HSSS01-16-Q-0058_-_Questions_and_Answers__3.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Attached to
- Specimen Collections (Drug Testing Services)
- Solicitation number
- HSSS01-16-Q-0058
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HSSS01-16-Q-0058_-_Questions_and_Answers__2.docx | DOCX document | |
| HSSS01-16-Q-0058_-_Attachment_3_-Pricing.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| HSSS01-16-Q-0058_-_Questions_and_Answers.docx | DOCX document | |
| RFQ_HSSS01-16-Q-0058.pdf | ||
| Wage_and_Hour_Determination.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answer #3
HSSS01-16-Q-0058
March 8, 2016
| Question 1: | Is the current contractor eligible to re-bid this contract? | |
| Answer 1: | Yes |
| Question 2: | Are you satisfied with the current contractor’s work? | |
| Answer 2: | Yes |
| Question 3: | Can you tell me if there is any requirement in the above referenced RFP that the vendor be located within a certain proximity to your offices? | |
| Answer 3: | Vendor does not need to be located within a certain proximity to USSS offices. |
| Question 4: | Please provide the addresses of all 3 specimen collection sites currently used for this contract? | |
| Answer 4: | Already responded – see Amendment 1 and 2 on FBO. |
| Question 5: | Could you please give us the last 3 months’ invoice cost and annual amount of this current contract? | |
| Answer 5: | No but you can request through FOIA. Annual amount of contract is listed on FBO in Amendments 1 and 2. |
| Question 6: | Can we get the total employee hours worked per year or month on this current contract? | |
| Answer 6: | Hours worked per month is 16 hours (2 days a month) |
| Question 7: | How many employees currently work on this contract? | |
| Answer 7: | There is one contractor who does the collections |
| Question 8: | Are there specific “pain points” you will like the new contractor to address (pay attention to)? | |
| Answer 8: | No |
File details come from the government source that posted it. Updated .