AMEND0001.doc

DOC document 55 KB Posted

Attached to
DRYDOCK REPAIRS FOR THE CGC KENNEBEC
Solicitation number
HSCG85-16-Q-P45H54
Issued by

About this file

AMENDMENT 00001

View the file

Other files

File Type Posted
AMEND0002KENNEBEC.doc DOC document
KENNEBEC_(WLIC_160B)_DD_FQ1_RLM_17Rev_0__(2).doc DOC document
KENNEBECSOLICITATION.docx DOCX document
KENNEBEC_(WLIC_160B)_DD_FQ1_RLM_17Rev_0_.doc DOC document
KENNEBEC_SECTION_B.xls XLS spreadsheet

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

IDIQ

MASTER

PAGE 62 OF __

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE
PAGE

OF PAGES

2. AMENDMENT/MODIFICATION

A00001

3. EFFECTIVE DATE

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

5. PROJECT NO.

6. ISSUED BY CODE:

7. ADMINISTERED BY CODE:

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No, street, county, state and Zip Code)

CODE: FACILITY CODE:

9a. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

HSCG85-16-Q-P45971___________

9b. DATED (SEE ITEM 11)

10a. MODIFICATION OF CONTRACT NO.

10b. DATED (SEE ITEM 13)

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (IF REQUIRED)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACT/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO DESCRIBED IN ITEM 14.

(x)

A. This change order is issued pursuant to: (Specify authority) The changes set forth in Item 14 are made in the contract order no in item 10A.

XX
B. The above numbered contract/order is modified to reflect the administrative changes (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) set forth in Item 14 pursuant to the authority of FAR 43.103(b).

C. This supplemental agreement is entered into in pursuant to authority of:

D. Other (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor ( is not, ( is required to sign this document and return _1____ copies to the issuing office.

14. Description of amendment/modification (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible)

USCGC KENNEBEC

A. The following solicitation has is hereby amended as follows:

1. Delete Specification (REV 0, 26 April 2016) and Replace with Specification (REV 1, 10 June 2016)

2. Questions and Answers are provided, see attachment.

3. Solicitation, page 29 is amended to read as follows: Price evaluation factors, "These are the items which may be awarded if inspection reports reveal the necessity for activation, or if funds become available. The Government will evaluate offers for award purposes by adding the total price for all options to the total price for the basic requirement. The Government may determine that an offer is unacceptable if the option prices are significantly unbalanced. Evaluation of the options shall not obligate the Government to exercise the options."

C. Block #8 is hereby changed to 27 June 2016 at 10:00am.

B. All other terms and conditions remain unchanged.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type/Print)

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type/Print)

HSCG85-16-Q-P45H54

USCGC KENNEBEC

AMENDMENT 00001

The following answers have been provided to questions asked as follows:

1. QUESTION: Work Item 6, paragraph 3.1.2 indicates that a Technical Representative is not applicable to this work item. Paragraph 3.2.2 directs the contractor “Under the supervision of the mechanical shaft seal Tech Rep, remove and disassemble the seal system”. Please clarify if the seal technical representative is required or not.

ANSWER: Paragraph 3.1.2 should read as follows: The contractor shall provide the services of a qualified Tech Rep, who is familiar with the Wartsila Type FSE Shaft Seal, to do the following on-site: To remove and disassemble the seal system.

2. QUESTION: Work Item 12, paragraph 1.1 says, “This work item describes the requirements for the Contractor to remove, inspect, and reinstall the port, center, and starboard propellers”. Please clarify how many propellers are installed onboard this vessel.

ANSWER: Paragraph 1.1 - This is a typo and should read as follows: This work item describes the requirements for the contractor to remove, inspect and reinstall the Port and Starboard propellers.

3. QUESTION: Work Item 14, paragraph 1.1 details three total ship’s service generators. Paragraph 4.3.2 (Cooling system capacity) says, “50 gallons each (100 gallons). Should this read 150 gallons?

ANSWER: The table under Paragraph 1.1 refers to the actual number of keel coolers onboard KENNEBEC. For both #1 and #2 SSDG'S there in one keel cooler each. There is also 3rd additional (back-up) keel cooler that can be cross-connected into either of the SSDG cooling systems. The ship does only have two SSDG's.

4. QUESTION: Work Item 18, paragraphs 3.1.6 and 3.1.7 detail the same Pre-removal inspection. Please delete one paragraph.

ANSWER: Paragraph 3.1.7 can be deleted

5. QUESTION: Work Item 26, paragraph 3.2 (Service Selection Table), sub-paragraph 3.3.9 Heavy Lift Equipment says, “5 day(s)/ or 4 hour(s)”. Please clarify the requirement for heavy lift equipment, 5 days at 8 hours per day? 5 days at 4 hours per day? Or, 4 hours?

ANSWER: 3.3.9 should read: 5 days (4 hrs per day)/or 20 hrs

6. QUESTION: Work Item 26, paragraph 3.2 (Service Selection Table), sub-paragraph 3.3.14 Paint and Flammable stores and Refrigerated stores. Please verify the requirement for these items as the cutter normally removes the paint and flammable stores and the crew will not be eating onboard.

ANSWER: Paragraph 3.2 Temporary Service Particulars - 3.3.14 Paint and Flammable Stores is required, Refrigerated stores should read no - not required.

7. QUESTION: Work Item 26, , paragraph 3.2 Extended temporary services, will the cost of the continued temporary services, due to a contract extension be the topic of an equitable adjustment?

ANSWER: It will be handled under the Change Request requiring the extension.

9. QUESTION: After review of the specifications, the contractor cannot find where the vessel’s CHT Tank(s) or fuel tanks are to be opened, cleaned and gas freed. Has the government deliberately not included these items? If gas freeing is required, where are the associated costs to be placed in the bid?

ANSWER: This will not be performed at this time. There will be another KENNEBEC availability on FY18 to cover work items that the CG did not include in the package at this time.

File details come from the government source that posted it. Updated .