M67004-18-R-0013_Questions_and_Answers_Part_2.pdf
PDF 443 KB Posted
- Attached to
- INTEGRATED LOGISTICS SUPPORT(ILS)
- Solicitation number
- M67004-18-R-0013
- Issued by
-
United States Marine Corps
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| M67004-18-R-0013_Amendment_0004.pdf | ||
| M67004-18-R-0013_Final.docx | DOCX document | |
| M67004-18-R-0013_Questions_and_Answers.docx | DOCX document | |
| DRAFT_M67004-18-R-0013.pdf | ||
| M67004-18R0013254.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
M67004-18-R-0013
Amendment 0003 Question and Answers
Question 4 Revised: Who is the incumbent and what was the winning bid, contract number and scope?
Answer: Primetech International, Inc Contract M67004-13-D-0031-0006. Contract amount is not released at this time due to competition. Total Contract Price $879,499.88 Base and (1) 9 month option year.
Question 10: Reference PWS 1.4 - Period of Performance It states, “The period of performance shall be for one (1) Base Period of 12 months and Four (4) 12-month option year.” The bid schedule reflects a quantity of 11 months and the PWS reflects 12 months. Please clarify which is the correct quantity to utilize for pricing.
Answer: Per the PWS, the Base Period is 12 months and Four (4) 12-month option year. The solicitation has been updated.
Question 11: There appears to be some inconsistencies with the following noted items. Please clarify which item(s) are correct regarding period of performance.
Reference PWS – 1.5.3.1 Overtime It states, “The CLINs for overtime are to be bulk funded by the
Government and will be allocated at a not to exceed amount of $3,500.00 per year for a total of $21,000.00 for the base and 5 option years. The solicitation has been updated to reflect this change.
Answer: This CLIN is bulk funded by the Government for an estimate of $3,500 per year for a total
Estimate of $17,500.00 for Base Year and 4 option years. The solicitation has been updated to reflect this change.
Reference CLIN #’s 0010,1010,2010,3010,4010, and 5010. It states, “This CLIN is bulk funded by the
Government for $3,600 per year for a total NTE $18,000.00 for Base Year and 2 option years.
Answer: This CLIN is bulk funded by the Government for an estimate of $3,500 per year for a total
Estimate of $17,500.00 for Base Year and 4 option years. The solicitation has been updated to reflect this change.
Reference PWS 1.4 - Period of Performance It states, “The period of performance shall be for one (1)
Base Period of 12 months and Four (4) 12-month option year.”
Answer: Overtime and Travel CLIN has been updated in Solicitation to reflect PWS.
Question 12: Is the due date for questions the same as the due date for proposals?
Answer: Any questions regarding this solicitation must be submitted in writing to christa.hollis@usmc.mil and suzanne.coomes@usmc.mil NLT 04:30pm, Eastern Time 10 April 2018.
Question 13: Can you confirm CLIN 5010 is for a period of 6 months as well as the annual amount and total NTE amount for this option period.
Answer: CLIN 5010 is deleted in the final solicitation and there will be CLIN 5001 for the 6 month extension, CLIN 5010 for Overtime, and CLIN 5011 for Travel.
Question 14:Are these positions covered by a DOL Service Contract Act (SCA) Wage Determination
(WD)? If so, please advise which Occupation Codes/Titles are preferred to be utilized? This ensures all bidders are proposing on the same categories. If not covered by WD, what is the GS Grade and Step level to be utilized?
Answer: NO, these are professional services and they are not subject to the Service Contract Act. The
Government will not provide GS Grade and Step level.
Question 15: The PWS references support to the Weapon System Management Center Weapon Systems
Integration Division and two of the three commodities Divisions (Ground Transportation & Engineer
Systems and Communication Electronics and Support Equipment). Is it the Government's intent for the
Contractor to provide support to the third commodity Division (Combat Systems) as well?
Answer: NO
Question 16: Would the Government kindly describe the required qualifications (years of work experience, required education, etc.) for the listed labor categories in the solicitation?
Answer: In accordance with PWS 1.59, Contractor Knowledge, Skills and Abilities:
Contractor personnel shall be knowledgeable of Department of Defense (DOD), Navy and Marine Corps
Logistics policy and processes, and shall be familiar with existing Logistics Information Systems (LIS) supporting the Marine Corps’ Logistics business processes. Contractor personnel shall be fully trained and possess the credentials and experience required to immediately commence work delineated within the
PWS. Contractor personnel shall understand fully and be able to articulate Marine Corps Logistics processes, functions and operations with emphasis on supply, warehousing, distribution and maintenance.
The following are labor categories criteria:
Sr. Logistics, Strategic Planner and Senior Logistics Operation Analyst (Site- lead and alternate)
Knowledge, skills, education, experience and certification.
General Experience: Experience that equipped the applicant with the particular knowledge, skills, and abilities to perform successfully the duties of the position and PWS, and that is typically in or related to the work of the Senior Logistics Strategic Planner and Senior Logistics Operation Analyst. Experience should demonstrate:
1. Ability to analyze problems to identify significant factors, gather pertinent data and recognize solutions.
2. Ability to plan and organize work.
3. Communicate effectively orally and in writing.
4. Knowledge of laws, policies, regulations and precedents applicable to logistics planning and program execution/sustainment.
5. Knowledge in the administrative processes and documentation requirements of logistics program execution/sustainment.
Qualifications: Minimum of five (5) years. Specialized Experience or Minimum of a four (4) year course of study in a relevant field leading to a degree, or a combination of successfully completed post-high school education and/or training experiences that meet the total qualification requirements for this position level. To be creditable, specialized experience must demonstrate accomplishment of integrated logistics readiness and effectiveness or material management project assignments that required a broad range of knowledge of logistics or material management requirements and technique. For example, assignment would show, on the basis of general supply, storage, transportation and or material management products and services, experience in developing integrated logistics solutions which provide support for numerous complex and expansive programs. Accomplishments normally involve the following or equivalent:
Knowledge of the customary approaches, techniques, methods, assessments, and requirements appropriate to assigned logistics management applications or specialty;
Planning the sequence of actions necessary to accomplish assignments where this entailed program execution plans, statements of work, performance assessment reviews and strategic planning, and coordination with others outside the organizational unit and development of project controls;
Adaptation of guidelines of precedent to the needs of the assignment.
Performance of oversight and integration of tasks.
QUESTIONS AND ANSWERS RECEIVED THROUGH 1600 10 APRIL 2018.
File details come from the government source that posted it.