M6700421Q1017 Shredding Services - Question and Answers.pdf

PDF 547 KB Posted

Attached to
Shredding Services Federal contract opportunity
Solicitation number
M6700421Q1017
Issued by
United States Marine Corps

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Shredding Services, newest first.
File Type Posted
M6700421Q10170001 Shredder Amendment.pdf PDF
M6700421Q10170001 Shredder Soliciation.pdf PDF
M6700421Q1017.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

M67004-21-Q-1017 Solicitation

Questions and Answers

1. Would the contractor need to have any security clearances?

Answer: No personal/personnel security clearance is required however a background check is performed on all personnel entering the installation.

2. If a subcontractor is used, can its NAID certification suffice while the prime contractor’s in-progress certification is finalized?

Answer: The requirements in section 3.2 may be fulfilled by a subcontractor.

3. Should the Service Agreement and NDA be signed for the bid submittal or will those be executed post-award?

Answer: Yes

4. Is there any flexibility as to what day of the week service is provided?

Answer: No, the installation can only operationally support Tuesdays.

5. Understanding that the 1449 blocks must be completed on all documents, do you want

M6700421Q1017 or M6700421Q10170001 to be the ‘master’ document for entering pricing, checking telecommunications boxes, etc.? Or do you want both of those documents to be completed?

Answer: Complete and sign M6700421Q1017 and provide acknowledgment by signing 0001. (You do not need to fill in the CLINs in M6700421Q10170001.)

6. Will any media be presented for destruction? If so will it be separated from the paper, and what are the types, quantities, and frequencies of services?

Answer: There will no media for destruction.

7. Will any bins be located above/below the ground floor? If so, are freight elevators available to move bins to/from ground level?

Answer: Yes they will be located on higher floors and the day of shred they will be brought to the ground floor for pickup.

8. Please confirm if there is a loading dock, and ramp to the ground or is egress via a doorway to the street or parking lot?

Answer: Yes they will be located on higher floors and the day of shred they will be brought to the ground floor for pickup.

9. Is there sufficient parking for our truck at each location/building for the time it will take to retrieve containers, shred the contents and return the containers?

10. Is there a current contract for the work being solicited?

Answer: Not applicable. This is a new requirement.

11. If so, please provide that awarded contract number or task order number (not the incumbent GSA contractor number).

12. Please provide the name of the incumbent contractor and when the contract is ending.

13. Please provide the annual contract amount.

14. Is the level of effort being performed under the current contract fundamentally the same as what will be required to fulfill #M6700421Q1017? If not, please explain how the work will be different under this solicitation.

15. Is there a site visit, and if so can you please give me the dates?

Answer: There is no site visit scheduled.

16. Offer is to be submitted by 12:00 PM 01 June 2021?

17. Offer consists of only page 1 items #12,17,23,24 and 30?

Answer: Review the entire solicitation document, initial spots requesting initials, fill print company name and make sure you sign the solicitation and sign or acknowledge all amendments upon submitting your quote.

18. Any other pages or items?

Answer: No.

19. Any attachments required?

Answer: None additional outside of the documents required in the solicitation.

20. May I attach our AAA NAID Certification and information about Ultra Shred

Technologies?

21. What does it mean by “discount terms”?

Answer: This is not a requirement.

22. If I would like to submit a plan A and plan B, is that permissible?

If so where in the application would I fill this in?

Answer: Yes. You may submit more than one proposal but will need to complete a separate solicitation document for each submittal.

23. Can you please explain to me the financial breakdown of the contract (12,000,000) Is it over the 4 year life of the contract or is it the bulk of the shredding contracts?

Answer: 12 million dollars is the size standard for the relative North American Industry Classification Systems (NAICS), 561990. Block 10 represents the Small Business Administration size standard. It does not represent the magnitude of this contract.

24. We would like to verify that the QUANTITY: 26 are the # of pickups?

Answer: Yes, 26 pickups consist of every two weeks, eleven buildings and 23 containers.

End of document.

File details come from the government source that posted it. Updated .