FA8650-19-S-6003-Q&As.pdf

PDF 38 KB Posted

Attached to
Airman Decision Making and Interface REsearch (ADMIRE) Program Federal contract opportunity
Solicitation number
FA8650-19-S-6003
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Research Laboratory

About this file

This document provides questions and answers related to solicitation number FA8650-19-S-6003 from the Air Force Research Laboratory. The solicitation seeks proposals for basic, applied and advanced research in five technical areas: battlespace acoustics, supervisory control and cognition, aerospace physiology, battlespace visualization, and applied neuroscience. Proposals will be accepted for one, some or all technical areas, with each area limited to 15 pages for technical/management description and 10 pages for associated statement of work. Task order proposals must also be submitted for each technical area, with a 15/10 page limit. The total contract ceiling is anticipated at $135 million to be shared across multiple IDIQ contracts awarded.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Show all 17

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA8650-19-S-6003

AIRMAN DECISION MAKING AND INTERFACE RESEARCH (ADMIRE) PROGRAM

QUESTIONS AND ANSWERS

11 January 2019

Below are the Questions and Answers related to FA8650-19-S-6003. This Q&A document is dated 11 January 2019.

1. QUESTION: I'd like to get in contact with technical POCs on this effort to determine whether or not our interests align. We would appreciate whatever technical contact information you can forward.

ANSWER: The Technical POC for this effort is Mr. Joe Nalepka, 711 HPW/RHCI. He can be reached at 937-713-7008 or joseph.nalepka@us.af.mil.

2. QUESTION: Please provide additional clarification regarding the page counts at both the

IDIQ and Task Order level.

ANSWER: Offerors can propose against one, some or all five of the stated Technical Areas.

EACH Technical Area Technical/Management Proposal shall be limited to 15 pages (see paragraph IV.2.c.i.b.1 of the BAA). The collective all Technical Area Technical/Management Proposals can be viewed at as your overall IDIQ Proposal. This means an offeror could have up to 75 pages total in Technical Area Technical/Management Proposals (15 pages X 5 Technical Areas). Each Technical Area Proposal should contain a separate Statement of Work (SOW), which is limited to 10 pages (see paragraph IV.2.c.i.b.7 of the BAA). For each Technical Area proposal submitted, a corresponding Task Order proposal must be submitted. Task Order proposals are limited to 15 pages for the Technical/Management volume and 10 pages for the SOW (see paragraphs IV.2.d.i.b.1 and IV.2.d.i.b.7 of the BAA). If an offeror were to propose against all 5 Technical Areas your proposal should not exceed 250 pages (not including Task Order Cost/Business Proposals, which have no page limitation) as follows:

3. QUESTION: My Company’s interest is in product development, and the opportunity to bring forth technology to address the Government’s research objectives. Is there room for product outcome within this solicitation, or is the priority on the basic science supporting the underlying mechanisms.

Technical Area Proposal TA SOW

Task Order Proposal TO SOW Total

Battlespace Acoustics 15 10 15 10 50 Supervisory Control and Cognition 15 10 15 10 50 Aerospace Physiology 15 10 15 10 50 Battlespace Visualization 15 10 15 10 50 Applied Neuroscience 15 10 15 10 50

TOTAL 75 50 75 50 250

Pages allotted mailto:joseph.nalepka@us.af.mil

ANSWER: In accordance with FAR 35.016, BAA’s may be used by agencies to fulfill their requirements for scientific study and experimentation directed toward advancing the state-of-the-art or increasing knowledge or understanding rather than focusing on a specific system or hardware solution. Please see page 2 of the BAA, which sates: the goal of this effort is to provide basic, applied and advanced research, development and demonstration for the mission of the 711HPW/RHC. The research type (basic, applied, advanced) and associated requirements are defined through task orders issued by the government in order to meet research needs. The development and maturation of technology solutions will be determined by those task orders.

The outcomes/products of this research, based on those task order requirements, may be hardware, software, data, designs or analyses.

4. QUESTION: BAA, page 11, para 2. A. 11. - Please clarify how the proposal volume should be bound (i.e., should the proposals and CSOWs be included in one binder, provided in separate binders by research area, or provided in separate binders by research area/IDIQ, TO?)

ANSWER: Technical/Management proposal information shall be organized in separate binders by Technical Area. The Offeror can determine the best method for organizing the information within each binder.

5. QUESTION: BAA, page 14, para c) and page 15, para c) – can you provide concurrence this is the governments intent for the proposal attachments to be included in the page count?

ANSWER: Attachments are not included in the 15 page limitation. However, the offeror shall not use attachments as a means for including additional Technical or Task Order Proposal information that would exceed the prescribed 15 page limit. Attachments should only be used for the purposes described on page 14, para c) and page 15, para c).

6. QUESTION: Attachment 1, 2, 3, 4, and 5 – Paragraph number 6.6 is included twice. Does the Government intend to correct the paragraph numbering?

ANSWER: Yes.

7. QUESTION: It appears there was not a reference to a Business Volume requirement at the

IDIQ level. Can you provide concurrence that a Business Volume is not required at the IDIQ level.

ANSWER: A Business Volume at the IDIQ level is not required.

8. QUESTION: No Cost Volume appears to be requested for the Technical Areas. How will the overall IDIQ value be determined?

ANSWER: All IDIQs awarded under this BAA will share a common ceiling, anticipated at $135,000,000. Each IDIQ award will be valued at $135,000,000 and include language to indicate the ceiling is shared among multiple contracts. The total amount of the awards (Task Orders) issued under all IDIQs will not exceed $135,000,000.

9. QUESTION: The restrictive notice required in accordance with FAR 52.215-1(e) is considered a legend. Can you confirm whether the double spacing and the Arial 10-point business font requirement applies to the restrictive notices for the cover page and each restricted data sheet?

ANSWER: No, this requirement does not apply to restrictive notices.

File details come from the government source that posted it. Updated .