Question deadline to 1300, SERMC local time on 7 Sep 2021.

Question 3:

1. Is the RFP SF 33 the version we should sign and return with the proposal? Will there be any amendments that will be included with this RFP that should be listed on the SF 33?

2. How should we include our Section B and Section K fill in responses? We did not see it as part of the price proposal.

3. Will you accept past performance questionnaires inside of the 5 days prior to RFP response submission since the documents were not available for download until the afternoon of 27 August?

Answer 3:

1. Yes. Offerors are required to list the amendments.

2. Fill in the RFP SF 33.

3. Yes. The past performance questionnaires can be provided with the proposal submission.

Question 4: Although the file is named N4002721R0007_Rolling_Admission_RFP, the text of the document (title page) indicates the Solicitation is N4002719R1001 (which was associated with the first rolling admissions) and has a date of issue of 15 Nov 2018.

Q. Will the government please clarify the correct Solicitation number and date of issue?

Answer 4: The solicitation number is N40027-21-R-0007 with a date of issue of 04 Aug 2021. The RFP will be revised.

Question 5: During the pre-RFP announcement, we were told to expect a 15 August, 2021 RFP, with a 45-day response period. This RFP, issued 27 August, 2021, SECTION L, page 72, indicates Questions are due no later than 16 August, and has a due date for the proposal of 3 September (one week after issue date).

Q. Will the government please clarify correct dates for Question submittal, as well as correct date for Response due?

Answer 5: The Government will extend the Bidders’ Question deadline to 1300, SERMC local time on 07 Sep 2021 and will extend the proposal submission date to 1200, SERMC local time on 10 Sep 2021.

Question 6: During the pre-RFP announcement, on 8 July, we ask the government a question regarding whether this rolling admission would be for LOT 1, LOT 2, or both; on 9 July, the SERMC contracting officer responded “both LOTS”. (see attached email string).

Q. Will the government please clarify its intent to solicit rolling admissions for both Lot 1 and Lot 2, as the solicitation document issued only appears to address Lot 2.

Answer 6: Rolling Admission is only for Lot 2.

Question 7: Document S-1_-Technical_Capabilities_N4002721R0007, Titled LOT 1 TECHNICAL CAPABILITIES DATA SHEET, lists a requirement for “2. The contract/project or collection of concurrent contracts/projects required experience scheduling work items in accordance with NSI 009-60? Yes_ No_.”

Q.1 Will the government please clarify its intent to issue Technical Capabilities Data Sheets for both Lot 1 and Lot 2 Rolling Admissions?

Q.2 Will the government modify the requirement 2 to include “The contract/project or collection of concurrent contracts/projects required experience scheduling work items in accordance with NSI 009-60 or 009-111?”

Answer 7: The Government is revising the Technical Capabilities Data Sheet for Lot 2.

Revised S-1 will be uploaded under this solicitation.

Question 8: 5.0 PROPOSAL CONTENT, D. Relevant contracts are, (page 75), lists: “Lot 2:

US Navy surface combatant non-docking continuous maintenance or emergent maintenance availabilities performed by the offeror as a prime and completed within the last three years from RFP issuance with a reported dollar value at or above $500,000.”

Q.1. Will the government modify Lot 2 Past Performance requirements to include:”

availabilities performed by the offeror as a prime or Subcontractor”?

Answer 8: No. Since this is a rolling admission, all terms and conditions must remain the same as the original RFP.

File details come from the government source that posted it. Updated .