Amendment One HU000124Q0025 Questions and Answers.pdf
PDF 71 KB Posted
- Attached to
- Hot Meals Catering Services October 2024
- Solicitation number
- HU000124Q0025
About this file
This document contains questions and answers related to a federal contract opportunity for Hot Meals Catering Services in October 2024 for the Uniformed Services University of the Health Sciences (USU). The catering services are required to support Bushmaster 2024 at Fort Indiantown Gap, PA from October 9-13, 2024. The solicitation number is HU000124Q0025. The key details include:
The previous requirement differs from the current one, so incumbent and contract value information is not relevant. The venue has a fully functioning kitchen with equipment to accommodate meal preparation for up to 450 people per meal. USU will provide staff for final facility cleanup, but the vendor is responsible for cleaning up after themselves. Invoicing and payment will be per DFARS Clause 252.232-7006. Vendors are encouraged to provide a sample menu with their quote, as there is no pre-defined menu. Site visits will not be allowed prior to the service dates. No SF1440 form is required for this solicitation.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
HU000124Q0025 Questions and Answers
1. Question: Is/was there a current or previous incumbent? If so, who is/was and what was the yearly contract award amount?
Answer: The previous requirement differs from the current requirement; the incumbent and dollar value is not pertinent to the current requirement.
2. Will you have a list of guests with food allergies or dietary restrictions?
Answer: No, but we request that the vendor have a vegetarian option available.
3. Does this venue have any sort of kitchen or ice machines? Stove Refrigerator? Storage for early set up to leave catering utensils and plates etc.
Answer: Yes, it is a fully functioning kitchen with all of the above items.
4. Can you share the kitchen accommodations? For instance, the number of refrigerators and size of the refrigerators and how many stoves will be there? Will we be responsible for heaters to keep the food warm? How many people will the kitchen accommodate?
Answer: There is a walk-in refrigerator and walk-in freezer. It is an industrial kitchen equipped to feed 450 people per meal. There are heaters in the facility to keep the food warm.
5. Would we be responsible for all cleanup? If so, can you provide us with an approximate room size?. If not, and if we are responsible for some, please detail.
Answer: USU will provide staff to do a final clean of the facility. We expect the company to clean up after themselves, but not the entire facility.
6. Will this be a Net for Payment? Can this be an invoice when payment is made? Or what type of payment do you require when paying Vendor?
Answer: See DFARS Clause 252.232-7006 in Attachment 3 for invoicing and payment information.
7. Are there any particular brands and types of cleaning supplies requirement?
Answer: No, there are no particular brands and types of cleaning supplies required.
8. Is there a menu for this contract to prepare pricing, or should we create one based on the specifications in the "scope" outlined in attachment 1?
Answer: Please create a menu in accordance with what is outlined in Attachment 1. The submission of a sample menu with your quote is encouraged.
9. In attachment 1: Statement of Work Hot Meals it says: "dining area with kitchen, which can be utilized for meal preparation. The kitchen will include ovens, refrigerated and frozen storage units, sinks, prep surfaces and other equipment." Will this be available for the duration to the winning contractor? Will we be able to visit prior to dates of service for planning purposes such as storage, equipment, space and service area? Is there a price window listed anywhere for acceptable considerations?
Answer: Yes please see the responses questions 3 and 4 for additional information. No service visits will take place. There is no price window listed.
10. Is a SF1440 required for this solicitation?
Answer: No.
File details come from the government source that posted it. Updated .