QUESTIONS AND ANSWERS.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
AUDIO VISUAL (AV) AND VIDEO TELECONFERENCE (VTC) REPAIR
Solicitation number
HT941024Q2040
Issued by

About this file

This document contains a set of Questions and Answers regarding a federal contract opportunity for Audio Visual (AV) and Video Teleconference (VTC) Repair and Maintenance services at the Naval Medical Center in San Diego, CA.

The key details are:

  • The solicitation number is HT941024Q2040, issued as a Request for Quote (RFQ) under FAR Part 12 and 13 procedures.
  • The services required include maintenance, repair, and updates to the AV and VTC equipment at the Emergency Management Department.
  • The period of performance is 28 May 2024 through 27 May 2025.
  • Contractors must provide all necessary services, materials, parts, and equipment.
  • Questions cover topics such as required qualifications and licenses, equipment assessment and replacement, construction responsibilities, payment methods, and maintenance requirements.

The contract is unrestricted, open to full and open competition. The NAICS code is 811210 with a $34 million size standard.

View the file

Other files

File Type Posted
Combined Synopsis HT9410-24-Q-2040.docx DOCX document
HCC VTC Statement of Work.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS AND ANSWERS

1. What are the qualifications and required licenses needed for this opportunity? (B, C7, C10, C33) Answer: More information needed or required licenses and how they pertain to this job.

2. Is it required for the contractor to be registered in the DBIDs system prior the notice of award?

Answer: No, but you will need to be registered in the DBIDs after award acceptance

3. Please confirm that the Bid submission will include the proposal for assessment and maintenance only for now? If not, can you please clarify the expected deliverables for this bid, are the upgrades and actual labor/work already needed for submission?

Answer: The Bid submission should include a proposal for assessment, upgrades, and actual labor/work and a three-year maintenance contract

4. Will there be a site visit for the assessment of the site and existing system condition?

Answer: One can be requested

5. Can we request existing Plans and Schematic Diagrams of the systems areas/rooms mentioned in the Bid docs?

Answer: Due to the nature of our workspace copies can only be provided via site visit

6. Do you already have a new AV system design? If so, can you share it with us?

Answer: No

7. Do you have a list of the AV equipment that needs repair and replacement? If so, can you share it with us?

Answer: No, that is the purpose of including the proposal for assessment in a bid, as outlined in question 3

8. Who will have the responsibility for wall repaint, repair, and patching?

Answer: The Awardee

9. Will there be any construction works? Who will be responsible for it?

Answer: No construction work.

10. Will conduits and new raceways will be on our scope Answer: New Conduits may be needed if determined by assessment new raceways will not be needed.

11. Will the Electrical works be included on our scope?

Answer: Only if needed after the assessment per answer to question 3

12. During project implementation, will the rooms be solely available for us, or we still need to schedule installation due to maybe rooms are being used? Do we work in window hours?

Answer: No, there will be times when the room may have to be occupied for operations. Also, the desired working times are from 0800 – 1530 Monday through Friday. There will be opportunities for work to be done after 1530 to 1800 Monday through Friday

13. What is the payment method for this opportunity?

Answer: Payment will be done through the Procurement Integrated Enterprise Environment (PIEE) the by Wide Area Workflow (WAWF) System

14. During maintenance, is the contractor required to provide service units as a temporary replacement for units being repaired?

Answer: Yes, contractor required to provide service units as a temporary replacement for units being repaired

15. Is it required for the contractor to be registered in the DBIDs system prior the notice of award? Or how does the DBID system relevant in the submission process?

Answer: The contractor does not need to be registered in the DBIDs system prior the notice of award. The receiving department will work with the awardee project manager and provide instruction for enrolling employs in DBIDS.

16. Can you please provide us with the estimated maximum budget for this project?

Answer: No but, this is a Budgeting department question to be determine as we go through the solution process.

17. In regard to assessing equipment that is malfunctioning and needs replacement, how are we to price this at this moment without an assessment which equipment that is? Or should we assume the existing equipment functions at the moment and all parts necessary are to be assessed upon contract commencement and submitted for purchase?

Answer: Yes, assume the existing equipment functions at the moment and all parts necessary are to be assessed upon contract commencement and submitted for purchase

18. When pulling equipment , has it been assessed that it functions at this time?

Answer: Some of it is functions at this time

File details come from the government source that posted it. Updated .