N00019-17-R-0084_Pre-Industry_Day_Questions_and_Answers.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Solicitation number
- N00019-17-R-0084
View the file
Other files
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
N00019-17-R-0084 Pre-Industry Day Questions and Answers Q1: Whether companies from Outside USA can apply for this?
A1: Refer to draft BAA attached to the Solicitation number N00019-17-R-0084 page 11 Section 4.5 "Proposal Evaluation" third paragraph, which states the following: Proposals for VH-92A FCS concept(s) designs will not be accepted from foreign-owned firms as prime contractors due to security restrictions. However, foreign participation as subcontractors and/or suppliers to prime Offerors is acceptable. Foreign owned firms should be aware that restrictions would apply which may limit participation.
Q2: Whether we need to come to the USA for meetings?
A2: Refer to draft BAA attached to the Solicitation number N00019-17-R-0084 page 6 Section 3.1 "Technical Coordination Meetings (TCM) and Program Reviews", which states that the kickoff meeting and two formal TCMs are at the contractor's or Government location is anticipated after contract award. However it is not the Government's intent to travel to foreign owned companies since they cannot be primes on this effort. Refer to Q1 for more details.
Q3: Can we perform the tasks (related to RFP) outside USA?
A3: Refer to draft BAA attached to the Solicitation number N00019-17-R-0084 page 11 Section 4.5 "Proposal Evaluation"" third paragraph, which states the following: Proposals for VH-92A FCS concept(s) designs will not be accepted from foreign-owned firms as prime contractors due to security restrictions. However, foreign participation as subcontractors and/or suppliers to prime Offerors is acceptable. Foreign owned firms should be aware that restrictions would apply which may limit participation."
Q4: Can we submit the proposals via email?
A4: Refer to draft BAA attached to the Solicitation number N00019-17-R-0084 page 8 Section 4.3 "Proposal Submission", which states that "Proposals are not to be submitted by facsimile or electronically via email."
Q5: What is the GFI and when is it?
A5: Per the solicitation under "Objective" GFI is Government Furnished Information (GFI), which includes the following documents: System Capability Document, Security Classification Guide, MCS Current Component Physical Attributes, and MCS Single Line Block Diagram. The GFI is to be protected in accordance with the attached Department of Defense Contract Security Classification Specification (DD Form 254).
Q6: Please clarify, is the response to the RFI due on June 12, 2017 before the Industry Day event on June 21st? Please let us know so we can schedule resources.
A6: Yes, per the "Submission Information" section of the solicitation, responses with the requested content are to be provided NLT 3:00 PM (EDT) on 12 June 2017; however based on amendment this has been extended to 16 June 2017.
Q7: Is this SETA type work in that it’s assisting in the development of requirements for next generation: Executive Office Vehicle Lift Aircraft?
A7: No, the Government is not pursuing support via a Systems Engineering and Technical Assistance arrangement to augment our current team. Instead, we are looking to industry for potential system developers that can guide us in modifying the existing requirements based on the current and future state of the art capabilities that are in line with system concepts.
Q8: Are companies that participate in this requirement and risk definition, automatically excluded from any follow-on aircraft design and manufacturing that may result from this effort?
A8: No, companies that participate in this requirement and risk definition are not automatically excluded from any follow-on aircraft design and manufacturing that may result from this effort. With that being said, the Government is in the market research phase and no requirement has been finalized. This is for informational planning purposes only and does not constitute a solicitation for bid or proposals. However, Organizational and Consultant Conflicts of Interest (OCCI) FAR 9.504 applies.
Q9: Are interested contractors being required to respond to all the requirements in the FBO posting with their current capabilities in each of the topical areas?
A9: Companies are encouraged to respond to all aspects of the posting with current capabilities. This is not a Request for Proposal, so the Government will not be evaluating these responses to determine contract award.
Q10: We would like to register two individuals to attend the Industry Day on 21 June and understand that registration closes at 3:00 PM ET on June 2, 2017. Do we just send names and SSN’s to you and is a clearance required?
A10: Send requests for Industry Day to the following: anthony.gatlin@navy.mil, paul.flynn@navy.mil, and christopher.rawlings@navy.mil. Your request should include the following: Company Name (including CAGE Code), Name of each Attendee, Job Title, Phone Number, and e-mail address. Finally a security clearance is not required to attend Industry Day.
Q11: As I understand from announcement: “All interested offerors must be registered in System for Award Management (SAM) to be eligible for award of Government contracts. “ Does the contractor have to be registered in SAM before they submit a proposal or just prior to award?
A11: Yes. Companies should be registered in SAM prior to submitting a proposal.
Q12: We are looking forward to the Industry day. If one of our attendees is unable to attend, can we substitute another member of our team in their place?
A12: Yes. Please notify the Government NLT 3:00PM (EDT) on 20 June 2017 should a substitute be required.
Q13: We have received the associated GFI, but I wanted to double-check as to whether or not the Company Brief (<5 pages) was additionally required. I was not clear as to whether or not that was for NEW interested parties, or all, or what.
A13: It is not required; however Companies are encouraged to respond to all aspects of the posting with current capabilities. This is not a Request for Proposal, so the Government will not be evaluating these responses to determine contract award.
File details come from the government source that posted it. Updated .