Questions_and_Answers.pdf

PDF 30 KB Posted

Attached to
Furnish and Install Steel Sectional Doors
Solicitation number
FA9301-16-M-D006
Issued by

About this file

Answers to questions regarding this solicitation. ***Please note the proposal due date has been extended to 12 00pm (PST) on Wednesday 13 July 2016. A Revised SOW is being worked and is intended to be posted on the week of 27 June 2016. A new deadline to submit questions as a result of the new Revised SOW that will be posted is 12 00pm (PST) on Wednesday 06 July 2016. Answers to those questions will be posted by Thursday 07 July 2016.***

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Furnish and Install Steel Sectional Doors

FA9301-16-M-D006

***Please note the proposal due date has been extended to 12:00pm (PST) on Wednesday, 13 July 2016.

A Revised SOW is being worked and is intended to be posted on the week of 27 June 2016. A new deadline to submit questions as a result of the new Revised SOW that will be posted is 12:00pm (PST) on Wednesday, 06 July 2016. Answers to those questions will be posted by Thursday, 07 July 2016.***

The following are answers to the questions received regarding the subject solicitation thus far:

Question 1. Are the 15'x16' doors 15' wide or 15' tall?

ANSWER: Two width dimensions at 16' wide and 15' wide. All doors are 16' tall.

Question 2. Are these doors standard lift?

ANSWER: Yes.

Question 3. Will rectangular windows be acceptable as long as they are the correct dimensions?

ANSWER: Yes.

Question 4. What will the voltage be that is required for the new operators?

ANSWER: 208V.

Question 5. Are there existing circuits available for the new doors? If not, is there available space in the breaker panel?

ANSWER: Yes, just need to run new circuits to new motors.

Question 6. Will the operators be 3/4hp or 1hp?

ANSWER: The SOW states in section 2.0 that they are to be 1hp and in section 3.2.2 it states that they are to be 3/4hp.

Question 7. Are Insulated Tempered Glass windows acceptable instead of Double Thermal Acrylic windows?

ANSWER: Yes.

Question 8: What make/model are the existing doors?

ANSWER: Thermacore Door Model 592 Heavy Duty Door

File details come from the government source that posted it. Updated .