Questions_and_Answers_to_FA8126-15-Q-0124.pdf

PDF 44 KB Posted

Attached to
Microfocus X-Ray System
Solicitation number
FA8126-15-Q-0124
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions/Answers on FA8126-15-Q-0124 Microfocus X-Ray System

1. Is this a direct replacement for an existing 160 kV micro focus x-ray source?

Answer: Yes

2. If so is there any reason we not use the existing interlock system?

Answer: The solicitation/SOW requirement is for a new interlock.

3. Do the two doors (parts/personnel) currently have safety interlocks on them?

Answer: yes

4. Are the existing cable baffles interlocked?

Answer: No. They are blind baffles and no interlock is required.

5. Is there a Radiation safety warning (audible/visual) system already in the room?

Answer: yes

6. Will there be required safety training for the technician before working onsite?

Answer: Yes.

7. Is so how much time will that take?

Answer: Approximately four (4) hours of training.

8. There is an existing x-ray tube mounting bracket: how do we confirm that the new 160 kV tube head will fit into this already existing bracket?

Answer: Adapting the new tubehead to the existing mounting bracket is left to the offeror. A file with photographs of the existing mounting is attached.

9. If you truly need a new safety interlock system please detail what is there currently so that we can estimate what we can or can’t use of the existing system.

Answer: The solicitation/SOW requires a new interlock.

10. We understand the generator will on a shelf, but what about the electronic control console?

(console size: 32” w x 22” d x 54” tall) Answer: Photographs and description of the current instrument rack is attached.

11. Is there a current computer imaging system there that the operational control software for the x-ray source be loaded onto?

Answer: No. The solicitation/SOW requires a complete system, including system controller.

12. Or do we need to supply a new computer/monitor to operate the x-ray control software?

Answer: The solicitation/SOW requires a complete system, including system controller.

File details come from the government source that posted it. Updated .