Questions and answers V2.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- NetApps Warranty Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA930022Q6006
About this file
This document contains questions and answers regarding a solicitation for extended warranty and software support services for NetApp systems. The systems have been in use for approximately four years and include a NetApp FAS8200 with 16 processors and 131 GB of memory. No failed components were reported. The previous contract was awarded to EC America for $113,397 and provided one year of support. The required period of performance for the current solicitation is one additional year from the date of award. While product details were requested, the procurement is solely for warranty and software licensing with no physical hardware being purchased. Fiber channel switches are not included in the support requirement.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SAN CONFIG SAN-01.docx | DOCX document | |
| Synopsis-Solicitation NetApps Mod 3.docx | DOCX document | |
| Questions and answers.docx | DOCX document | |
| Synopsis-Solicitation NetApps Mod 2.docx | DOCX document | |
| Synopsis-Solicitation NetApps Mod 1.docx | DOCX document | |
| Solicitation - FA930022Q6006.pdf | ||
| Synopsis-Solicitation NetApps.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers from Solicitation FA930022Q6006 posted on Sam.gov
Question 1:
We would like to request a detailed system configuration of each of the systems that require support for this contract.
Controllers / Disk Drives / Power Supplies Etc.
Answer 1:
NetApp Release 9.3: Thu Jan 4 03:00:09 PST 2018
System ID: 0537130775 (); partner ID: 0537130954 () System Serial Number: 721812000066 () System Rev: A3 System Storage Configuration: Unknown System ACP Connectivity: Inband Active All-Flash Optimized: false Backplane Part Number: 111-02495 Backplane Rev: A3
Backplane Serial Number: 021750005122 slot 0: System Board Model Name: FAS8200 Processors: 16 Processor type: Intel(R) Xeon(R) CPU D-1587 @ 1.70GHz Memory Size: 131072 MB Memory Attributes: Hoisting
| Rank Interleaving |
| Channel Interleaving |
| Chipkill ECC |
| Controller: A |
| TPM FW Version: 0005.0033 |
| Service Processor Status: Unknown |
| IPMI: unknown |
| PKT: unknown |
slot 0: Internal 10/100/1000 Ethernet Switch Status: Unknown slot 0: Gigabit Ethernet I210 e0M MAC Address: 00:a0:98:d6:9d:ec (auto-1000t-fd-up) slot 0: 10 Gigabit Ethernet Controller IX5-SFP+
| e0a MAC Address: 00:a0:98:d6:9d:dc (auto-10g_sr-fd-up) |
| e0b MAC Address: 00:a0:98:d6:9d:dd (auto-10g_sr-fd-up) |
slot 0: 1/10 Gigabit Ethernet Controller IX4-T
| e0c MAC Address: 00:a0:98:d6:9d:de (auto-10g_t-fd-up) |
| e0d MAC Address: 00:a0:98:d6:9d:df (auto-unknown-fd-down) |
slot 0: PLX DMA Engine 2 (PLX87d0) State: Active slot 0: Interconnect HBA: Generic OFED Provider
| Port Name: ic0a |
| GID: fe80:0000:0000:0000:0000:0000:0000:0104 |
slot 0: NTB Interconnect (PLX87b0)
| Max HW Data Rate: PCIe Gen 3 x 8 |
| HW Data Rate: PCIe Gen 3 x 8 |
| SW Data Rate: PCIe Gen 3 x 8 |
| Logical Link: Up |
| Port State: Enabled |
slot 0: SAS Host Adapter 0a slot 0: SAS Host Adapter 0b slot 0: SAS Host Adapter 0c slot 0: SAS Host Adapter 0d slot 0: Fibre Channel Target Host Adapter 0e slot 0: Fibre Channel Target Host Adapter 0f slot 0: Fibre Channel Target Host Adapter 0g slot 0: Fibre Channel Target Host Adapter 0h slot 0: Intel BDW SATA Controller u0a (0x90511000) boot0 SV9MST6D120GLM41NP FW1122 114473MB 512B/sect (SPG180800JE) slot 0: Intel USB EHCI Adapter u0b (0x90512000) slot 1: Dual 1/10 Gigabit Ethernet Controller IX2-T
| e1a MAC Address: b4:96:91:14:b8:cc (auto-unknown-fd-down) |
| e1b MAC Address: b4:96:91:14:b8:ce (auto-10g_t-fd-up) |
slot 3: Flash Cache NVMe
| Serial Number: S3K6NX0K100317 |
| Part Number: 119-00329 |
| Hardware Revision: A0 |
| Firmware Version: NA00 |
| Model Name: X3311A |
| Capacity: 1024 GB |
| Vendor Name: Samsung |
| State: ok |
Question 2:
How long have these systems been in use?
Answer 2:
Approximately 4 years
Question 3:
What are the model number and serial numbers of the systems that need support?
Answer 3:
The serial numbers are on the solicitation document (attachment) System Serial number is 721812000066
Question 4:
Are there any current failed system components?
Answer 4:
System is Operational -- No failed components
Question 5:
Who won the last contract and how much was the award?
Answer 5:
EC America $113,397.00
Question 6:
Can you please provide the period of performance you require?
Answer 6:
We will require support for one (1) year from the date of the award
Question 7:
The information provided did not list any type of solid state drives or types and models of disk drives that were in each of the systems.
Here is the procedure to gather this information?
https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1155684/html/GUID-CE9DB148-BD50-4AF6-90C9-A0FA436B34D1.html
Answer 7:
The procurement here isn't a purchase for hardware. It's purely for warranty purposes in the event of hard drive failure and software licensing. There's nothing physical being purchased. There's no fiber channel switches to be purchased.
While the government's obtaining a list of solid-state drives or types and models of disk drives that are in each of the systems, could be gathered via the site listed above in question 7, that is not the purchase here.
Question 8:
Are there any fiber channel switches that also need support connected to these systems?
Answer 8: No
File details come from the government source that posted it. Updated .