AMENDMENT 0001 - QUESTIONS AND ANSWERS.doc

DOC document 57 KB Posted

Attached to
Systems Engineering and Technical Assistance (SETA)
Solicitation number
HSCG32-12-R-R00004
Issued by

About this file

Questions and Answers for Solicitation HSCG32-12-R-R00004

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment 000005 HSCG32-12-R-R00004.pdf PDF
Amendment 000004 HSCG32-12-R-R00004.pdf PDF
Amendment 0003.pdf PDF
Amendment 0002.pdf PDF
Amendment 0001.pdf PDF
Attachment 1 - Statement of Work.docx DOCX document
Attachment 1 - Statement of Work.docx DOCX document
Attachment 6 DHS Non-Disclosure Agreement.pdf PDF
COVER PAGE - NOTICE FOR FILING AGENCY PROTESTS.doc DOC document
Attachment 2 - Labor Category Qualifications.docx DOCX document
Attachment 4 - TO COR Appt Letter.docx DOCX document
Attachment 8 - Past Performance Questionnaire.doc DOC document
Attachment 7- HBCUs.doc DOC document
SF33.pdf PDF
Attachment 3 - CCOR Appointment Letter.docx DOCX document
Attachment 5 - DD Form 254.docx DOCX document
HSCG32-12-R-R00004.rtf RTF text file
Attachment 9 - Proposal Cover Sheet.doc DOC document
Show all 18

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question #1 - Are you planning to set aside a portion of the program for small business?

Answer #1 – In accordance with the FedBizOpps Synopsis posted April 4, 2012, this procurement is being solicited based on full and open competition.

Question #2 - We are interested in this proposal as a potential SDVOSB. We would qualify under NAICS 15330 with the recently implemented change under Exception 3 to NAICS 15330. Would USCG RDC consider listing this under Exception 3 to NAICS 15330 which was implemented in mid-March of 2012?

Answer #2 – The NAICS Code for this procurement is 541330 with a Small Business Size Standard of $14M.

Question #3 – Does this replace HSCG32-12-I-R00002 for System Engineering and Technical Assistance (SETA) in support of the U.S. Coast Guard Research and Development Center?

Answer #3 - HSCG32-12-I-R00002 was a Request for Information conducted as part of Market Research for this procurement. The solicitation has now been issued as HSCG32-12-R-R00004.

Question #4 – Do we need security clearance before or after the contract award?

Answer #4 –In accordance with Clause H.6 Security Requirements, paragraph (c), the Contractor shall possess the security clearance at the time of task order award.

Question #5 – I noted in the DHS Advanced Acquisition Planning System that this contract is estimated to run between $20M and $50 Million over 5 years. Is this accurate?

Answer #5 - As stated in the Acquisition Planning Forecast System, the total value of this procurement is $45,000,000 for a five year period.

Question #6 - What is the process for submitting the pre-solicitation forms or documents for the Department of Homeland Security - Coast Guard Solicitation HSCG32-12-R-R00004?

Answer #6 – Clause L.5 Proposal Submission Instructions provides all the information required for submitting a proposal under this solicitation.

Question # 7 - Do we submit our information to you or online or do we mail our response. Can we submit to you prior to June 5, 2012? if so, what other documents must be included, if any?

Answer #7 - Clause L.5 Proposal Submission Instructions provides information on hard copies and electronic copies required under this solicitation. Proposals are due on or before June 4, 2012.

Question #8 - We would like to be sure that there are no OCI issues. With that said, we need to know if this contract will be in support of the Offshore Patrol Cutter program?

Answer #8 – Please see Attachment #1, Statement of Work, for functional areas under the scope of this Solicitation. Actual requirements will not be known until issuance of task order requests for proposal.

Question # 9 - Can the "entire" solicitation be submitted electronically.

Answer #9 – In accordance with Section L.5 Proposal Submission Instructions – one electronic copy of both the Technical and Cost/Business Proposals must be submitted.

Question # 10 - Regarding Attachments - Complete and Return these forms: DD Form 254. Do we sign in section 16a.

Answer #10 - The DD Form 254 will be executed at time of award. The Contractor does not sign Block 16a.

3. Regarding Attachments - Complete and Return these forms: Non-Disclosure Form?

Answer #11 – In accordance with Clause H.12, paragraph (a), last sentence: As identified in the task order Request for Proposal, a fully executed DHS Non-Disclosure Agreement (DHS Form 11000-6 (08-04)), Attachment #6 shall be completed by each individual proposed to perform work under the identified task order.

Question #12 - Past Performance Form. We email this form to you only and do not place in with other submittal documents?

Answer #12 – In accordance with Clause L.5 – Proposal Submission Instructions – Section IV (A) The Offeror shall submit completed Past Performance evaluations for each contract /task order (federal/non-federal) submitted under Corporate Experience. The Past Performance evaluations are part of the Technical Proposal.

Question #13 -Cover Sheet. Complete and return this form?

Answer #13 – In accordance with Section L.5, Proposal Submission Instructions, Section ( c) Volume II - Cost/Business Proposal - (2)(i) Signed Documents – a completed and signed Proposal Cover Sheet is required.

Question #14 - SF33 Form. How do you prefer to see multiple quantities, units, unit prices and amounts on this form?

Answer #14 – The proposed Estimated Cost, Fixed Fee, and Total CPFF should be provided in the spaces provided under CLIN 0001 on Page 2 of the solicitation.

Question #15 - Did you want the file attachments included in a cd rom or scan disk.

Answer #15 – The proposal should be provided per Clause L.5 Proposal Submission Instructions – 6 copies of the Technical Proposal plus one electronic copy, and 4 copies of the Cost/Business Proposal plus one electronic copy.

Question #16 - If proposal is submitted in paper back, should we stamp the original as "Original" and the other copies as Copy No.1, Copy No.2, etc. and the same with the cost proposal.

Answer#16 – Yes, one copy should be stamped as Original and each copy identified by number.

File details come from the government source that posted it. Updated .