Questions and Answers.pdf
PDF 130 KB Posted
- Attached to
- ISG IDARM-CAMRI Lodging & Venue
- Solicitation number
- HQ003424R0449
- Issued by
-
DOD Washington Headquarters Service
About this file
This document is a set of Questions and Answers related to a federal contract opportunity for lodging services.
The key details are:
- The contract is for lodging services for a Defense Acquisition Life Cycle Management course taking place from September 8-21, 2024, for approximately 30 individuals in the Miami metropolitan area.
- The original solicitation had two different date ranges (September 6-21 and September 8-21), but the agency has confirmed the correct dates are September 8-21, 2024.
- The hotel does not need to have a AAA diamond rating.
- The agency has agreed to extend the due date for responses to Tuesday, September 3 at 3:00PM EST.
- Lodging costs will be self-pay for participants, while meeting space, AV, and meals will be invoiced separately through the government's WAWF system.
- Third party travel management companies are able to respond.
- The government will provide a tax-exempt form for meeting space, AV, and meals, but cannot provide the budget for meeting space.
- Each participant is responsible for their own lodging and incidental costs; the government is not responsible for lodging.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HQ003424R0449 - Amendment 0001.pdf | ||
| A03 ISG IDARM-CAMRI Venue SOW.pdf | ||
| A23 HQ003424R0449.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1) In the statement of work there are two sets of dates for this event. On page one (1) it has 6 September 2024 – 21 September 2024 but on the other pages, the dates are 8 – 21 September 2024.
Can you confirm the dates that lodging, and the meeting space are needed?
Answer: Award date is by 6 Sept 2024
2) Does the hotel need to have a AAA diamond rating?
Answer: NO
3) Is there any flexibility in extending the due date, considering that next Monday is a holiday and many hotel sales staff will be out of the office from tomorrow (Friday, 08/30/2024) through next Tuesday?
This may present a challenge in obtaining a quote before the deadline.
Answer: Yes, Tues, 3 Sept 03:00PM EST
4) To confirm, the meeting space, audiovisual services, and meals will be in a separate purchase order that will be invoiced via WAWF?
Answer: Yes, invoice in WAWF shall be itemize
5) Are third party travel management companies able to respond to this request?
Answer: Yes
6) Will a bus drop off guests since most will not have a vehicle?
Answer: Contractor is not responsible for transportation
7. Will a tax-exempt form be provided for the meals, audiovisual services, and meeting space?
Answer: this will be part of a government purchase order
8. Is there a budget for meeting space?
Answer: Government cannot provide that answer
9. “Under Lodging Requirements, it states that all lodging rooms are self-pay and again states the same under section 9 of lodging requirements. However, the SF1449 has one CLIN that says "Lodging & Venue" for a quantity of 354.
Answer: each participant will be responsible for their lodging; the government is not responsible for the lodging and any incidental costs.
File details come from the government source that posted it. Updated .