HSSS01-16-Q-0058_-_Questions_and_Answers__2.docx
DOCX document 21 KB Posted
- Attached to
- Specimen Collections (Drug Testing Services)
- Solicitation number
- HSSS01-16-Q-0058
About this file
Questions and Answers 2 - March 4 2016
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HSSS01-16-Q-0058_-_Questions_and_Answers__3.docx | DOCX document | |
| HSSS01-16-Q-0058_-_Attachment_3_-Pricing.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| HSSS01-16-Q-0058_-_Questions_and_Answers.docx | DOCX document | |
| RFQ_HSSS01-16-Q-0058.pdf | ||
| Wage_and_Hour_Determination.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answer #2
HSSS01-16-Q-0058
March 4, 2016
Question 1: 52.212-2 Evaluation – Commercial Items (b) Options– How will the government determine the total price for the base year and all options when there is no estimated quantity in the Schedule of Supplies and Services (Block 20 of the SF1449)?
Answer 1: See Attachment 3 - Pricing Sheet to be used for evaluation purposes only. The pricing should be each based on 1200 collections annually.
Question 2: Standard Form 1449 – Block 22, Unit – What is an “US” unit of issue? Can a vendor insert “each” or “hourly”, if an alternative price is being provided?
Answer 2: Yes vendor can change unit of issue.
| Question 3: | Addendum to 52.212-1 Instruction to Offerors – Commercial Item (Oct 2015), Paragraph 3, Submission Requirements – Can the Quote be submitted electronically or must it be delivered to the location in Block 9 of the SF 1449? |
| Answer 3: | All quotes regarding this solicitation shall be received by electronic format and emailed to danielle.donaldson@usss.dhs.gov. |
| Question 4: | SOW, Paragraph 7 – Identification and Recording of Specimen, paragraph 7.2. – Copy 1 of the CCF is sent with the specimen to the laboratory via overnight delivery. What laboratory are specimens sent to? Does the government, collection contractor or laboratory pay for the overnight shipment to the laboratory? |
| Answer 4: | All specimens are sent to Quest Diagnostics; the collector does not pay for the shipment the government does. |
| Question 5: | SOW, Paragraph 13.0 – Testimony – Will the contractor be compensated for collection personnel’s time spent preparing for testimony preparation and/or testimony for an administrative or court action? |
| Answer 5: | No the contractor will not be compensated; the Medical Review Officer will be handling any testimonies. |
| Question 6: | Wage and Hour Determination for Washington DC. No. 2015-4281 Rev 2, 12/29/2015 – Under Health Occupations (12000) there is no category for Urine Specimen Collector. What occupation code does the USSS use to determine the minimum wage rate? |
| Answer 6: | Urine Specimen Collector falls under Medical Laboratory Technician which collects urine specimens for testing. |
Question 7: Please clarify if specimen collections will be the only service required under this contract. If so, please provide the name of the USSS contracted laboratory and Medical Review Officer (MRO).
Answer 7: See the Answer to Question 4. The MRO is Pembrooke Occupational Health.
Question 8: Section 2.0 of the Statement of Work (SOW) states that services must be provided in accordance with the “USSS Drug Deterrence Program, dated 18 Jun 07, or its successor”. Please provide a copy of this document or a link to the exact document.
Answer 8: This document is duplicative of the Mandatory Guidelines for Federal Drug Testing.
Question 9: What is the estimated lead-time for scheduling requests? How many days/weeks in advance will a collection be requested?
Answer 9: Collections are scheduled with collector 1 month in advance and collections are only done twice a month but are subject to change, this does not include midnight testing which is held twice a year and is scheduled one month in advance.
File details come from the government source that posted it. Updated .